Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyarország Kárpátmedence

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt kérdezed, miért csinálom? Hát, ezért! Folytathatod a sort! (Az egyes ügyek súlya, jelentősége nagyon különböző lehet, és nem is szedtem időrendbe. A "bővebben" linkek nem részletes ismertetések, hanem a témával foglalkozó cikkek, hírek, blogbejegyzések.) A…..
Röhejes volt ez a pár hét. Orbánt testével védi a kérdésektől a liblingje, a napirogán híradóból értesülünk Tonyó frissen fölfedezett ingatlanvagyonáról, Selmeczi és Mesterházy a létező összes módon alulmúlta önmagát, Welsz belehalt a bissaui útlevélbizniszbe, szóval…..
Magyarország Kárpátmedence 2014.04.05 11:01:54
@V-PORT:
Bocs én nem zsidózok ezek tények.
Hát, ha rám hallgattok, leginkább anyátokra: ő a terhessége, meg főleg a szülés során legalább darab ideig szenvedett is azért, hogy ti létezzetek, ami meg a választásokon feltűnő politikusokra minden ellenkező híresztelésük ellenére sem állítható. Bár fene tudja: én még…..
Érdekes lesz hallgatni majd a választások éjszakáján a politikusi nyilatkozatokat, ki hogy értékeli majd az elért eredményeket. Írásunkban azt boncolgatjuk, melyik párt milyen eredménynél érezheti győztesnek, vagy vesztesnek magát? Fidesz: A Fidesz a legegyszerűbb eset.…..
„Uniós az ország, nevetséges dolgokkal,lepaktáltak ezek is a kibaszott zsidókkal.Egyre több indokkal szolgáltok ahhoz,hogy sortűz elé basszunk a falhoz!″(Gotti feat. MRW: Sóher himnusz) A Kormányváltók jelöltje, az MSZP-s Tóth Csaba elég komoly csapattal kampányol…..
Ma sikeresen lezajlott a Vona-Orbán miniszterelnök-jelölti vita, amit Vona halálbiztosra beígért a múlt héten.Készítettek az eseményre plakátot, és kiküldték a meghívót a teljes sajtónak, sőt a Ustreamen volt élő közvetítés is. A vita telt ház előtt, jó hangulatban…..