Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁtalDóri

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete igényelhető az új CSOK, azaz a családok otthonteremtési kedvezménye. A közelmúltbeli kormányzati intézkedés alapján a három vagy több gyerekes családok már 10 millió forintos támogatást is kaphatnak, mellé pedig 10 millió forintos, kedvezményes kamatozású lakáshitelt is igényelhetnek.…..
Kettős Mérce Ferguson lángol 2014.11.29 17:37:58
Most nem a megperzselt boltokra vagy kocsikra gondolok, hanem arra a tomboló dühre, amit a november 24-én nyilvánosságra hozott esküdtszéki döntés váltott ki. Az esküdtek semmilyen bűncselekmény tekintetében - még az enyhébb bűnnek számító gondatlanságból elkövetett…..
Április 6-án választások lesznek Magyarországon, ahol annak rendje és módja szerint minden állampolgár egy szavazattal rendelkezik. A különféle jogfosztott csoportok - szegény emberek, nők, cigány emberek, a szexuális kisebbségekhez tartozók - könnyedén elkergethetnék a…..
Elment az utolsó nagy polgárjogi harcos. Tegnap, 95 éves korában elhunyt Nelson Mandela. A szabadságjogok és az apartheid elleni küzdelem óriása soha nem adta fel az elnyomás elleni harcot, még akkor sem, amikor 46 évesen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, 27 rácsok mögött töltött év alatt…..