Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pepevagyok

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Himalájában dolgozó magyar építészek a király otromba húzásával szembesülnek. Helyszíni riport. A legváratlanabb helyről érte támadás a zanglai palotát. Nem a fagy, a havazás vagy a durva szél mért csapást az épületre, hanem a király. Egy palota esetében akár érthető…..
pepevagyok 2014.08.04 11:03:49
@A biztos utas: Én pár kérdést tettem föl, de akkor kérlek mesélj te! Mit képzelnek a helyiek az életükről és az építészetről? Mert a személyeskedő hozzászólásodból azt lehet kihallani, mintha a helyiek semmit nem képzelnének. Vagy legalábbis te jobban tudnád mi kell nekik...
Szóval tudsz a témáról valamit?
Eden Van Damme kapcsán divatba jöttek a labdaszedők - a Chelsea belgája megrúgott egy időhúzó példányt, mint az közismert -, ami remek alkalom feljavítani korábbi összeállításunkat a legelvetemültebb segéderőkről. Hűséges rajongóinknak is megéri lapozni, a kollekciót…..
pepevagyok 2014.06.15 14:52:59
Ahhoz képest, hogy az AZ széria az Audio Note legolcsóbb doboza, eddig nem sok figyelmet kapott, ami azért is érdekes, mert a belépő szintű termékekről általában több embernek van gyakorlati tapasztalata, mint a több milliósokról. Nekem is volt AZ-m vagy két évig, eléggé…..