Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dali

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem a menetrend rossz, hanem a pálya. A butaság és rosszindulat pártsemleges. Szépen példázza ezt a régi igazságot egy civilnek álcázott kaposvári kezdeményezés. Annak idején lényegében hazavágta az ütemes menetrendet Szabó egykori miniszter (MSZP) ostoba rendelkezése a…..
dali 2009.05.05 23:22:23
@erminavet: Eszemben sem volt bántani téged, csak hát tényleg zavaró, hogy el vagy foglalva a fideszes gyerekekkel, miközben hetente százak maradnak hoppon Dombóváron. Ha köztük lennél, te is átkoznád az egész mávot, pláne, ha megtudod, hogy két percen múlott az egész. Merthogy baromi kevés az olyan utas, aki csak hobbiból utazgat, a legtöbben iskolába, munkahelyre mennének, s ezeken a helyeken nem könnyű minden héten a mávval takarózni. Még akkor sem, ha igaza van a szerencsétlennek. Szóval ez egy állatság, egyenesen leszarják a kaposváriakat, mindig azzal jönnek, hogy Pécsre jár 30 ezer egyetemista. Kaposváron meg élnek 70 ezren, de ez nem szempont, minket semmibe lehet venni. Nekem nincs kedvem biciklizni, csupán egy olyan szolgáltatást várok a pénzemért, amellyel tervezhetem a napomat. No, erre teljesen alkalmatlan a máv.
A legdrágább jármű, amely valaha elindult Budapestről Bamako felé. A BKV-kékre festett innovatív Volvo-terepjáróbuszba megpróbáltak mindent besúvasztani, amire szükség lehet Afrikában. És 117-tel megy...