Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xyzt

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabit reptérről hazafele megpróbálta lehúzni a Főtaxi egyik sofőrje menet közben történt tarifaváltással. Miután ezt kiszúrta, a taxis nem akart nyugtát adni, mert közben törölte a díjat az órából. A Főtaxi még szombat este felfüggesztette a csávót: A reptérről…..
xyzt 2014.04.09 16:33:33
"Kedves"Gabika! Gondolom azért az ingyen taxizás,(miről ugyan nem említ egy szót sem )nem jött rosszul....valamint(slejfnit) azaz nyugtát a fizetéssel egy időben kell adni! A taxis előre ad slejfnit a potyázótól utólag,hogy követeli a viteldíjat?!(jót röhög a markába)Nem mintha most nem ezt tenné.....Kirúgatott egy embert úgy hogy a viteldíjat esze ágában nem volt rendezni...Jó és ravasz trükk...így az országot is belehet utazni taxival!!!elgondolkoztató,hogy valóban minden úgy történt-e ahogy "Gabika" Állítja....hmmmm ennek ellenére nagyon sajnáljuk Gabikát...

Jöjjenek viszont a tények!
1.
De ha az említett taxis az órát törölte akkor slejfnit hogyan tudta az etikai bizottságnak bemutatni?!

amit szintén akkor és ott fénymásoltak...

2.

számlaadási kötelezettség! -mindig a fizetéssel egy időben történik-!

azaz kapom a pénzt adom a nyugtát (slejfnit)!

ebben az esetben fizetésről nem beszélhetünk hiszen "Gabika" nem fizetett csak reklamált!!!

3.
A számla 8500 ft-rol szolt ami egy irány ár.A forgalom függvényében változhat!

a ház előtt 8870 ft volt! (300 méter valóban kettes tarifával lett megtéve-(ki csalni akar szerintem nem 370 ft-al próbálkozik) de nem tarifát váltani akart a kolléga hanem órát leállítani,hogy a 8500 ft-ot ne érje el.Mivel az utazást megelőző 30 percében "vita" ment a 2013.szeptember. 01-én eltörölt fix transzfer árról (mert hogy "Gabika" rengeteget utazik taxival) csak már elfelejtette,hogy eltörölték..(na meg persze "Gabika"eddig csak az ő szemszögéből írta le a vélt panaszát)
4.

A kolléga tévedett valóban rossz tarifában ment 300 métert! ennek nyoma van!

"Gabika" a háza előtt ezt szóvá is tette a taxisnak,ki közölte,hogy természetesen a 8870 ft-ot nem kell kifizetni hiszen leállítani és nem át álltani akarta az órát.(tévedett és elnézést kért)

"Gabika" ekkor rögtön a főtaxihoz telefonált és ez stimmel is mint,hogy az is hogy a központ rádión utasította a taxist,hogy adja oda a slejfnit az utasnak!

A taxis 8000 ft-ot szeretett volna kapni az utastól.

"Gabika" még a telefonszámlát is a taxissal akarta kifizettetni de ez sem probléma,slejfni a taxis kezében és kéri a pénzt az utashoz fordulva a hátsó ülésre és mondta,hogy ha kell még számlát is ír ha esetleg eltudja számoltatni a cégével! (ellenben "Gabika" állításával hogy a taxis nem tud slejfnit adni csak számlát tud írni...)

szóval slejfni a kézben szó szót követett majd "Gabika fizetés nélkül távozott!!
5.

A fötaxi valóban felfüggesztette a kollégát illetve a szerdai Etikai Bizottsági meghallgatás alkalmával hol az órából kinyomtatott slejfni illetve az óra napi zárása is be lett mutatva.Mindezek ellenére az utasnak adtak igazat ki nem fizetett!!!

És a kollégát azonnali szerződésbontási javaslattal elbocsájtották!

"kedves Gabika"! szerintem körvonalakban ez lenne a lényege az egésznek illetve még annyi ,hogy 8000 ft-al tartozik....

De a taxis kolléga nevében nyugodtan írhatom.hogy ennyi talán fedezi a telefonszámláját azt a 7 percet!

Tisztelettel : "csak egy " taxis.