Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cmg

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
érintőkijelzős laptop vásárlása: akkumulátor üzemidő csökkenés, rossz billentyűzet elérés, magasabb ár, nagyobb súly - képernyő csere Néhány nyomós ok, amiért nem érdemes érintőképernyős laptopot vásárolni  Megtörtént már veled, hogy asztali számítógéped monitorján kézzel akartál odébb húzni egy…..
  Sok emagos sztorit láttunk már, de a következő különösen jól szemlélteti, hogy mi a probléma abban, ha romániai székhelyű a cég, amitől vásárolunk.  Szia Hilda! Az Emag-os garanciális javítással küszködők sorába beállva kérnék segítséget tőletek, esetleg a hivatalos szervektől, hogy hogyan…..
Szegény olvasónk nagyon megszenvedett azért, hogy mindenféle körömrágós várakozással, aktív levelezéssel, érzelmileg fűtött telefonálással dúsított extrém kalandok után végkifejletként egy vagyona dekkoljon egy hónapja az eMagnál. Mindez azért, mert a cég és a vele szerződésben lévő futárszolgálat…..
Cmg 2017.01.17 13:58:29
@Bombaló: Igen, vettem másikat. dec. 29-én amikor lemondtam azonnal megrendeltem egy másikat, szintén az Emag-tól :) és jan. 4-én meg is kaptam. Ezt már az MPL hozta, mint a villám és nem volt fennakadás velük méretfronton sem.
Cmg 2017.01.17 14:11:55
@kekecke: Édesem! Nem tudtam, hogy nő vagy! Nem haragudj, nem jött át az ösztrogénszag. :)))

Amúgy én nem csak próbálom degradálni, teszem is a Te irásoddal. Tényekkel alá is támasztottam az okoskodásod - esetleg olvasd vissza. :) Ja és ird meg mindenkinek a sz itteni kettőspontos elméleted, mert ahogy látom majdnem mindenk elbaltázza szerintet.
Stilustalanul mosakodom? Szerintem pedig pont van stilusom, ami neked pont nem tetszik. Ez van. A föld forog tovább!

Apropo, jó, hogy mondod, hogy nő vagy mert ezzel megnyugodtam. Milyen egy nő az aki az első kommentjét ilyen "nőies" stilusban kezdi: "Kurvára idegesítő a poszter stílusa."

Persze ezekután még kijön belőle Grétsy tanár úr és pont-pont-vesszőcskét oktat! Magasságos egek!
Cmg 2017.01.17 14:29:16
@kekecke: Kivi voltam rád és beleolvastam a kis saját blogodba. Nos, itt játszod a nyelvtannácit, de a saját portádon sincs rend. Egy történetet olvastam, a csomagrendelős dzsekiset és első olvasatra/átfutásra találtam 3 hibát. Úgyhogy anya, először otthon magadnál takarits! :)))