Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cashis

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ez a Gamerlénylők második videója. Az első hamarosan kint lesz a Feltörekvőknél.   Értékelés: Hol is kezdjem. Az intró nem rossz, de a hangerő hol fel, hol lemegy. Ki-, illetve befadelést javasolnék. Aztán a hirtelen bejövő kamerás rész, majd…..
Cashis 2010.10.03 19:34:23
Cashis 2010.10.03 20:43:26
Amikor a Football Generation videóimnál arról beszéltem, hogy a kapusok eszméletlenül bénák, valahogy az ilyenekre gondoltam. Aminek még nagyon örülök, hogy argo bemutatja a kapáslövéses választ a kirugásokra. El sem tudjátok képzelni, hány gólt lehet ezzel…..
Lennox újra bebizonítja, hogy vágási technikája veszettül nem semmi! Köszönöm neki!  ..
Aki szeretne játszani a Ninával, az letölthet egy 60 percig játszható teljes verziót. Tényleg nem jó játék, de tudom, hogy vannak akik direkt beszerzik ezeket a programokat a videók után, szóval csak tessék.LinkA linkelt oldalon található tartalomért nem vállalok felelősséget.…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Lennox megint alkotott Jobboldalt kinn van a link, amiről korábban beszéltem. Holnap majd mennek fel a százalékok, remélem a 100%-ig ..
Azt hinné az ember, hogy ebben a játékban semmi nem fog ki a kamionon. Nos, a fával meggyűlt a baja. Küldte raidon011. Új videó folyamatban ..
(avagy ha még nem únjátok a Mesterlövészt...) u.i.: Igazatok van, jó pár dolgot freddyD is megemlített. Elnézést érte, nem emlékeztem mindenre az összes Mesterlövész vidiből. És igen, valszeg én sem mondtam el mindent... ;) (Elsődleges célom az írással a…..
Viktor küldött egy szerintem igen szórakoztató verset. Köszönöm!Reggel felkeltem, és Stellára gondoltamaz étvágyamat, egyből el is rontottamolyan hangot hallottam éppenmint a tolatás a Big RigsbenOlyan rosszul lettem, orvoshoz mentemde annyira segített, mint a Ski Park…..
Cashis 2008.05.01 18:07:29
Szerintem eléggé ötletesre sikeredett ez a kis mondóka :DNáhányat(vagy többet) amit találok kiteszem, nehogy már elvesszenek :)by Senshi..
Cashis 2008.04.29 19:46:21
Kifogyhatatlan. Kész, el kell fogadni, hogy ez már csak egy ilyen játék. Mondjuk pont ettől "jó". Kezdjük Blackhawk képeivel, ahol a kedves fejlesztők elfelejtették megrajzolni a rendőr bácsi lábát. Mindez a gigantikus üldözéses bejátszásban csodálható meg.…..
Azt hiszem, ennél happybb hullát még nem láttam eddig. GTom küldte a Crysisból. Ez a Bioshock hulla meg valami orbitális gitárszólót produkál. Ez aztán a stílusos halál, azt kell mondjam. Jimmy Hendrix is biztos valami ilyet preferált volna a…..
Cashis 2008.04.26 15:24:29
Zoléga89 képes volt még freeride mode-ban is játszani az olasz melóval és kapott egy aranyozott Minit, amely törhetetlen, nagyon gyors és a rendőrök sosem kapják el! Ez de jól jött volna pár küldetésnél... Valamint blogján jól elmagyarázza a Fraps-et. Érdemes megnézni,…..
ZeroCool őrületes stuntvideója. Az ilyenekért is szeretjük a GTA-t. Nagyszerű videó, nagyon zenére optimalizálva! ..
Az országban mindig mindenki nyafog, minden rossz... Vegyetek példát arról a happy hulláról, amit Dave talált a Postal 2-ben! Szénné égett, fegyvere sincs, de életkedve határtalan és még céloz is...A semmivel. Ezt nevezem pozitív hozzáállásnak! Ezt meg Péter találta a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.24 10:40:00
Új banner! Olyan szerencsétlen vagyok, hónapokon át hülye voltam átállítani, erre tessék... Végig rossz helyen próbáltam... Nagyon pro vagyok.(A múltkor nem én raktam fel) Az új fejlécet "rexor" küldte nekem már nagyon régen. Bár az én fekete-fehér képem is…..
Rossz PC Juniorok S.W.A.T. 4 2008.03.02 02:10:00
Csak hogy örüljön a jónép :PTÖRÖLT VIDEÓ..
Cashis 2008.03.23 19:39:28
BenyoBoy (aki többek közt a Metalt és a Scooter Pro-t adta anno) a youtube-on egy érdekes kommentet írt. Hol a mellbimbója és a köldöke?És tényleg! Hogy nem tűnt ez fel nekem? Itt az Akimbo borítója! A múltkori videóm után sokan követelték a vöröshagymakrém maradék…..
Cashis 2008.03.22 18:23:18
Már ősrégi ez a dal, amit visor készített el, de nemrég újra megtaláltam a gépen és szerintem eszméletlenül jó! Nem nagyon csípem a technót, de ez nagyon ott van! Aztán feltűnt, hogy ezt még ki sem raktam a blogra, szóval eljött az idő.Visor még megkért, hogy ezt írjam…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.16 12:32:00
Na, megint elszaporodtak a "Mikor jön új videóóóó?" kommentárok. Így jöjjön egy kis állásfoglalás: Már felvettem a jeleneteket, a kis saját monológot is. Csak még nincs összevágva, "szinkronizálva". Nem nagyon volt rá eddig időm,türelmem. Valamint a játék…..
Cashis 2008.03.16 13:28:20