Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nizzai hómunkás

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a posztot egy olvasó, Nizzai Hómunkás küldte be. Szerintem ugyan nem feltétlenül negatív a folyamat, amit leír, de a helyzetbemutatás rendben van. Ez egy indokolatlan macskás gif... Innentől a levél:..
nizzai hómunkás 2016.04.05 23:46:54
@lendvai attila: A szerzőnek leginkább a kóklerekkel van baja, de nem azért, mert hallgatna rájuk, hanem azért, mert sajnálja, hogy sokan hallgatnak rájuk. A szerző esetleges cinizmusa messze eltörpül azoké mellett, akik kóklerként mások tudatlanságával visszaélve pénzért árulnak kétes minőségű portékát.
Most, hogy kissé, de nem teljesen, lehiggadtak a kedélyek az internetadó körül, egyet hátralépve nézzük meg a részleteket. Miért ne lehetne fizetni az internet forgalma után? Minden egyéb nagy szolgáltatás után forgalomarányosan fizetünk, áram, víz gáz stb. Ezek a napi élethez…..
Éles hangú beszédet mondott Barabás Richárd az Együtt-PM ünnepi megemlékezésén. Barabás szerint a baloldal megalkuvó és hazug politikusai elbuktak, soha nem lesznek képesek leváltani Orbán Viktor rendszerét. Szerinte a baloldal üresen kong ma, nem jelent semmit, egy korszak…..
A „baloldalon” egyetértés látszik körvonalazódni azt illetően, hogy a 2014-es országgyűlési választás tétje jelentős, a fő kérdés nem más, mint hogy Orbán Viktor és a Fidesz hatalomban marad-e még – legalább – négy évig, avagy leváltatik. E fő kérdés…..