Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mézesmackócskácska

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A János vitézzel kapcsolatban mindössze két korábbi élményem van: ugyancsak Bozsik Yvette rendezésében láttam 2000.11.30-án a Katonában (hú, szinte pontosan 19 év), illetve 2004.02.21-én az Erkel Színházban (Kaszás Attilával, és miatta). Ennyi. Kifejezetten nem kerestem a találkozás lehetőségét még…..
A tavalyi évösszegző írásom – a statisztikák szerint – igen népszerűvé vált, jelenleg a legolvasottabb cikk az oldalon, így gondoltam, hogy 2020 elején is összegyűjtöm, mik voltak az előző év legjobb előadásai a számomra...
Néhány napja a politikai elit öltözködéséről tűnődtem. Előfordult benne Parászka Boróka neve is, és meghökkentett, sőt felháborított, hogy a jobboldali trollok milyen dühvel gyalázták a marosvásárhelyi közírót. De ha a minősítgetések nem lettek volna minősíthetetlenek, akkor talán sosem fedeztem…..
                       A pasi nyakatekert filozófiája szerint simán belefér egy négy éves távkapcsolatba, hogy a férfi félremenjen egy kicsit. Amikor ez a szépen kigondolt elmélet nincs Levélírónk ínyére, felháborodik, ugyanis nem tűri az ellentmondást. Honnan van néhány férfiban ez a hatalmas…..
„Képes egyszer úgy viselkedni, hogy elhiszem, élete értelme vagyok, máskor meg úgy, mint egy utolsó senkivel” - A kapcsolat 3 év után érzelmi hullámvasútazásba ment át, és a csaj most ott tart, hogy nem tudja eldönteni, maradjon, vagy adjon még időt neki. Amikor minden rendben van, irigylésre méltó…..
„Nekem van félretett pénzem, neki nincs, és ez nem is volt téma eddig, de előbb-utóbb szerintem majd szóba fog kerülni” - Ám Posztolónk még nem érzi úgy, hogy jó szívvel közössé tudná tenni megtakarítását, ha úgy alakulna. Eddig minden korábbi kapcsolatában érezte az Enyém-Tiéd határviszonyt, ami…..
mézesmackócskácska 2019.07.30 10:22:15
@TSEPKE: Nem hinném hogy kb esélyed lenbe kitalákni kiről van szó. Sóval szerintem ezen kár aggodalmaskodnod...
„Nagy nehezen kiválaszt egy kajáldát, beülünk, minden megfelel hálisten, ötször lefotózza, amit kihoznak elé, magát is legalább ennyiszer. Feltolja fészre. Rám szól, hogy lájkoljam. Nem lájkolom. Ne őrüljünk meg teljesen” – humoros beszámoló egy nyaralásról egy igen összetett csajjal.   Ha…..
mézesmackócskácska 2019.07.30 12:59:46
@Zacskóstej: Mindenki lájkkurva... ez király... ezt bocs de ellopom...
A negyedik X-ébe lépő új Múlt és Jövő szerkesztőségében végrehajtók jelentek meg, Alapítványát végrehajtói eljárás blokkolja. Ezzel vállalkozásunkat a kultúrának nem kedvező időkben a tönk szélére sodorja...
      Anya vagyok. Nő, aki nap mint nap közlekedik a gyermekével. Mindenféle járművel. Autóval, taxival, bkv-val és gyalog is. Nem is lenne ezzel semmi gond, szerintem. Amennyiben ezt nem Budapesten tenném. De úgy tűnik, itt élünk. Korábban azt hittem, majd csak arra kell vigyáznom, a gyerekem…..
mézesmackócskácska 2019.05.07 06:37:02
@spacegirl: Én is azzal közelekedem. Inkább mint autóba üljek a parasztok közé tolakodni. Az autósok még a bkv közönségénél is rosszabb átlagot " hoznak "
Éppen füvesítéshez készültünk egy kis tereprendezéssel (10 m3 salakos-szemetes föld kicserélése tiszta földre), amikor eszembe jutott, hogy az udvar parkosításával befejeződik az az egy éves időszak, ami a beköltözésünk óta eltelt, és a folyamatos javítgatásokról és persze várakozásról szólt. Úgy…..
Csillagbérc Utolsó tánc 2019.01.10 19:30:40
Ünnep ez mai nap. Igaz, kicsit fura, de azért én bátran most ünnepnek nevezem. Éppen tíz éve van annak, hogy megkaptam az utolsó kemót. Akkoriban még ezt a szót is le tudtam volna hányni, és most visszatekintve, valahogy még mindig nem telt el annyi év, hogy a múlt távcsövén keresztül fátyolosan…..
Hát sziasztok... Nem tudom, mi lesz ebből a blogból... Nem tudom, hogy végig csinálom e, vagy csak pár poszt születik, de sajnos nem tudom megbeszélni senkivel, ezért elmondom mindenkinek. Kibeszélem magamból a mindennapok nyomorúságát, a harcokat, amiket vívok minden nap a feleségemmel.. Akkor…..
Nem épül fedett vizistadion a Duna-parton, nemet mondott ugyanis Pesterzsébet képviselő-testülete a Mediterrán lakópark mellé tervezett bódévárosra és óriáslelátóra. A kormány lelátófetisizmusa egy olyan perverzió, amely láthatóan a foci után más sportágakat is megfertőz. Pedig minden tiszteletem…..
Sokunk tapasztalata a fogyókúrákkal: nem működnek. A legdivatosabb, legjobbnak ígérkező étrenddel is csak annyit lehet legfeljebb elérni, hogy leadunk ugyan néhány kilót, de mozgás és életmódváltás nélkül az esetek többségében ezek néhány hónap alatt lassan visszaszivárognak, sőt, akár az…..
Elterjedt hiedelem a fogyókúrázók között, hogy elég egy ideig kevesebbet enni, és a gyomruk alkalmazkodik a helyzethez, összeszűkül, és utána kevésbé fogja őket az éhség kínozni. Ez azonban nem egészen így van. Sajnos, míg a nagy evésektől a gyomor tényleg kitágulhat, az összezsugorodására kevésbé…..
mézesmackócskácska 2018.07.18 09:47:17
@registerz: mozogni kellene... nem pedig tévé előtt tespedni... az emberek nagyon pici része küzd hormonális problémával ( ezért van elhízva )... a java csak egy lusta disznó... nyafog... de ahhoz egy kényelmes tehén hogy mozogjon...
A hagyományos sörök után a limonádés sörök fogynak a legjobban. Nyáron az üzletek polcain állandó az áruhiány a citromosból a nagy kereslet miatt. Mondják, hogy a hígított sör az első lépés a guminő felé, mégis a fél ország, férfiak és nők egyaránt isszák ezt a hibrid italt. Elvileg egy jó, frissen…..
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
Hibáink fel- és beismerése valamint az önkritikára való hajlandóság a személyiségfejlődés alapkövei, ezért kár, hogy nem minden embertársunk bír ezekkel a képességekkel. Nem így József, aki egy erőteljes önlemajmozással indítja levelét csak azért, mert nem bontotta ki a futár jelenlétében az átvett…..
mézesmackócskácska 2018.05.29 01:58:05
@Attila F: Teljesen egyetértek. Mi így tettünk nemrég egy hűtőgéppel. Hisztizett is a szállító Anyáméknak. Erre mondtam semmi probléma ha nem engedi hogy kibontsam rögźítem a problémát és már viheti is vissza.
Na egyből bekussolt. Lám mit ad isten egy üvegpolc törött volt!!!!
Forrás: https://www.pecsma.hu/wp-content/uploads/2015/09/ank-hungast-gyerek%C3%A9tkeztet%C3%A9s-hl06.jpg Beülök a mekibe, a fiamat várom. Egy eszpresszót kérek egy kis pohár narancslével. Most pocsék a kávé. Nem mindegy, hogy ki készíti. Nem látom a szőke huszonéves lányt, egy…..
Örök dilemma ez, hogy maradjunk szabadok, vagy legyen kapcsolatunk. Válások száma ijesztő! Akik elváltak azok nem szívesen adják fel olykor nehezen megszerzett szabadságukat. Minden közeledésnél szinte elméleteket gyártanak, hogy ez miért lenne jobb mint az előző, ez is el fog romlani. Akik pedig…..
Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul...
2018.04.08 - vagyis 2. nap Alapvetően ez a nap is ugyanolyan nap volt, mint a többi - leszámítva azt, hogy lehetett dicsekedni ki hány embert rángatott magával a szavazásra (2018.04.08). A fröcsögés általánossá vált számomra is, meg sem botránkoztat már a nyilvánvalóan hazugságra épülő képek…..
Egy nappal a választások előtt az Apokalipszis réme lebeg Budapest 6-os választókerülete fölött. Közeleg az Armageddon.... Merthogy körvonalazódni látszik annak mintapéldája, hogyan feledkezett meg a változást akaró polgárairól az ellenzéki oldal, és hogyan nyújtják át a kerületet ezüsttálcán…..
mézesmackócskácska 2018.04.08 12:24:31
Súlyos hibát vétett volna az Origo szerkesztője, ha ugyan hibának számítana még a kormánypropagandánál a lebukás, hogy nem sajtóról, hanem a kormány tevékenységéről van szó: benne maradt egy "cikk" url-jében, hogy három hetes fotókat tároltak, várva a megfelelő pillanatot ahhoz, hogy elsüssék őket.…..
mézesmackócskácska 2018.04.03 02:16:42
@bré king: fideszes vagy és hülye vagy fizetnek?