Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fodorszki

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz sajtó már a nyári átigazolási időszakra hangol, s állítása szerint a Juventus legfőbb célpontja az AS Roma fiatal játékosa, Nicolò Zaniolo lesz. A Tuttosport értesülései szerint a támadó megszerzésére abban az esetben nyílik esély, ha az anyagi feltételek biztosítása érdekében a torinóiak…..
Fodorszki 2022.02.16 20:45:42
@Hudakdomi: Kárpátalján születtem, nevelkedtem, érettségiztem. Megnyugtatlak nem lesz háború. Az oroszok 130 ezer katonát vezényeltek a térségbe hadgyakorlat cimen. Az ukrán hadsereg 150-200 ezer fő. A félkatonai miliciák + 200-300 ezer. Az oroszok ha támadni akarnának tehát sokkal több katonát kellett volna oda vezényeljenek.
Továbbá, az orosz gazdaság nem olyan erős mint az orosz hadsereg. Az ukrán gazdaságnál meg még Albánia is jobban teljesit. :D Több kár okozna a megszált ukrán területek elrötyögtetése az oroszoknak mint maga az ukrán hadsereg... Arról nem beszélve, hogy minek menne bele ilyesmibe az orosz fél? Nincs Cassus Belije, plusz lassan de sokkal kevesebb erőbefektetéssel legalább olyan hatékonyan szétbomlasztják ukrajnát. Most is elég volt a saját országain belül ligisztikázni kicsit a katonáivak és az ukrán gazdaság még az elmúlt évekhez képest is brutálisat zuhant. :D Harmadik világháború meg főleg nem, az amcsik már hetekkel ez előtt bejelentették egyetlen katonát sem küldenek oda harcolni. Szóval elég legyen a rettegésből, nem lesz semmilyen háború. :)

Zaniolot én nagyon szivesen látnám. De nem az amcsiért cserébe. Ugy vagyok vele mint sokan mások. Zaniolo hatalmas tehetség de azok a térdek ki tudja mikor mennek szét...
A korábbi hirek hogy Kean-t és némi pénzt adnánk abban simán benne lennék. Már azzal jól járnánk hogy a traktorista elmegy. :D
A Juventus folyamatosan nagy hangsúlyt fektet a fiatal tehetségek felkutatására és megszerzésére, ezért számos név merül fel, bár nyilván egyesek csak megkérdőjelezhető pletykák szintjén. Legutóbb Hamed Traorè és Cristian Romero kapcsán lehetett olvasni a Juventus fokozott és viszonylag komoly…..
Fodorszki 2019.06.05 17:52:56
@JuventusFanatikus: Mi odahaza az ukránokat 10-ből 8-szor elvertük. :D
A Juventus egykori csillaga, Diego a Tuttojuve-nak adott egy hosszabb interjút, a következő cikkben ebből szemezgettünk. Diego Ribas Da Cunha 2009 májusában igazolt át a Juventushoz a német Werder Brementől. A szurkolók azonnal meg is szerették az akkor még fiatal brazil karmestert, aki rögtön egy…..
Nagy kérdés, hogy a Juventus vajon miért szeretné eladni egyik legigéretesebb védőjét, akit korábban a legendás Gaetano Scireához hasonlítottak. Daniele Rugani már első idényében bajnok lett a Bianconerivel. "Nagyon remélem, hogy még évekig itt fogok játszani." - lelkendezett 2016.…..
Fodorszki 2018.07.20 08:54:09
@Evoken: Varane ennyi idősen elég sokat játszott a Realban, most 25 éves a srác és mindent megnyert kb, amit lehet. :D
De pont ennyi idősen mint Rugani, még bőven csinált ő is hibákat, még sem küldték el.
Én tartanám Ruganit, max ha jön Godin, de rajta kívül senki értelmesre nincs sanszunk...
Emre Can után, az új igazolások közül ma bemutatkozott egy másik játékos, Mattia Perin is, aki a délutáni sajtótájékoztató során beszélt a klubváltásról, az eddigi élményekről és a jövőről. Tegnap óta minden Cristiano Ronaldóról szól, hiszen hivatalossá vált, hogy a portugál klasszis a Juventusnál…..
Fodorszki 2018.07.12 08:37:52
@Il Principino: Pedig ha nem megy el valószínű hogy senkit nem kéne most oda igazolni. Na mindegy. Ez már erősen offolja a bejegyzést. :D
Sok sikert Perinnek, én azért örülök neki, tehetséges kapus.
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri szerint a klub számára komoly előrelépést jelent Cristiano Ronaldo megszerzése. Az olasz rekordbajnok komoly meglepetésként igazi klasszist igazolt Cristiano Ronaldo személyében, akitől lényegében kimondatlanul is az az elvárás, hogy BL-címhez segítse a…..
A Juventus egykori mestere, Marcello Lippi is megszólalt Gianluigi Buffon ügyében, aki némi meglepetést okozva, a szezon végén nem hagyott fel aktív pályafutásával, s tizenhét évet követően a Paris Saint-Germain együtteséhez igazolt. "Sokszor beszéltem Buffonnal az elmúlt…..
Fodorszki 2018.07.09 13:35:35
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
Fodorszki 2018.06.04 11:54:49
@Fodorszki: Sőt, ez rosszabb. :)
Fodorszki 2018.06.04 12:21:29
@Roli984: felőlem egy PSG-nél is bizonyíthat ahol minden edző belebukik a feladatba hiába a brutál keret. Ha nyerne velük is egy BL-t azt mondom, azzal is simán egyértelművé tenné a dolgot.
Az elmúlt évben az Inter együttesénél kölcsönben szereplő João Cancelo inkább a Juventust preferálja, minthogy a Wolverhampton Wanderers együtteséhez igazoljon, a Superdeporte szerint pedig a 40 milliós átigazolás ügyében már megszületett a megegyezés. A Valencia jobbhátvédje jó szezont futott a…..
Fodorszki 2018.06.08 09:50:49
Pletykák szerint a Juventus számára reménysugár csillant meg, mivel João Cancelo elutasította a Wolverhampton Wanderers ajánlatát. Gianluca Di Marzio webhelye szerint a portugál jobbhátvéd inkább egy „nagyobb” csapathoz igazolna, mint a wolverhamptoni farkasok, annak ellenére, hogy a PL-csapat…..
Fodorszki 2018.06.07 09:17:10
@Lamiamo: Mint mikor egy buliban csak nézelődik az ember a csajok közt, aztán a végén rájön hogy mindet stoppolta már valaki. :D
Stefano Sturaro ügynöke szerint a harcos középpályás képes lesz megtalálni a helyét a jövő év Juventusában, a Lazióhoz való igazolást viszont valószínűtlennek minősítette. A középpályás mindössze hét alkalommal volt kezdő csapatában az elmúlt szezonban, és mivel nyáron várhatóan Emre Can is…..
Fodorszki 2018.06.07 09:15:01
"Kapusposzton is elég jó teljesítményt nyújt, szóval csalódott vagyok Mattia Perin érkezése miatt!" Hát ezen megborultam. :D :D :D
@biancineri101: TALÁN első éveben volt ő értékelhető csere ember. Azóta valami iszonyat a faszi. Annyit tett csak idén hogy játékperceket rabolt Bentancurtól meg Marchisiotól...
A Juventust a sajtó hírbe hozta az Ajax fiatal védőjével, Matthijs De Ligttel. A tizennyolc éves középhátvéd már stabil kezdője a holland csapatnak, miután idén 39 alkalommal lépett pályára a csapat mezében a szezon során. A fiatal játékos a holland válogatottban is…..
Fodorszki 2018.06.05 11:33:04
@Barolo4: van rá azért példa, Bentancur, Pjaca, Orsolini... Hát ítélje meg mindenki magának ez mennyire vált be.
Én sokat várok a B csapat indításától. A spanyoloknál működik.
Friss olasz beszámolók szerint a Juventus három futballista megszerzésén dolgozik, a kiszemelt játékosok pedig a Matteo Darmian a Manchester United csapatától, a Genoa csapatát képviselő Mattia Perin és az Atalanta középpályása, Bryan Cristante. A La Gazzetta dello Sport szerint Matteo Darmian…..
Fodorszki 2018.05.25 13:58:29
@venember83: javítsatok ki ha tévedek de a Cagliarival tök semleges a kapcsolatunk. Ok, drágább lenne Beralla így is, de ő lenne a legjobb a háromból. Nagyon örülnék neki.
Pellegrininek meg 25 milla a kivásárlási ára? Ugyan annyi vagy olcsóbb így mint Cristante, és csak le kell tenni a pénzt, a roma bele sem szólhat... Azt olvasni lehetett persze hogy Pellegrini római születése lévén nem nagyon menne el.
A calciomercato értesülései szerint a Newcastle United szívesen leigazolná a szezon során legtöbbször a padon helyet foglaló Stefano Sturarót. A beszámoló szerint Rafa Benitez előzetes tájékoztatást kért az olasz középpályás kapcsán, tehát a spanyol szakember a St James’…..
A Tuttosport beszámolója szerint Beppe Marotta és Fabio Paratici értesült egyes (leginkább marseille-i) klubok érdeklődéséről Medhi Benatia vonatkozásában, és ezért opciókat keresnek a játékos pótlására, amennyiben konkrét és elutasíthatatlan ajánlat érkezne a…..
A Juventus nyáron távozó védője, Stephan Lichtsteiner nemrégiben arról beszélt újságírókkal, hogy nem fog a Borussia Dortmund csapatához igazolni, illetve Kína sem szerepel a célpontjai között. A svájci válogatott hét sikeres, bajnoki címekkel megkoronázott szezon után hagyja el az Öreg Hölgy…..
A pályafutása lezárására készülő Gianluigi Buffon nővére, Veronica Buffon úgy véli, még nem jött el az idő arra, hogy testvére szögre akassza a kesztyűit. "Minél többet látom a pályán, annál kevésbé tűnik egy olyan játékosnak, aki arra készül, hogy elballagjon a naplementében." - mondta Buffon…..
Fodorszki 2018.05.16 14:42:45
Fodorszki 2018.05.16 15:15:30
@adi88: Húúú, állj le a cuccal, ennek rossz vége lesz. :D
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében ismét találkozik egymással a tavalyi kiírás két döntőse, s a Juventus ugyan nem szívesen emlékezhet a cardiffi fináléra, a legrangosabb európai kupasorozatban eddig mindig túljutott a Real Madridon, amikor a felek az egyenes kieséses szakaszban…..
Fodorszki 2018.04.04 09:22:49
@Mr. Ocean: fogadni mernék hogy SMS nem jön, de még Can se biztos. Martial meg tuti csak pletyka. Viszont mikor a roma tavaly Pellegrini szerződésbe bele rakta azt a 25 millás kivásárlási árat már akkor mondtam, hogy Marotta már kezd is gyűjteni rá. :D
A Milan csapatkapitánya, Leonardo Bonucci felfedte, gólszerzése esetén nem szeretett volna ünnepelni, ezt az elképzelését azonban megváltoztatta, amikor az Allianz Stadium közönsége elkezdte szidalmazni őt. Az egykori Bianconeri-védőt első "hazalátogatása" alkalmával a torinói közönség minden egyes…..
A Tottenham mestere, Mauricio Pochettino várhatóan nem számíthat Toby Alderweireld játékára a Juventus ellen, miközben a sarkantyúsok védelmét majd a világ egyik legjobb támadója ostromolhatja. A Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata kedden kezdi meg a kiesési küzdelmeket, a…..
Fodorszki 2018.02.12 10:41:48
@Spider81: Egyszer összefutottam egy sráccal aki annyira divatba nyomta hogy minden focista nevét inho-val akarta mondani. Neki Marchisio is Marchisinho volt, Chiellini meg Chiellinho. :D :D
Na ez a srác is ennyire van képben. :)
Fodorszki 2018.02.12 13:25:52
@Sztovicska: ha Matuidi szar, mi lehet Sturaro? :D
Fodorszki 2018.02.12 13:38:18
@Knob: Marchisio sérült volt hónapokig, és még jó időbe telik mire megint összeszedi a formáját, ráadásul olyan sérülésből, ennyi idősen nem biztos, hogy a régi lesz. Kedvenc kp-m, nem csak a Juventusból, hanem úgy egészében véve. De ez az igazság. Ezek tükrében Matuidi kifejezetten jó hogy itt van...
De kitérve Mandzukicra, nem a saját posztján játszik, és így is hoz egy jó szintet. Ha rajta múlna tuti a saját posztján játszana...
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Fodorszki 2017.11.08 09:35:36
@babo0410: Nem is azt akartam bizonygatni, hogy tök jó dolog helytelenül írni. Csak arra, hogy ettől még nem tűnik el a magyar nyelv. Én mondjuk a J és Ly megkülönböztetést törölném a francba, :D de nem is vagyok nyelvész szóval így jártam. :D
Számomra sokkal érdekesebb, hogy miként épül be a nyelvtanba és a kommunikáció tudományba a netes közeg. (telefonról írt ékezet nélküli sms, messenger szövegek stb.)
Fodorszki 2017.11.28 11:59:34
@Juvetto: Meglehet, csak magasak az adók Olaszországban. Tehát ha adunk mondjuk 4 mill nettot egy évre, az bruttoban jóval nagyobb mint a többi országban. Legalábbis én ezt olvastam régebben. Ha valaki jobban képben van írja meg. :)
Fodorszki 2018.01.18 08:37:04
@babo0410: a kétszer hetedik hely éveiben, meg párszor előtte Marchisiot tényleg volt aki elküldte volna. De az ő esetében ez sosem volt annyira erős hang mint Khediráéban. Marcit egy csomóan védték is akkoriban.
Akit az első évében tényleg mindenki elküldött volna az Bonuci. De ő az első évben rá is szolgált a kritikára. :D
Olasz források szerint a Paris Saint-Germain érdeklődik a Juventus védője, Alex Sandro iránt, azonban bármilyen átigazolásra legalább nyárig várni kell. A brazil futballistát az elmúlt nyáron számos angol klub vinni akarta, azonban végül a bal oldalt bejátszó játékos Torinóban…..
Fodorszki 2018.01.16 09:02:22
@Rikoo: A Wolfsburgban emlékeim szerint kényszerből belsővédőt játszattak vele, ami nem ment neki. A Milannál első pár meccsen visszakerült bal szélre és gól, gólpaszt is adott szélső védő létére. Kb. azon kevesek egyike volt akiknél nem volt rossz helyen a labda. Azon meg nem csodálkozom, hogy idővel rá is rátelepedett ez a leszaromság és formahanyatlás. Az egyén könnyen átveszi a csoport hozzáállását. Abban a milanban a jelenleg bárki lesüllyedne pár hét alatt. Lehet picit lutri, de szerintem nálunk megint penge lenne a srác.
Pol Lirola az idei szezont jól kezdte, azonban azóta eltűnt a Sassuolo keretében. A hírlapokban felmerült Pol Lirola januári visszatérésének a lehetősége, még akkor is, ha a Sassuolo mindenképpen ragaszkodna a futballistához nyárig. Azonban jelenlegi helyzetben a téli…..
Leonardo Bonucci véleménye szerint a szurkolók negatív kritikája indokolatlan, mivel a védő mindig mindent beleadott a Juventusért. „Mindig boldog vagyok, ha barátokkal találkozhatok a pályán vagy a pályán kívül.” - mondta az AC Milan csapatkapitány a Covercianóban tartott mai…..
Továbbra is tartják magukat azon információk, hogy Marottáék szeretnék a Juventusban tudni Kevin Strootmant is, ráadásul úgy tűnik, ennek érdekében hajlandóak akár komoly összeget is áldozni a játékosra.  A La Gazzetta dello Sport és Mediaset Premium szerint a Juventus vezetőségének ajánlata egyre…..
Fodorszki 2017.08.24 08:30:50
@kisnemesg: A tesód a holland vagy mi a fene? Úgy kiakadtál mint a csávó térde nemrég. :D
Fodorszki 2017.08.24 11:21:53
@kisnemesg: szerintem túlreagálod. Rögtön az elején leszögezném, én mondjuk nem dőlök a kardomba ha a holland jön. Nem rossz játékos és szerintem az is benne van, hogy a jelenlegi közeg miatt nem jön ki belőle még több. De tény, hogy volt pár nem udvarias megnyilvánulása pl. pont a Juventus felé. Egy Juve szurkolónak szerintem így minden joga meg van hozzá, hogy ne legyen szimpatikus. Dani Alves pl, nekem se volt az soha. De ahogy írták fentebb ettől függetlenül hozta a profi játékot, így hogy valszeg nem lenne a legjobb haverom attól még bőven örültem hogy a jobbszélünkön rohangált. :) Ennyi az egész. Az hogy valaki a stílusával nem szimpatikus az egy mindennapi dolog. Nincs olyan ember aki ha végig meg mondjuk Budapest belvárosán és mindenki aki szembe jön szimpatikus lesz. :D Ettől még nem utálunk senkit, nem akarjuk kinyiratni, és ha úgy adódik, hogy egy profi focista aki a szeretett csapatunkba tart ám legyen. :)
Az ítélkezés meg nem tipik magyar szokás. Én ahol születtem az ukránok éppen azért utálják a magyarokat mert sok az emléktáblánk a költőinknek. :D
Inkább az a magyar szokás, hogy azt hisszük ez magyar szokás. :D
Bocs ha kicsit off volt. :)