Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tobozot

10 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónapok teltek el újból, mire sikerült lehetőséget teremtenem az írásra. Teljesen más ebből a perspektívából elmesélni a történteket, mint a friss élményeket megosztani. Már nem olyan az íze az akkori bosszúságnak, amit a Böbi dugattyújának megsülése okozott, de azért még érdemes mesélni róla…..
Kedves erre tévedő Olvasók! Augusztusban komoly projektbe vágtam a fejszém. Úgy hozta a sors, hogy minden feltétele meglett annak, hogy A kategóriás jogosítványt szerezzek. Nem vágytam többre, mint egy BA1 kiegészítőre, ami ugyebár elég behatárolt, de ez jelenti a belépőszintet…..
Kedves Olvasó! Lehet, hogy már találkoztál többször olyan írással, vagy hallottad más tapasztalatát, amiben arról van szó, hogy bizony a veteránozás szívás... Valamilyen…..
Nem, nem Simson Star ferde tankkal, kis kerekekkel és lábvédővel... Sanyi múltkori polemikus hangvételű olvasói levelét követően mai mustránk tárgya egy Puch DS 50 lesz (vagyis ha szigorúan nézzük, akkor most már DS 60, de erről majd később), amit István, a tulaj elmondása…..
Kedves olvasó! Mostani bejegyzésemben szeretnék egy kicsit arról írni, hogyan telnek a mindennapok kedvenc közlekedési eszközöm társaságában. Az első 1000 km megtétele után, már jobban mertem a gázt húzni, de még akkor sem eresztettem nagyon (már amennyire egy Babettánál lehet…..
A Mágikus Koszradír hihetetlenül sok ember fantáziáját megmozgatta, már-már mikroszálas törlőkendői magaslatokban szárnyalt az olvasottsága. Sok reakció is érkezett, amit nem győzök megköszönni minden facebookon vagy levélben jelentkező olvasónknak, akik felnyitották a…..
Csak hogy valahol ott folytassam, ahol előzőleg be lett fejezve a történet, a bejegyzés címében is tovább "énekeltem" a klasszikus Metallica slágert, amiről nekem egyértelműen a motorozás jut eszembe, lehet, hogy a kedves olvasó is így van ezzel. Ha pedig nem tudja miről beszélek,…..
Babettával Budapesten Pici szünet 2015.07.18 12:09:20
Kedves Olvasók!   Tegnap,ha akadt egy kis szabadidőm a lecsupaszitott motor vezetékein végigszaladva próbáltam kideríteni,hogy miért nem égnek a fényszórók.Szerencsére gyors diagnosztika volt,hamar meglett a bűnös,de nem volt lehetőségem írni, pedig lett volna mit. Kb. egy hét…..
Mit kell tudni egy Babettáról? Alig valamivel nagyobb, mint egy Camping bicikli és van neki olyan funkciója, amikor úgy is viselkedik, mint egy Camping bringa, vagyis tekerve nem egy gyors jószág. Ez annak is köszönhető, hogy kb. 40-45 kg, ami nem sok, de nem egy kerékpár súly. Ehhez a…..
A történet legutóbb ott maradt félbe, hogy hazafelé tartottunk a kedves öreg Golfunkkal, aminek hátsó fertályában ott feküdt a kék paripa a maga lapos pompájával. Tudom, hogy ez a bejegyzés a később Böbinek elnevezett Babettáról szól, de engedtessék meg egy kis kitérő a…..
Mit tehet az ember akkor, ha nem rendelkezik szinte semmiféle tudással a motorkerékpárokról és mégis nyugodt szívvel szeretne vásárolni egyet? A mai világban természetesen feltúrja az internetet, de sajnos az elméleti sík önmagában nem mindig elég, mindenesetre nem vagy teljesen…..
Babettával Budapesten Az eredet... 2015.07.07 12:06:59
Kedves Olvasó! Azzal a céllal írom-e sorokat, hogy kezdő segítséget nyújtsak mindazoknak, akik talán még maguk sem sejtik, hogy mennyi minden örömet (és bánatot) rejthet egy 20-30, akár 40 éves segédmotorkerékpár használata székesfővárosunk útjain. Amikor elhatároztam, hogy…..
Az ABC és a Marvel harmadik közös sorozatának főszerepét az Agents of SHIELD-ben jelenleg állandó szereplőként látható Adrianne Palicki és Nick Blood kapta meg, azaz Mockingbird és Lance Hunter szépen kiszáll az anyasorozatból. A spinoffot a második évad záróepizódjai…..
Tobozot 2015.04.21 14:21:09
A múlt héten a Görbe Nórával készített Linda-napi interjút adtuk közre, úgyhogy logikusan adja magát, hogy most közelebbről is szemügyre vegyünk egy Babettát. A Jawa Babetta Magyarországon még ma is a népszerűbb járművek közé tartozik, bár egy jelentős részük a…..
Nemrég megkérdeztünk titeket, hogy mire vagytok kíváncsiak az Autókereskedők tévésorozattal kapcsolatban. A kérdéseiteket el is küldtük Mike-nak és Eddnek, végül csak néhányat válaszoltak meg. Ti emiatt jogosan kissé csalódottak is voltatok. Ez feltűnt Megyeri Zsuzsinak is, a…..
Tobozot 2014.04.02 22:23:05
Üdvözlet! :)

Ha már egy ilyen könyvről van szó, akkor nem hagyhatom ki a lehetőséget:
indavideo.hu/video/Wheeler_Dealers_Dobtema_Sorosuvegen

Köszönet a segítségért a feleségemnek és azt is, hogy kibírta, amíg kb. 125-ször elpróbáltam a sörösüvegeken, fakanalakkal...

Jó nevetést mindenkinek!

"Világhírű" a tehetségem látni fogjátok. :D