Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ahanem01

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pellengérre állított webshop úgy tűnik a karácsonyi őrületre gyúrt, mert már nem működik, de sorstársaknak esetleg hasznos lesz a posztban említett, azóta 158 fősre hízott FB-csoport. Tisztelt Homár Blog! Egy nagyon fontos üggyel fordulok Önökhöz. Van egy "Webshop" amely…..
A Homárra kerülésre váró panaszleveleket nézve hosszú lesz a karácsonyi szériában rosszul teljesítő webshopok listája, de hasznos. A tanulságokat mindenki vonja le maga. Rögtön itt a konkrétan 11 féle terméket árusító Szuperstore.com, ami már azt sem tudja eldönteni, hogy…..
ahanem01 2015.02.05 12:30:06
@Xezs: Gondolom magabiztosságod tájékozatlanságodból fakad. Ha megszabja egy "hatalom", hogy egy tv mit adhat le műsorban, meg kit, akkor ott messze nincs demokrácia. Az más kérdés, hogy a demokrácia is egy nagy baromság...
Az mennyire biztató már, ha egy hivatalos szerviz a sokadik levél után kicsit bizonytalanul, de megrendel "valamit". A megrendelővel együtt kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az. Kár, hogy még ötöt kell aludni hozzá. (A csodálatos 1919-es mosogatógépet bemutató rajz innen…..
ahanem01 2015.02.04 14:29:13
@atpijkamo: Minimum az elmúlt 26 év mocskát kellene eltakarítani.
  Kulcsok a sztorihoz:  az Open Dott a Tesco saját márkás telefonjait és tableteit takarja, a VOIP internetes telefont jelent, a sztori egy pontján felbukkanó BeeCalls meg az a cég, amelyiknek ezt szolgáltatnia kéne, de nem, miközben a nekik küldött panaszlevelek visszapattannak,…..
ahanem01 2015.02.04 14:09:07
@sunabajnok: Itt nem a mobil volt a probléma. Látom lejött....
Az Elittárs társkeresőről többször volt szó nálunk is, főleg amiatt, hogy lemondhatatlan, elérhetetlen - bár utóbbit átmenetinek nevezte és az indulás utáni hirtelen giganépszerűséggel indokolta a cég -, és behajtással fenyegetőzik. Kata nem egy elittárssal…..
ahanem01 2015.02.03 14:07:41
@Andrass9: Csak attól, hogy odaírják a baromságot, még nem lesz törvényes. Irány a bíróság!!! Nehogy fizess a csicskáknak!
Nem nagyon tudom, hogyan vezessem fel K. pulzáló levelét. Talán  elég annyi, hogy esetleg vehetett volna egy jegyet hazafelé. Kedves mindenki, Igyekszem egy kb normálisan megfogalmazott levelet írni az utolsó 12 óra történéseiről. Történt ma reggel, hogy a Bogdáni úti…..
ahanem01 2015.02.02 14:14:00
@venszivar: Azért bérlettel nem nevezném ingyenesnek!
ahanem01 2015.02.02 14:18:02
@MrZed001: Azt csodálom, hogy ez a sok kretén be tud jelentkezni ide.
Nem egy first world problem, de tényleg nevetséges a csokigolyó-mennyiség és a hozzáállás is, igaz, olvasónk sem a türelem szobra, ha egy héten belül lezavarta az egész projektet a vásárlástól a Homárig. Nem baj, a Sole-Mizo a rettenetes Krémkaland név meg a külön írt…..
ahanem01 2015.01.29 12:47:46
Árazd fel, ócsísd le, aztán az ügyesen kikalkulált csalogatószámot helyezd a hirdetésen egy bazi nagy piros plecsni közepébe. A leghervasztóbb módszerű akciózás. De vajon mért nem volt elég nekik a 28%? Kedves Homár! Keresgéltem a szallasoutlet.hu oldalon és…..
ahanem01 2015.01.28 14:07:25
@OrsolyaKinga: Inkább menekülj innen. Ezek az unatkozó kretének közé szeretnél bekerülni? Háááát?!
Ebösszeírás igen, ebadó nem lesz idén Pesterzsébeten. Jobb későn mint soha, Pesterzsébet Önkormányzatának honlapjára is felkerült: idén kötelező ebösszeírás lesz a kerületben is.  A kutyatulajdonosoknak 2015. március 31-éig kell bejelenteni négylábúikat. Az ehhez…..
ahanem01 2015.01.23 08:43:45
@Gera: A tisztességes kutyatartáshoz nem kell nyilvántartás, sem csipp. Aki meg olyan, annak minden mindegy.
Egy régi tőzsdei történet szerint kétségbeesve hívta fel tőzsdeügynökét ügyfele azzal, hogy meghívták a családot egy rangos eseményre, ezért az asszony kihisztizett magának egy új ruhát, pénz meg nincs rá. Az ügynök higgadtan azt felelte, hogy kijön az nyolc kötés…..
ahanem01 2015.01.22 15:44:43
@1ghost: Csak 1 bizonylatot mutassanak. Csak egyet! Így viszont számviteli csalás a legkevesebb, amiről beszélhetünk.

A másik, mit tettek mögé? Milyen devizát?
Tapsoljuk meg együtt Trunkel anyukáját, és vigyázzunk a sajátunkra meg a barátnőire. Szia Hilda, sok olvasgatás után úgy döntöttem most én is írok. Bár x+1 alkalommal már volt hasonló történet, de jó lehet időről időre felrázni az emlékeket. Ma munkából hazaérve…..
ahanem01 2015.01.22 14:01:07
Elég emlékezetesre sikeredett az Extreme Digital idén bevezetett karácsonyi szezonnyitó eseménye. A hazai Black Fridayt ugye a hagyományos amerikai időpont előtt egy héttel sikerült megrendezni úgy, hogy a nap jelentős részében az agyeldobós akciók helyett hejre kis hibaüzenet…..
ahanem01 2015.01.20 14:05:28
Én nem tudom, ki, hogy van vele, de egy akciósan 23 ezres pulóver nekem ne szöszöljön, hanem énekeljen, öntisztuljon és néha lepjen meg vacsorával is! Tisztelt Tékozló Homár! Egy kis történetet osztanék meg önökkel, a Gant Outlet Man Biatorbágy üzletében vásárolt rossz…..
ahanem01 2015.01.09 12:03:44
@SzerződésSertés: Ha olcsót vesz azért hülye, ha drágát, akkor azért...
Ön figyeli a bankköltségek alakulását? Jóhogy! Az ötödik bankomat koptatom. Figyelek és sírok, de a macera miatt nem váltok. Tojok rá. Úgyis népnyúzó az összes. Poll Maker Levélírónk, Andor láthatóan nem egy hebrencs fajta. Szerintem aki legalább a…..
Olvasónk szerint a fuvarozáson túl extra bűvészmutatvánnyal kedveskedik utasainak egy taxis Pesten. Ő érthető módon, boldogabb lett volna csak az alapszolgáltatással. (Kedves kommentelők, mielőtt szédszednétek a posztert, hogy mért ült egy hétig a sztorin, szeretném jelezni,…..
Elég meghökkentő párbeszédet küldött olvasónk. Ezzel a szöveggel egy mezei étterem sem tenné túl szimpatikussá magát a leendő vendégek szemében, de az ország egyik legmenőbb, egy oldalnyi - ráadásul haveri beszámolók alapján tök joggal - bezsebelt díjjal büszkélkedő,…..
ahanem01 2015.01.07 14:31:41
@gabors: Csöbör meg a vödör. Ugyanazt a két hülyét szavazgatom 24 éve és semmi nem változik. Érthetetlen!
Értem én, hogy az ELMŰ egy nagy cég, ennek megfelelő sebességű működéssel, meg, hogy van egy protokoll és nem lehet bemondásra tolni a lóvét, de azért csak lehetne valahogy komfortosabbá tenni az  eljárást, hamár szegény fogyasztók ott állnak a szakik által tönkrevágott,…..
"...egy túracipő volt, amit utcai használatnak tettek ki...”- a Decathlon ezzel a brilliáns érveléssel utasította el a városi terepen két hét alatt kinyúvadt cipő miatti panaszt. Hát igen, elképesztő, hogy milyen felelőtlen emberek vannak. Nemhogy vitték volna szerencsétlen…..
Hol szerezze be Kriszta a Acer Aspire V3 772G-t? Acer shop Ipon egyik sem Poll Maker Na ilyen se volt még: Krisztina vásárlás ELŐTT írt nekünk, hogy segítsünk eldönteni, hol vegye a laptopját. Dilemma a posztban, hasznos okosságok jótállás és garancia témában ezen…..
ahanem01 2014.12.05 12:50:42
@ColT: Nagyjából mind ugyanolyan szar. Max a szervizben különböznek. És akkor dell.
Helyes válasz: mikor meddig. Mondjuk azt  nem látom magam előtt, ahogy akció alatt eltett ruhákat napokkal később is olcsóbban hozok el, de a korábban lezárt akció meg a panaszkönyv hiánya biztos, hogy nem oké. Ahogy olyan sincs, hogy nem tudják visszavenni a hibás árut, mert…..
Én ilyen szomorú bakancsfotót még nem láttam. Pláne, hogy a kis hülye fogpiszkálóval kitámasztott talp egy Vibram, ami a világ első, kifejezetten hegymászásra kifejlesztett vulkanizált talpa a megbízhatóság és a hosszú élettartam ígéretével. Persze, lehet, hogy ez a…..
WTF - kérdi levélírónk, és ennél pontosabban mi sem tudunk fogalmazni. Már mért ne járna jótállás akkor is, ha mondjuk az adminisztrátor alatt esik szét  a vadiúj szék? Ezzel nyilván maga a JYSK is egyetért, hiszen ezt írja a honlapján: A vásárlót az összes termék…..
ahanem01 2014.11.25 13:44:43
Jön a hideg, jön a tél, jönnek a fűtéssel kapcsolatos levelek. Az első egy Tatabányán fagyoskodó családtól érkezett segélykiáltás, bár szerintem a közösségi összefogás és együttes fellépés a leghatékonyabb ilyen esetekben. Szia Homár! Véső elkeseredésemben írok…..
Sajnos egyelőre László nem válaszolt, így nem tudjuk, hogy azóta kivizsgálták-e a pizzakiszállítás meglehetősen fura módját a Pizza Karavánnál, de talán majd ők elmesélik nekünk, mi történt az elmúlt 12 napban.  Kedves Tékozló Homár! Egy mai panaszlevelemet szeretném…..
ahanem01 2014.11.21 12:38:19
A kép csalóka, semmi sincs Barátok közt, főleg, hogy M. szerint kutyából nem lesz szalonna, a bankok meg visszaélnek azzal, hogy a kérelmezőknek kell a lóvé, és genyó módra saját maguk számára előnyös feltételekkel akarnak csak hitelt adni. Hát nem egy nagy nóvum egyik sem.…..
ahanem01 2014.11.19 13:24:36
@Rosszindulatú Vászka: nagyon félre vagy te informálva erről a "hisztiről".