Regisztráció Blogot indítok
Adatok
most már nem Nemzeti Érzelmű Magyar

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondja a hírek, hogy elloptak egy telefont a Nemzet Lányának esküvőjén, ami nagy erőkkel keres a Nemzeti Nyomozó Iroda. Annyira nagy erőkkel, hogy pénz paripa fegyver nem számít, a 60 fős személyzetet meg örülhet, hogy csak "nyomás alá helyezték" őket és nem mindjárt…..
most már nem Nemzeti Érzelmű Magyar 2014.04.04 16:36:34
@parti_giano: Annyiban igen, hogy legalább egy óráig eltereltem a saját figyelmem a kampány mocskolódásáról - különös tekintettel, hogy mivel még két válsztás lesz idén, az hatodika után sem marad abba.
most már nem Nemzeti Érzelmű Magyar 2014.04.04 16:44:43
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: simán lehet, hogy felkészültek azzal, hogy egyre jobban és jobban hallgatnak! :D
most már nem Nemzeti Érzelmű Magyar 2014.04.04 16:53:21
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a 'hogyan győzik meg a pártok a bizonytalan szavazókat' esetén sem hagyták a politikusoknak, hogy meggyőzni próbáljanak. Rogán-ügy sincs. Ez a hivatalos kommunikáció, na.
A pártoktól független civil szervezet, ami egymaga többet költ a kampányra, mint az ellenzék.                       ..
most már nem Nemzeti Érzelmű Magyar 2014.04.04 16:11:10
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat sorban közöljük. * Csizmadia Ervin: A…..
A Ténytár a médiamegjelenések ügyében is elkötelezett az adatokon alapuló, tényszerű elemzések elkészítésében, így a Mérték Médiaelemző Műhellyel közösen elemzést készítettünk, amelyben a közéleti hírek arányát, szerkezetét és azoknak súlyozását…..