Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shinjitsu

44 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fehér farkas Túl sok. 2016.07.06 21:15:15
Most legszívesebben üvöltenék. Sírnék,vagy nem tudom. Nem,nem azért,mert lelkileg kikészít lassan a munkám. Nem,nem azért mert túl sok minden zúdult újabban a fejemre. Nem,nem is azért mert lelkileg néha azt hiszem tényleg a végét járom. Minden miatt. Hanem az...hogy az egyetlen ember. A kettő…..
-Veszendőbe ment számtalan élet, csak azért, hogy élhessek. És mégis mi érelme volt? Ugyanott tartok. Sem előre, sem hátra nem jutottam. Ez tényleg egy átok.- mérgelődött Callis a szobájában.-Ne mondj ilyeneket. Hamarosan minden megváltozik, s akkor esélyt kapsz te is a változtatásra.-Te még hiszel…..
Egy fehér farkas Kowai.. 2016.03.30 20:58:52
NemnemnemnemNEMNEM. Nem...én ezt így nem. Bár...vagy ez vagy az. Szét vagyok csúszva...nagyon.... Konkrétan föláll minden egyes szőrszálam. Kórház....brr. Túlélem. Vagy nem. Haha. Csak ne..kérlek..   "Tudod, ki van egyedül? Az, aki egyre halmozza magában a csendet."..
Shinjitsu 2016.03.31 17:17:00
"Tomboljon a vihar. Törjön-zúzzon vad haraggal. Tépjen ki fákat gyökerestől, s romboljon le mindent mi egykor szép volt. Hisz erre született. A pusztítás az egyetlen célja. Akárcsak nekem. Hisz mi másért jöttem volna a világra? Miért szültek meg?" Ezen gondolkozott Callis mialatt az ablakon át a…..
Egy fehér farkas Vagy vagy. 2016.01.15 19:23:00
Nem tudom most mihez lenne kedvem. Kirohanni a világból,sírni vagy üvölteni. Nyilván egyiket sem fogom,egyikhez sincs kedvem. De még is. Kicsit üresnek érzem magam,még se. Na mindegy. Csak szeretnék egyedül gondolkozni napokig. Rám férne. Vagy nem. De ezt nem szeretem,azt…..
Shinjitsu 2016.01.16 05:22:03
@AyameWolf: Jó lenne ha végre megtudhatnám mi a gondod velem. Azt hiszem nem tettem/mondtam semmi rosszat. Ha mégis, akkor légyszives közöld.
Egy fehér farkas Christmas. 2015.12.21 21:10:33
Nos hát igen. Addig úgy sem írok,így boldog karácsonyt meg minden. Úgy se lesz az,haha. :D Szánalmas mindenki. Unalmas. Undorodom. Talán ez nem változik. Jobb is. Nem is akarom. Ünnepek...formalitás. Semmi értelme.   Fáradt vagyok éééés beleunt. Csak a szokásos.…..
Egy fehér farkas Ünnepek-latyak. 2015.12.09 21:58:22
Na igen,nem igen illik össze a kettő,de a tény az tény... Közelednek az ünnepek. Ugyan akkor trágya idő van...illetve csak enyhe... :) Nyeh. Na mindegy.   Tulajdonképp ah. Nem tudom. Végre most nem dolgozok legalább. Legalább is a héten. Báár ma mennem kellett. Nem…..
Shinjitsu 2015.12.10 10:28:58
Shinjitsu 2015.12.11 20:37:39
@AyameWolf: Ennél nehezen lehetnél szabadabb. Nincs aki megmondja mit tegyél.... mi ez ha nem szabadság?
"Kezében a véres tőrrel odaáll áldozata fölé és csak ennyit mond: -Nem veszem el, azt ami számodra oly nagy kincs. Életben maradsz. Egy feltétellel. Add fel a reményt. Nincs miben...- A mondatot azonban nem tudja befejezni hátába éles fájdalom hasít, ő mégsem kiált fel. Széles…..
Letters of the Fallen The curse 2014.08.17 11:31:38
"Szokj hozzá, hogy sosem lesz a tiéd amire igazán vágysz. Nem lesznek barátaid, sem senki aki őszintén melléd áll. Magányos útra száműzlek, aminek végén semmi más nem vár csak a kétségbeesés. Sorsod pedig az lesz, hogy minden egyes halál után visszatérj az élők közé.Véget…..
A lány maga volt a csoda. Hiába is kereste volna a szavakat. Szépségét egyszerűen egyik sem tudta volna visszaadni. Haja vöröses-barnán csillogott, szeme az ősi tűz melegét árasztotta, bőre pedig hamvas pirosan derengett az őszi alkony lenyugvó fényében. Aztán véget ért az…..
Odakint tombolt a vihar. A felhők fehér villás nyelve percenként nyújtózott a föld felé. Lukah csak állt, szemét az égre szegezve. Ismét itt lenni különös érzés volt számára. Oly régóta nem járt már az emberek világában, hogy teljesen elfelejtette, milyen is egy igazi…..
Érezte, hangja egy pillanatra megremegett, mikor feltette a kérdést: "Tényleg ezt akarod? Tényleg elpusztítanád mindazt amiért eddig küzdöttél?" Callis válaszra sem méltatta. Egyszerűen elmosolyodott, majd elindult az ajtó felé. "Ne tőlem kérdezd, hogy képes vagyok-e rá. Nézz…..
Letters of the Fallen 2014.05.21 07:43:33
Bálban jártam tegnap éjjel,Bálban démonokkal, ördögökkel.Csukott szemmel, álmodozvaGondoltam egy más világra.Más világra melyben ember,Máséra kezet emelni nem mer,Hol legnagyobb kincs az élet,S adni mindennél többet érhet.Gyönyörű álom volt, én mondom.S hogy csupán…..
Letters of the Fallen 2014.04.27 20:52:32
"- Itt vagy hát.- hallotta hirtelen maga mögül. Hátrafordult, s attól amit látott elállt a lélegzete. Naela állt előtte. Kezében az ismerős tőrrel, mely legutóbb a halálba küldte. -Itt. Barátként vagy ellenségként jöttél? - kérdezte Callis. - Mindkettő, s egyik sem. Nem…..
"Először látott hozzá hasonló, ám mégis ily mértékben különböző lényeket. Külsőre úgy néztek ki, mint akármelyik másik ember. Azonban mégis volt bennük valami hátborzongató. Talán a rezzenéstelen arcuk, vagy hihetetlen mértékű precizitásuk miatt? Maga sem tudta. Egy…..
Letters of the Fallen Story time 2014.04.12 21:57:20
"Soha nem érzett még ilyet. Szíve mintha megállt volna. Az idő mintha kitaszította volna testét, és ő csak lebegett volna az örökkévalóságban. Ám ez nem a megszokott örömteli gondtalanság volt. Nem volt körülötte semmi más, csak gyötrelem kétségbeesés, és határtalan…..
"Ott állt az ablaknál, s csendben nézte az odakint tomboló vihart. Eszébe jutott a történet amit Naela mesélt neki egyszer a farkasokról és arról miként kezdődött a háború. Ezen gondolatok elszomorították. Hiányzott neki a lány, s mégsem volt képes kimondani neki őszintén az…..
Letters of the Fallen 2014.04.03 07:57:44
"Olvadj egybe a sötétséggel. Tedd a részeddé. Legyen számodra az a levegõ. Ha megteszed bármit elérhetsz. Igaz, az eszközöket nem válogathatod meg: csalás, hazugság, erõszak, de hát úgyis a cél szentesíti az eszközt, nem? Mire vársz hát? Lépj be azon az ajtón, érezd…..
Letters of the Fallen 2014.03.23 16:29:48
"Ki akarsz lépni a sötétségbõl? Emberré akarsz hát válni? Ne tedd. A te sorsod az, hogy fényt hozz a világba, azonban mihelyst emberré válnál sötétség borulna a földre. Ezt akarod? Kárhozatra ítélnél mindenkit saját önzõ vágyaid beteljesítése miatt? Kétlem. Gyõzd le…..
Letters of the Fallen 2014.03.16 20:57:11
"-Ajtót nyitottam volna neked. Számtalan lehetõséget nyújtottam már feléd, azonban te mindig úgy döntöttél, nem élsz vele. Miérz? Mi hasznod volt mindebbõl?- kérdezte a Sors úrnõje.-Megvolt a saját életem. Egy olyan élet, ahol én döntöttem mindenrõl, amit én…..
Letters of the Fallen 2014.03.11 19:54:49
"Azt hitted, hogy az én világomat romba döntheted? Nézz körül! Minden amit elértél az az, hogy mindent elpusztítottál magad körül. Az én sorsomon nem változtattál. nekem ez volt megírva, hisz szenvedne kell, hogy felemelkedhess, nem? megszenvedtem, és most jóval föléd…..
Letters of the Fallen 2014.03.01 17:54:02
My body is made of swords.Iron is my blood and glass is my heart.I have overcome countless battlefields undefeated,Without once retreating.Nor once being understood.Always alone intoxicated with victory on the hill of swordsTherefore, there is no meaning to that life.Perhaps this body is nothing but…..
Letters of the Fallen 2014.03.01 17:12:35
I will never be a pathetic being as you others. I will never turn into a pitiful human. ..