Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SaintHog

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára annyi információ gyűlt össze az agyamban, hogy úgy érzem, itt az ideje világvallást alapítani. Hogy miért? Hát mert a fellelhetőek célja hogy befolyásolják a világnézetünket a számunkra érthető dolgokban (úgy, mint mit szabad, és mit nem?, hogy álljunk a hétköznapokhoz, stb) továbbá, hogy a…..
Eddigi leghosszabb és egyben talán a legnehezebb munkám, több hetes modellezés, majd animáció eredményeként végre kijelenthetem, hogy KÉSZ! Rövid történet a kép készítéséről: vízparton pihenés közben az egyik újságban volt egy képrejtvény (egyszerű "találd meg az öt…..
Csak hogy gombot varrjak az analógiára, igen hosszan tartó állóháborúba kezdtem az agyammal, amint látható. Illetve pont, hogy nem látható semmi, és ez ennek az eredménye. Pedig tök sokmindenről írhattam volna, csak valahogy sose jutottak a gondolatok a publikálásig. Roppant…..
 ...céltalan, hasztalan, és érdemtelen gondolatom támadt, amit muszáj lejegyeznem későbbi elemzés céljából... Amúgy nagyon sok ilyenem van, majd meglátom, mennyit érdemes begépelni. ÷] Beszéltem vmikor arról, Saint-Exupéry-re hivatkozva, hogy én valójában mindent…..
Neuron Bomba Koyaanisqatsi 2008.12.18 13:54:59
 Na csak megérett bennem egy bejegyzés.A téma: a nők. Na meg a férfiak természetesen, de csak az előbbiek vonzatában.Kicsit belegondoltam, hogy a közeli-távoli ismerőseim hogy is élik az életüket manapság, és annyira elszomorodtam. A következő nők…..
Neuron Bomba Politoxikománia 2008.11.26 15:26:00
Politoxikománia..
Neuron Bomba Emészthető gödör 2008.11.26 15:19:18
Hallgatva az idők szavára átköltöztem ebbe a blogba. Mostanában úgyis van kedvem írkálni, itt a tél is, meg minden...  ÷] Ez lesz a helye azoknak a rész-megoldásoknak, amiket nap mint nap kieszelek az Élet, és Világegyetem örök problémáira, amikre…..