Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KUHULIN

0 bejegyzést írt és 1058 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt nagyon mélyen elkezdjük beleásni magunkat a témába, szeretném lelőni a poént rögtön az elején, és elsütni a jolly joker mondatot: ATTÓL FÜGG. Na de mégis mitől, és ténylegesen milyen számokkal lehet kalkulálni? A kérdés összetettségét már csak az is mutatja, hogy nem mindegy,…..
KUHULIN 2021.06.18 14:37:53
@tórshavn: A feleségedet vagy a macskát rakd ki, nagyon sokba kerülnek! :)
KUHULIN 2021.06.18 14:46:01
@kewcheg: "Barátom bíró, felesége tanár.+ gyerekek."
Barátom ügyvéd, felesége műköröm szalon tulajdonos vannak gyerekeik. "Kicsit" másképpen élnek, mint a barátodék, pedig a diplomájuk hasonlít.
KUHULIN 2021.06.18 14:47:18
@Szaktanár: Két nagytestű fajmacskánk van, olyan kaját esznek, hogy jobban járnánk, ha dohányoznának helyette! :D
A magyar miniszterelnök alól kicsúszott a talaj; kilenc évnyi látszólagos siker után kilenc hónap kudarc és megszégyenülés következett. Európa persze már korábban kiismerte Orbánt, de az Unió döntéshozói mondhatták a választóiknak, hogyha a látszólag kuruckodó Orbán képes az olcsó bérmunka igájába…..
KUHULIN 2020.12.09 14:41:57
@nemecsekerno_007: Ott a pont!
A múlt heti archívumos válogatásban említettem, hogy archív játékreklámokból sajnos még nem rendelkezem elegendővel egy újabb ilyen cikk elkészítéséhez. Nos, a héten ezért tovább kutattam és találtam egy pár újabbat, bár talán egy most nem annyira erős a felhozatal, mint a legutóbbi ilyen cikkben.…..
KUHULIN 2020.12.07 14:08:05
Ez a világ tele van Eszenyi Enikőkkel. Dühkitörések, mindennapos megaláztatások, a munkatársak tárgyiasítása, fenyegetések, a félelem egyeduralma, illetve a váratlan, értelmezhetetlen figyelmességek, a kedves szavak, ölelések agyréme. A látszólagos káosz, és az ellentmondások mögött azonban…..
Miközben sorra zárják be az iskolákat Európában teljesen, vagy részlegesen a koronavírus miatt, a magyar kormány jelenleg nem tartja ezt indokoltnak. A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint muszáj lenne a közoktatási intézményeket bezárni…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Év eleje óta munkanélküli vagyok, 57 évesen, külkeres diplomával, három nyelvvizsgával. Interjúra is csak ritkán hívnak be. Két hete volt egy interjúm egy asszisztensi állásra, egy újonnan alakult cégnél, amely mint később kiderült MLM cég. Másnapi kezdéssel, egy…..
Óriási nyugdíjkorhatár-emelés jöhet Magyarországon. Mit gondolsz, valóban kell még emelni a jelenlegi korhatáron? Óriási nyugdíjkorhatár-emelés jöhet Magyarországon, nemsokára 70 éves korunkig fogunk dolgozni. A PwC által a magyarországi cégvezetők körében készített kutatás arra jutott, hogy a…..
KUHULIN 2020.03.09 14:23:48
@nemecsekerno_007: A körmös már megdöglött a fia meg nem körmös, hanem a "legnagyobb demokrata"...
A kongó ürességgel teli pultok látványa mindaddig csak könnyű borzongást váltott ki belőlünk, amíg a messzi Kína bevásárló központjaiból érkeztek a hírek. Aztán az ugyanilyen, vagyis áru nélküli pultok és a szájmaszkos vásárlók megjelentek Európában is, majd mára már a budapesti üzletekből is…..
KUHULIN 2020.02.28 14:59:31
@ÁtlagElnök: Igen, kötelező volt devizahitelt felvenni! Vagy nem is! Csak úgy megkapták az emberek, mint a náthát! :D
Hangsúlyozni szeretném: ez az újabb milliárdos agymenés se nem konzultáció, se nem nemzeti. Mert nekem bizony teljesen más fogalmaim vannak a Nemzetről, vagy bármiről, amit így nevezünk, mint nekik. Nemzeti lehet egy érzelem, egy eszme, egy cselekedet, egy ember, de nem egy levél. Amikor meg…..
KUHULIN 2020.02.28 14:50:13
@tompus: "Én leiratkoztam a nemzeti konzultációról. Ügyfélkapun bárki megteheti."
Tudjuk, majd értesítjük! :P
Azt mondják, Magyarországon az alkoholfogyasztás a kultúra része, reneszánszát éli borászat, hobbivá vált a sörfőzés, a kézműves sörök széles választékából válogathatunk, egymást érik a különböző sör-bor-pálinka fesztiválok. De a minőségi italok kínálata mellett az alkoholfogyasztás kultúráját…..
MammyPress News Koronás kavarás 2020.02.27 00:55:16
Mind meghalunk! Na jó, nem akarok poénkodni, mert bár ez egy szomorú tény, de a helyzet akkor sem vicces, ha a közeljövőben nem kell tartanunk a koronavírus fertőzésétől, mert szeptember előtt kizárt dolog, hogy időpontot kapjon valaki a magyar egészségügy bármely bugyrába! És amúgy sem kell…..
Kijött az új adat a KSH-tól, miszerint a magyar bruttó átlag bér 406.400,- forint. Ez amúgy nagyjából 270.000 ezer forint nettó fizetésnek felelne meg. Kormányunk természetesen ezzel a számmal fog turnézni a médiában, hogy mennyire jól mennek itt a dolgok.Van az azonban egy apró probléma ezzel a…..
A Talmud bölcsei a Tóra (értsd a Biblia és az ahhoz kapcsolódó minden típusú rabbinikus irodalom) tanulását az összes egyéb parancsolat fontossága fölé helyezik, mondván „az felér mindegyikkel.”1 Az, hogy a Tóra, mely Isten szava szóról szóra, betűről betűre lejegyezve Mózes által, miért áll…..
Nos, ide is eljutottunk.  Kerülném én a szenzációhajhászást, meg a populista felhangokat, de a helyzet az, hogy nem megy. Tehetetlenségi alapon sem, mert tulajdonképpen nincs mit kerülni. Ez önmagában egy erős gyomros. Napvilágot látott ugyanis, hogy a Nemzeti Kommunikációs Hivatal az idei év…..
Megható idézetek jelennek meg sorra az ellenzék által – kissé hisztérikusan – kritizált újdonsült NAT-szereplők tollából. Kinek ne olvadna egy pillanatra a lelke, amikor szeretteinkről, az otthon melegéről olvas olyan gondolatokat, amelyekkel bárki szívesen azonosulna – különösen azért, mert nincs…..
Bár Győr egy nagyon speciális helyzetben volt Borkai botránya után, ami talán az elmúlt évtized legnagyobb port kavart politikai ügye volt Magyarországon, de a „bezzegváros” új polgármesterének, Dézsi Csaba Andrásnak a sikere, vagy inkább az ellenzék jelöltjének, Pollreisz Balázsnak a kudarca pár…..
KUHULIN 2020.02.03 15:47:32
@ogli dzsí: Ez igaz! :)
Diákhang Lehetetlenország 2020.02.02 12:11:41
Amikor egy ország polgárainak többsége, de legalább egy jelentős része képes észrevenni azt, hogy pártoktól, emblémáktól, oldalaktól és politikusoktól függetlenül tarthatatlan és zavarba ejtően gyalázatos az, ami az utcán történik, ami a tévében látható, ami az újságban elolvasható, akkor az nem egy…..
KUHULIN 2020.02.03 15:45:22
@dare: Náci vagy!
Kösz Norbi, hogy megihlettél a tapló videóddal! Rég nevettem ilyen jót emberi butaságon. Nem megyek bele mélyen abba, hogy mekkora hímsoviniszta ember képét festetted magadról, felesleges, látja mindenki. Abba sem megyek bele, hogy mit és miért mondtál rosszul, mert azt is látja…..
KUHULIN 2020.01.22 15:20:52
A házasodást és gyerekvállalási kedvet nemcsak az egzisztenciális bizonytalanság, a család-karrier egyensúlyba hozásának kihívásai vetik vissza, hanem az a fajta primitív látásmód és kegyetlen testkultusz, amit a napokban Schobert Norbi terjeszt...
KUHULIN 2020.01.22 14:05:26
A tegnapi napon két sajtóorgánum is bejelentette, hogy komoly pénzhiányban szenved, így a jelenlegi költségkeretükkel elképzelhetlen a hosszú távú fenntartásuk. Az egyik a blog.hu-s Kettős Mércéből önállóvá vált baloldali hírportál, a Mérce, amely 2015 óta működik önállóan ezen a néven.…..
KUHULIN 2019.11.27 10:05:58
@body_andras: "A legjobban az háborít fel birkanéped kétbites ostobaságán"
Egy (1) bitre gondoltál, hülyegyerek! :) Ha nem vagy tisztában a fogalmakkal, akkor mit okoskodsz?
Soros pedig nem egy sima "gazdag ember", rendszeresen ott lebzsel az EU-ban, ahol semmi keresnivalója nem lenne, USA-beli milliomosként.
Nőnek születtél, és ha szerencséd van, még szerettek is. Ha még nagyobb, akkor elfogadtad magadat, sőt te is szeretted. Aztán mégiscsak utolér a fogyasztói társadalom, mégiscsak kikerülsz a védelmező burkodból, és ha akarod, ha nem, meg kell alkotnod saját magadat. Ez a mai totális torzulásban…..
Kicsire  nem ad. ..
KUHULIN 2019.05.02 13:58:59
@6.Lenin: "Mi lenne, ha mind az 5en 1xe mennétek ki az utcára valamiért ellenkezni, hátha beszarnának a mocskos NER lovagok és elmenekülnének?"
LOL! Ez jó volt! :)
Rablópártok címmel tényfeltáró riportsorozatot indított a YouTube-on Gulyás Márton ismert videoblogger és aktivista. Azonban a média által túl bőkezűen osztogatott és előítéletes kamupárt címke legalább annyira ártalmas a demokráciára, mint a támogatások lenyúlására szerveződő kis politikai…..
Orbán simán megszegte a Néppártnak adott ígéretét; Lehűlt a német-francia viszony, miközben erősödnek Európában a populisták, ám azok aligha tudnak közös frakciót létrehozni Strasbourgban; Az unió saját magának tesz keresztbe, noha az EP-választás előtt éppen hogy fokozottan kellene készülnie a…..
Baló György halála rendkívül megrázó hír volt, a visszaemlékezések korrekt módon adták vissza a szakma nagy öregjének emberi nagyságát és persze újságírói kvalitásait. Arról a szégyenről ne beszéljünk most, hogy a megyei sajtónak mindössze töredéke közölte egyáltalán a halál tényét, mivel a központ…..