Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tocskybaby

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor végh hanta sporttárs 2009 őszén gondolkodás szintjén meghirdette a Labdabiztos Hattrick-kupáját, talán maga sem gondolta, hogy évek hosszú során át virágzó kezdeményezés alapítója lesz. Huszadik, jubileumi kiírásával mára igazi mozgalommá alakult a sorozat és bár…..
tocskybaby 2015.08.31 23:05:23
@hatarsorompo: szép célok, kíváncsian várom, hogy mit hozol ki belőle. Én is hasonlóan képzelem el a későbbieket, de most a válogatottnak nevelek csatárt( már szezonok óta), és nem akarom, hogy a befektetett munka felesleges legyen. Elképzelhető, hogy szezonokig csak a két alsó szint között fogok tudni lavírozni.
Tizenkilencedik alkalommal hirdetjük meg blogunk immár - európai viszonylatban - nagykorúvá érett kupáját, ahova mindenkit várunk, korhatár nélkül. Nevezési feltételek : A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált…..
tocskybaby 2015.06.10 18:16:03
@Fallandraise: A szezon után játszhatunk egy meccset :)
tocskybaby 2015.06.11 18:09:29
@hatarsorompo: elfogadtam :)
Tegnap lezajlott a Hattrick Masters második olyan döntője, melyben magyar csapat is érdekelt volt (ez úton is gratulálunk Hermész sporttársnak a nagyszerű menetelésért). A döntő izgalmait tekintve simán kiérdemelte volna a 18-as karikát - remélhetőleg ez izgalom szempontjából…..
tocskybaby 2015.02.25 13:46:25
tocskybaby 2015.03.03 21:08:45
@Bastille: Szerintem simán le tudsz kötni, mivel az még az időkorlát előtt van. Asszem nekem is sikerült aznap meccset lekötni, de ez az emlékem már elég homályos, mindenesetre próba szerencse :)
Alaposan elbambultunk blogunk - a kiírások számát tekintve lassan már nagykorú - külön bejáratú Hattrick-kupájának kiírásával és erre csak részben (vagy még annyira sem) szolgál magyarázattal, hogy meg akartuk nézni, hogyan fogja az új HT-kuparendszer befolyásolni a…..
tocskybaby 2014.09.27 17:49:18
@f_miki: jasonló cipőben járok, csak nekem már volt erőnlét emelésem. Sajnos a játékosom formája most esett vissza remekről gyengére, ami lehet a kétfrontos játszatás mellékhatása. Rögtön esett is a tsije 7000-et. Van a fejlődéshez köze a formának?
Ritka az a küzdelemsorozat, amely alig négy és fél év lefolyása alatt nagy múlttal rendelkező, patinás szériává növi ki magát. Ezen ritkaság lassan megtörténik blogunk házi virtuális futballigájával, amely 4,5 naptári év leforgása alatt immár a 16. kiírásába lép.…..