Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hermes Trismegistos

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Harcos IPA 2017.12.08 09:40:39
Illat: citrus Hab: sűrű, rugalmas Szín: sötét borostyán  Klasszikus amerikai IPA, teletömve sztár komlókkal, kiváló minőségben elkészítve. Pont olyan lett, amilyennek egy karcos, keserű IPA sörnek lennie kell. Teljesen váratlanul egy nagyon jól sikerült felső kategóriás kézműves sörhöz jutottam…..
A Targetmap elkészítette Európa melltérképét, ami szerint Magyarországon az átlagos méret a D-s kosár, ami egyébként a közép-európai térségben átlagos, igaz, több szomszédunkban C-s az átlagos méret.  Az Ibériai-félszigeten B az átlag, míg az északi országokban és…..
Ez a cikk jött szembe velem ma. Ízlelgettem, olvasgattam, mert vannak benne érdekességek, sok-sok hasznos tanulság. És néhány pontatlan megfogalmazás, pl. idézet a cikkből: „Nem a tudást keressük elsősorban, hanem az attitűdöt” – nyilván nem arra gondolt, hogy szorgalmas hülyéket keresnek, mert az…..
Hermes Trismegistos 2016.05.19 20:59:02
@Buchhalter: ez egy parasztvakítás a menedzsment felé, és jól keresnek a tanácsadók, ha ki van szervezve a tevékenység.
Hermes Trismegistos 2016.05.19 21:02:35
@Pan Modry: az lehet, de hamar talált egy tök jó állást, ahol jobban keres, mint ahol szivatták csökött HR-esek hülye kérdésekkel. ez sokat elmond a HR-es mai hazai módszertanról.
Az IDDQD a magyar sajtóban elsőként írt hosszabb elemzést a Gamergate-botrányról, ennek már másfél hónapja. Persze azóta is bőven lehetett volna írni róla, de szándékosan nem tettem. Egyrészt komolyan gondolom, amit szeptemberben írtam, hogy Magyarországról, az itteni…..
A '90-es évek tinihorrorjaiból és vígjátékaiból kihagyhatatlan, mára viszont totálisan elkallódott Freddie Prinze Jr. meglepő visszaemlékezésben szidta Kiefer Sutherlandet a hétvégi Comic Conon (2009-ben ugyanis együtt forgatták a 24 utolsó évadát): "Benne voltam a 24-ben,…..