Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AyameWolf

323 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy mindig,azt hiszem. Ennek az egy napnak jónak kéne lenni,nem? Kéne..de mint minden az életemben,naná hogy pont nem. Mondjuk,hogy megszoktam? Meg,de szarul esik mééég mindig.   És úgy is mindig pofán ver az élet. Mert tényleg! Van,hogy tényleg egy dolgot szeretne igazán.   "Néha…..
Megint rengeteg dolog történt... Igazából minden a régi kb, csak na. Még se. A mozgás azért kéne,azt érzem. Az hiányzik. Viszont, hogy ez jobb-e...nyilván van előnye-hátránya. Ennyi. A többi meg...majd lesz/van.   Talán most van remény. Egy kicsi. Aztán,ha nem....hát nem. Nem…..
Egy fehér farkas Változások 2017.10.10 20:10:52
Na igen,ilyen is ritkán van nálam. Végül is írták a csillagok,de bevallom nem hittem benne. Már nem. Szóval 3 év után eljött ez is... Hétfőtől "új" élet,új terület. Meglátjuk. Remélem meg tudom oldani megfelelően a lovat... Hogy mi mennyire szar vagy jó,majd csak akkor látjuk meg,ha benne…..
Megint többször akartam írni,de mindig lusta vagyok rá.. Igazából nagyon nincs mit. Velem mindig az van,ami eddig kb. Azon kívül,hogy sokszor max felbasszák az agyam. Fuj...a gyerekektől még mindig herótot kapok...   Amúgy megvagyok. Úgy...lézengek jelenleg. Se nem vagyok,se igen.…..
Egy fehér farkas Damn it. 2017.07.01 21:39:22
Kuuurva fáradt vagyok...de komolyan. 6,5 nap meló, 1,5 szün és 4 nap again meló... Csodás. De tényleg. Lelkileg,fizikailag. Elég. Persze mikor a környezeted is rátesz egy lapáttal... Na az meg főleg. Szóval ja. Kösz. Meg minden. (Ja és am imádom ezt az oldalt,mert véletlen az előbb bezártam…..
Egy fehér farkas Off. Rotty. 2017.06.26 21:06:27
De tényleg,jézus mindjárt elalszok... Munka,munka,munka. De tényleg. Utálom. Bassza meg magát mindenki. Komolyan. Miért mindig én szopok? Szerintem az univerzum utál engem. Ja. De most tényleg. Miért vagyok mindig mindenért a hülye?       "Mindenki úgy marad életben, ahogy tud."..
Egy fehér farkas Ez komoly?... 2017.05.10 21:54:53
Na jó. Most komolyan. Ez nem az én hetem...nagyon nem. Most komolyan mindenki baszakszik velem? Most mit csináltam? Basszák meg. Mindenki. Akkor legyek én a hülye. Szarok rá. Néha szar és belegondolok,hogy nem igaz,hogy nem néz senki mögé. De igazából? Nem is kell. Szóval nem tudom miért…..
Egy fehér farkas Nem jó. 2017.04.25 22:11:58
Most éppen nem jó. Bár alapból egész jó,csak...na.. Zene meg minden azt jön sorra. De jó lesz. Egyszer. Vagy nem. :) Mindegy. Igazából csak rég írtam vagy mi.   Nem is alszok valami jól megint. Még mindig,de...ah...szar.   Ah. Tavasz. Nagyon halad az év... Nem akarom. Semmit sem…..
AyameWolf 2017.04.29 16:53:42
AyameWolf 2017.05.02 20:06:16
Komolyan mondom jön a tavasz és bumm. Ilyenkor tör be minden munka és minden baj is... De komolyan.. Szóval ja,fasza.   Ügyesen elintéztem magamnak egész évre,hogy legatyásodjak. Yapp....aki ügyes,az ügyes. Meg annyi szerencsém van mint kurvának az áhitatossághoz. Most meg ez…..
Ah. Régóta akarok írni again. Csak szokásosan mit... Címhez legalább volt ötlet,am pff. Felesleges ünnep kb.   Egyébként élek, olvasok. Csak sajna kevés időm van rá. Már az olvasásra...höhö. Egyébként hellyel-közel minden oké. Persze agyfasz is van bőven. Bvah. De am ja. Még most a…..
Egy fehér farkas Feb 7. 2017.02.07 21:14:07
Ja,nem tudtam címet adni... Szóval igen. Ez is eljött. Nem vagyok az a fajta,de bakker ez.... Ha nem vonaton vagyok elbőgöm magam. Wtf?! Első volt,hogy egy könyv ilyen érzéseket váltott ki belőlem,hogy sírni tudtam volna! Haragszom az írónőre,nagyon!   Továbbá...már jobb. Azt hiszem jobb…..
Nem tudom,hogy most szomorú vagyok vagy mérges. Mindkettő leginkább. A világ legszörnyűbb érzése,mikor lelkileg egyedül van az ember. Hiába van ott a családja,a párja....ja. Rohadt szar. Megváltoztam? Nem.. Lecseréltek? Lehet. Nem ezek a dolgok a szarok. Nem. Hanem,hogy ha megbízol…..
Egy fehér farkas A hatodik. 2017.01.04 20:21:22
És igen. Boldog új évet meg minden. Újabb év, újabb....hagyjuk. Boldog 6. blogszületésnapot. :) Volt elsején,de tegnap voltam először gépközelbe, ám de kiment a fejemből. Szóval....ja. Elkezdődött ez is. Valahogy lesz. Meglátjuk...várom? Nem. Jön,ami jön. Survive...stray..…..
Áh, bakker. Se itt se amoda nem írok már...néha jó lenne. Sokszor időm sincs,kedvem sincs. Nincs is mit. De most napok óta nagyon...és ide...pedig nem akarom. Megint át kéne olvasgatnom a régi bejegyzéseket...néha jó :)     Nekem am nem kéne könyvet olvasni. Áh. Csak szarabb.…..
Egy fehér farkas Túl sok. 2016.07.06 21:15:15
Most legszívesebben üvöltenék. Sírnék,vagy nem tudom. Nem,nem azért,mert lelkileg kikészít lassan a munkám. Nem,nem azért mert túl sok minden zúdult újabban a fejemre. Nem,nem is azért mert lelkileg néha azt hiszem tényleg a végét járom. Minden miatt. Hanem az...hogy az egyetlen ember. A kettő…..
Egy fehér farkas Katyvasz. 2016.07.11 21:28:56
Próbálok...nem egy bizonyos dologra gondolni. Vagy nem tudom. Igazából próbálok rájönni dolgokra,de még is hanyagolni másokat. Túl sok a bizonytalanság. Na,nem mintha eddig nem. A napjaim továbbra is a gyerek aranyozza be...benne soha! <3     Tulajdonképp tegnap láttam egy…..
Egy fehér farkas Életjel. 2016.06.20 23:19:36
Sajna ritkán írok... Ja,csak lehet marad ez a blog...megszokás,semmi más. Meglátjuk.   Megint lelkileg off voltam. Ebben legalább jó vagyok! Most jobb. De megint lesz szar. Ja...pedig most tényleg ezt jól akarom csinálni. Akarom,hogy működjön! Muszáj. Ez más..   "Kunyhóm falán az ősz…..
Egy fehér farkas Kerge marha kór. 2016.06.06 21:54:39
Kicsit össze-vissza minden. Amúgy nem,de még is. Talán helyre rázódni látszanak a dolgok...bár kétlem. Sajnos. Ismerem magam. Meg a formám. Szeretném,dehát... Na mindegy. Meglátjuk. Most talán van másik hely is...ez marad. Lesz,ami lesz. De az biztos.     "Ne nézz így rám! Nem azt…..
Egy fehér farkas Pillangóbőr. 2016.06.01 23:12:15
"Néha úgy gondolom, hogy senkinek sincs elég ereje, hogy elviselje az igazság fájdalmát. Néha elcsodálkozom, hogy még én is életben vagyok."..
Egy fehér farkas Off. Szokásos. 2016.05.23 22:13:54
Megint kalap szar minden. Áh,csak a szokásos. Unom...utálom...nagyon!! Elegem van. Lelkileg újabban folyamatosan szarul vagyok. Illetve visszatérően. De ez az én problémám ugye.... És igazából megérdemlem... Csak más nem...mások nem.... Ellenben Mathias sok örömet okoz,oh! Minden rosszban…..
Borongós idő van. Esőre állnak a felhők. Sóhajtok egyet,miközben leveszem a szemem a sötétszürke égboltról. Csodás ezüstös szürkébe burkolózott az egész város. Igen,egy burok. Ez a burok veszi körbe a várost,ez védi meg.Ahogy aprólékosan megnyílnak az ég csatornái lassan oszlanak az emberek az…..
Egy fehér farkas Keresgélés. 2016.04.26 22:07:07
Ja,ma már nekiálltam másik blogtelephelyet keresni. Am fos minden. És még lesz is vagy 2 hétig. A többi a régi,szóval ja. Stagnálva szar minden. Juhú. Hányinger...magamtól,mindentől. Az egésztől. És mindenkitől. Majd lesz valami..   "Az élet ingaként leng a fájdalom és az unalom között."..
Igazából vicces. A jóhoz könnyű hozzászokni. Ja. Ezt megtapasztaltam. Aztán az,ami eddig megszokott volt,a szar az most már még szarabb. Szóval fasza. Bár hozzászoktam ja. De még is szarul esik. Na mindegy,ugrott a hétvége. Persze,hogyne. Ja... Csak a megszokás,eh?... Mindig csak…..
Egy fehér farkas Ma. Pont. Csak. 2016.04.13 22:01:48
Kéne már másik bloghelyet keresni... Időm off. Amúgy a multkori végül is jól sült el. Jó volt. Örültem.   " A köd, a csönd sosem ragyog. Én már ködből, csöndből vagyok. "..
Egy fehér farkas Burús idő. 2016.04.08 16:16:15
Nem fogok veszekedni. Nem mondok semmit,csak ülök csendben. Fáj. De leszarom. Legyen akkor. Csak a komfortérzet,ja. Csak hogy meglegyen. Hát legyen. Bár üvölteni tudnék,de nem. Jól van ez így. Hát akkor legyen jól ez így. Ja,a mai nap meg fúj...hányingerem van már a holnaptól is.   "Lábam…..