Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ofi.

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintás hétköznapok Naiv 2014.12.13 12:08:48
Tegnap egy hosszú és doromboló bejegyzéssel készültem arról, hogyan alakul ki az együttélés (lelkileg) és mennyire menő a csávómmal orvosi dolgokról értekezni a 24-es villamoson szakmailag, és milyen megható a mackónadrágja a szoba közepén (miközben ő dolgozik és így hagy…..
Ofi. 2014.12.13 14:07:36
Feltörekvő fiatal generáció, megújuló nagyöregek, társadalmi egyenlőségért való küzdés: hölgyeim és uraim, fiatal tehetségek díjazásával, a magyar brandek legfrissebb kollekcióinak divatbemutatóival és nagy pompázatossággal vasárnap este véget ért az idei Marie Claire…..
Sokan kérdezték, miért éppen Dániába jöttem divattervezést tanulni.Az egy dolog, hogy a királyi család viseleti gyűjteménye az egyik legnagyobb és legrégebbi Európában, de ennek a kicsi országnak a fővárosában kerül megrendezésre Skandinávia legnagyobb divathete. Ha pedig ez…..
Mielőtt bármibe is belekezdenék, előbb vessünk egy pillantást a képekre. Talán így könnyebb lesz megfejtenünk, miről is van szó. Na, mit szóltok? Kik ezek az emberek, és miért csinálják azt, amit? Először azt gondoltam, talán egy farsangi bulin vagyok az elvonón, ahol a…..
Újra hódít a psy rock! Négy fiú összeállt zenélni – ekkor még csak magának – egy évvel ezelőtt. Március 8-án egy Kuplungos koncerttel megkoronázva megnyerték az index.hu alternatív dalversenyét, így ott lesznek az augusztusi Szigeten. Ma a világ legígéretesebb bandája…..
Szerda reggel olyan képpel álltam a Boráros téri neonzöld terminál előtt, mint egy négyéves kislány, aki nem kapta meg a beígért csokikáját.  Korábban már a Metropolban is beharangozták  a budapesti közbringarendszer 2014 tavaszi indulását, és én ezen felbuzdulva úgy…..
A klímaváltozást kezelő intézkedésekkel már úgy tűnik, régen elkéstünk, de jobb későn, mint soha alapon olyan találmánnyal rukkolt elő egy idahói házaspár, amitől lemegyünk hídba. A háztetőkre szerelhető napelemekről már sokat lehetett hallani, azonban speciális…..
Egy rakás okos idézet szól arról, ha kíváncsiak vagyunk egy ember valódi jellemére, csak hatalmat kell adnunk neki. Negatív történelmi példák helyett azonban vegyük Leonardo DiCapriót, aki ugyan nem küld tízmilliókat a biztos halálba, viszont annyi pénzzel rendelkezik,…..
Sokszor mondják, hogy oda kell figyelni a fiatalokra, mert az ő kezükben van a jövő alakulása. Az Y és Z generációról szóló kutatások, riportok és cikkek zápora kopog a homlokunkon, melyekben előszeretettel emlegetik az ifjúságot flegma virtuálzombikként, akik utálnak olvasni…..
Eddig sem volt nagy titok, hogy a skandináv országokban az életszínvonal és az általános megelégedettség miatt az emberek nem azon rágódnak reggeltől estig, miből fognak megélni a következő hónapban, hanem lehetőségük nyílik nagyobb látószögben figyelni a világ…..
Egy globálisan felmerülő, az emberiséget komolyan veszélyeztető probléma egyéni szinten érdekes módon csak érzelmi/érdeki szempontból megközelítve válhat fontossá. Pontosan így történt ez velem is. Csak áltatnám magam (és mindenkit, aki ezeket a sorokat olvassa), hogy…..