Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csak szubjektíven!

8 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit lehet mondani egy közpénzből eltartott cég kommunikációs osztályára, ha az abból űz sportot, hogy a nekik írt leveleket vagy minősíthetetlen hangnemben válaszolja meg, kioktatja a kérdező újságírót és/vagy bloggert, félvállról veszi a kérdéseket és tulajdonképpen…..
Csak szubjektíven! 2015.07.31 17:56:34
@sixx: be fogod perelni az MTVA-t?
 A kormánypropaganda terjesztésében a szerb-magyar határzárral kapcsolatban is verhetetlennek bizonyult a "közszolgálatinak" becézett lakájmédia. Érdemes áttekintenünk az MTI-ben megjelent beszámolók alapján, hogy a Szijjártó Péter csodás bejelentése óta eltelt rövid…..
Szóval az úgy van, hogy nagyon örülünk annak, ha jössz vért adni. De csak akkor, ha nem vagy ratyi. Mert akkor biztos AIDS-es is vagy. És egyébként is, inkább maradj otthon. Legyen elég, hogy évente egyszer buziskodhatsz az Andrássy-n... A mai nap újabb bizonyítékkal szolgált,…..
Csak szubjektíven! 2014.05.15 18:30:29
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"
Ha valóban monogám és nem szexel fűvel-fával, ÉS természetesen a monogám kapcsolat elején mindketten teszteltették magukat, ÉS természetesen azután soha senki mással nem szexeltek - akkor nem növeli." --> igen, én is erre gondoltam.

tisztában vagyok a rizikó csoport jelentésével. és ahogy te magad is mondtad, a heteró pároknál sem mindig megy a hűség, ergo ott is lehetnek betegségek, szóval ennyi erővel ott is hiába lehet esküdözni a partnerről. Mindenki, aki valaha élt szexuális életet, növelte a rizikóját annak, hogy esetlegesen elkap valamit.
Csak szubjektíven! 2014.05.15 18:48:35
@Kovacs Nocraft Jozsefne: amúgy engem is érdekelne milyen kérdéseket tesznek fel a véradóknak, de most hirtelen nem találtam részletesebb kérdéssort.

És persze, nyilván nem mindegy mekkora a veszély, de ezt le lehet fedni (nagyjából) a megfelelő protokollal, a gyakori partnerváltás és a potenciálisan rizikós partnerről szólók kitétele már alapból rengeteg mindenkit kizárnak, stb.
  ...tartja az ősi dakota közmondás, és lám, milyen igaz. A tegnapi nappal mind a kormány, mind pedig az ellenzéki frakciók végérvényesen bebizonyították, hogy méltatlanok az ország szolgálatára. Mindenki, aki hozzájárult ahhoz, hogy Sneider "Roy" Tamás a parlament alelnöke…..
Minden egy tragikus véletlennel kezdődött. Ugyanis belebotlottam abba a nagy port kavart interjúba, amit az ELLE magazin készített Dúró Dórával. Most nem mennék bele abba, hogy jogos volt-e, hogy leszedték az interjút, vagy sem, az külön poszt tárgya lehetne. A lényeg: ha már…..
Csak szubjektíven! 2014.04.20 18:54:07
@Kovacs Nocraft Jozsefne: valahol meg kell húzni a határt
Csak szubjektíven! 2014.04.20 22:25:19
@Ad Dio: szerintem nem is kell egyetértenetek, de tök jó látni, hogy attól még kommunikáltok egymással és emberszámba veszitek a másikat, respekt:)
Csak szubjektíven! 2014.04.21 01:27:33
@skeele: konstruktív, köszi:)
Maroknyi ember, kb. 60-70 fő gyülekezett ma este 7-kor a Vidékfejlesztési Minisztérium előtt. Célja a kishantosi mintagazdaság megmentése volt . A résztvevők közt a Greenpeace aktivistáit, sajtósokat, rendőröket no és persze a tüntetőket találhattuk. Néhány politikust is ki…..
Csak szubjektíven! 2014.04.14 10:23:25
@ossii: köszi!
Csak szubjektíven! 2014.04.14 10:46:55
@ossii: Sajnos most az a szimbolikus jelentése, hogy a hatalom bármit megtehet. Minden elismerésem a kitartó küzdelemnek!
Csak szubjektíven! 2014.04.14 11:04:42
@ossii: igazad van
  I. Az előkészítés/ expozíció: Van egy vitatott emlékmű-tervezet, amely bírálói szerint Magyarországot a náci Németország áldozatának mutatná be - ezzel elhallgatva szerepét a magyar holokausztban II. A bonyodalom/ konfliktus: Ezt az emlékművet két nappal a…..
Csak szubjektíven! 2014.04.12 15:35:56
@shm: és szerinted az értelmes kommunikációt szolgálja az a stílus, amiben megnyilvánulsz?
Csak szubjektíven! 2014.04.12 16:10:36
@shm: Az a baj, hogy ellenségképet kreálsz és úgy gondolod, hogy akire ez ráillik, azt nem illeti meg az alapvető minimális emberi tisztelet, aminek abban kéne kimerülnie, hogy nem anyázol. Az alpári stílus meg nem segíti az érveid megértését, sőt kontraproduktív. Bár ahogy látom az egyetlen érved az a "mi" és a "ti" szembe állítása, ami meg régen rossz, mert ezen logika mentén van szétszakadva az ország.
Csak szubjektíven! 2014.04.12 17:10:05
@shm: konkrétan nem anyázol, de alpári stílusod egyenértékű ezzel, ez már nem oszt, nem szoroz. Ha ellenségeket akarsz látni magad körül, tégy úgy, én akkoris egy nagy "mi"-ben fogok gondolkodni, ahogy szerintem normális és természetes egy ország lakosainál. Hogy mikor fogom be, azt pedig én döntöm el, nem Te:)
  Gyakran hallani: ebben az országban semmi sem működik. Hát végre volt, ami igenis működött. Ráadásul 21 évig. Úgy hívták: Kishantosi Ökológiai Mintagazdaság.  Mi zajlott ott? - vegyszerek, műtrágyák nélküli gazdálkodás; termesztettek őszi és tavaszi búzát,…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
  Igen, ez a poszt Neked szól. Neked, aki pont beleszarsz a választásokba. Neked, akinek esze ágában sincs elmenni szavazni. Ha politikára terelődik a szó, unott arccal, undorodva forgatod a szemeidet. Gyorsan felsorolsz pár mondvacsinált érvet, hogy miért is nem mész szavazni és…..