Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hoppel Poppel (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   A blog olvasása buzdítóan hatott rám, úgyhogy a következő velem megesett…..
Szombaton volt a Nike Runway Run, és, hát sajnálhatja, aki nem jött el. (Illetve nem adta be a jelentkezését annak idején.) A Nike exkluzív eseménye volt, ahol újra megnyílott nekünk földi halandónk számára a Ferihegy 1 terminál. Én még viszonylag sokáig repkedtem onnan, a…..
Már 2 000 dollárért tied lehet egy ilyen "csoda" - szilikon bőre mint az igazié! A japán média szerint, ha van egy ilyened otthon, soha nem lesz szükséged igazi barátnőre. Olyan képeket pedig kérlek ne küldj nekünk, amelyeken kettesben vagytok...…..
Hoppel Poppel (törölt) 2014.09.07 22:13:55
Reggel felszállunk a repülőre, megnézünk egy kafa várost, aztán este hazaszökkenünk, saját ágyunkban alszunk. Elég egy pici csomag, nincs szállásköltség és pár ezer forintból eljuthatunk zseniális helyekre is. Élménybomba nem csak kispénzűeknek: nagymamát megreptetni, új…..
Álomszép és bájos ruhák alkotják a Blumarine 2015-ös esküvői kollekcióját. Változatosak a formák, a hosszak, a díszítés és még az anyaghasználat is. Egy közös azonban van bennük, minden darab lélegzetelállítóan szép, legyen akár rövid, akár hosszú, selyemből készült…..
Ahhoz képest, hogy jókora szoborról van szó, teljesen elkerülte a figyelmemet a tavaszi nagy bejelentéshullám, szóval csak akkor szembesültem a hírrel, amikor Sadia átküldte a projekthonlap linkjét. Hogy hogyan áll az építése nem tudom, de képek tanulsága szerint javában zajlik…..
A modern reneszánsz derült idomai, Ostromok és hétköznapok, valamint Egy építkezés képei címmel nyíltak meg az első időszaki kiállítások a Várkert Bazár déli palotáinak felújított termeiben. A kiállítások a felújítás II. ütemének munkái alatt is látogathatók, hétfő…..
Úgy gondolom, hogy jobb ha én írok erről először és nem más. Konok Péter a nagyonbaloldal, szerintem igen jótollú fenegyereke lekurvázta Bálint Antóniát.  Bálint Antónia (egyelőre) semmit sem követett el. Képviselőjelölt lesz egy olyan körzetben, ahol mindenki a baloldal…..
A pingvinek a tévék képernyői után újra a nagy vásznon keverednek kalandokba, ahol szövetséget kötnek egy menő kémszervezettel, az Északi Széllel, melynek vezetője... (ja, nem, ez túl titkos információ, nem mondhatjuk el), hogy együtt szálljanak szembe a mindenre képes…..
Napokon belül élesedhet és mindenki számára ingyenesen elérhetővé válik az Otthontérkép legújabb fejlesztése, a rendőrség hivatalos adatain alapuló, országos és interaktív bűnözési térkép. A fejlesztésen már az utolsó simításokat hajtják végre a projekt készítői,…..
A rendőrség nem fogadta el a DNS mintáját annak a japán férfinak, akinek állítólag legalább 15 béranya hordja a gyerekét. A mintát a férfi ügyvédje adta át a hatóságoknak, amit így nem fogadtak el. Most személyesen kell megjelennie, hogy a helyszínen adjon DNS…..
Magyarország 80%-a gondolja azt, hogy a pösti emberek igazi parasztok, akik állandóan rohannak és nem figyelnek senkire, semmire. Persze van benne valami, de mégsem a szó rossz értelmében. Sajnos Magyarország színe java a fővárosra koncentrálódik, miközben olyan problémák jelennek…..
Hoppel Poppel (törölt) 2014.08.18 22:36:17
@nyílméregbéka:
A közvélemény-kutató nemcsak az időt rabolja el, hanem adatbázist gyűjt: a neved és a lakcímed pénzt ér neki!
Én minden ilyen kérdezőtől elsőnek azt szoktam megkérdezni, hogy a nevemet és a címemet kéri-e a végén, mert ha igen, akkor pá.
Megvan a kép, mikor a kiscsalád elindul lakókocsis nyaralásra, becsomagolva a kutyát-macskát és a Herendi étkészletet, csak azért mert befér? Akkor mutatnánk ennek a minimál  változatát, pedálmeghajtásos üzemmódban; milyen az, amikor tekersz, és jön veled az ágyad is: Ez a…..
Rövid időn belül két olyan, nők által írt cikket is olvastam, amely megemlíti, hogy nem szeretjük mi annyira a hosszas szeretkezést, mint ahogy a férfiak gondolják. Most nem linkelem őket, mert csak elterelné a figyelmeteket, az egyik meg sem érdemli, hogy reklámot csináljak neki,…..
Csodálatos esküvőn jártam! Mégpedig életem első külföldi esküvőjén. Nem tudtam, mire számítsak, így nem kevés fejtörést okozott a felkészülés. Csajos bejegyzés és álomesküvő következik, vigyázat! I was invited to a wedding which was adorable! It was 'my' first wedding…..
  1976-ban Karda Beának volt egy remek popslágere, a Szerelemről szóljon az ének, amelyhez egy még a dalnál is jobb klip készült a Balatonon. Ez a klip a maga idejében nem kevéssé lehetett merész és erotikus! :) Nem viccből nevezik Beát még ma is bombázónak!…..
Mindig öröm a rengeteg béna, igénytelen vagy egyszerűen csak szürke álláshirdetés között egy-egy rendhagyó, ötletes darabot is találni. Ilyen volt például a közelmúltban az az interaktív hirdetés, amelyben (sztereo)tipikus asszisztensi feladatokat – ceruzasorbarakást,…..
Hoppel Poppel (törölt) 2014.06.12 13:41:56
Totális ökológiai katasztrófa egyetlen emberöltő alatt Egyszer volt, hol nem volt, volt valaha egy meseszép tó Kazahsztán, Üzbegisztán és Türkmenisztán határvidékén. A tavat két bővízű folyam táplálta, az Amu Darja délről és a Szir Darja keletről. Területe 68 000 négyzetkilométer volt, és ezzel a…..
Az amerikai filmekben csodálatos házakat láthatunk. Ilyenkor sokan álmodoznak róla, milyen lehet a kertvárosi élet, milyen lehet egy hatalmas családi házban tölteni a mindennapokat... Az amerikai családi házak építési stílusa és szerkezete sokban eltér az Európában megszokottól.…..
Egy újabb modern és egyszerű berendezésű apartman Svédországból. A nappali tágas és nagyon világos, a gyerekszoba szerintem igazán eredeti. Az apró terasz, pedig egyenesen imádnivaló.  Ime a képek: Forrás: Stadshem..