Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spacedevil

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Év eleje óta jöttek itt sorban a hírek, hogy kik lépnek fel a nagy európai fesztiválokon, egyedül a mi legnagyobb bulinkról, a Szigetről nem tudtunk semmit, csak pletykákat. Most viszont már itt van az első hivatalos hír a fellépőkről, amik közül hirtelen nem is tudjuk…..
Komoly lájnapra lehet számítani a Balaton Sound 2009-en. Bár a fellépők többsége már egy jó ideje nem tündököl régi fényében, mindenképp örömteli látni, hogy eljön hozzánk a szeretett/gyűlölt Moby, és a már Szigeten is bizonyított Underworld. Lesz még Röyksopp, és a…..
Spacedevil 2009.03.10 19:11:53
@hacid: BS KOSZ ! és húgyszag.
Spacedevil 2009.03.10 19:16:10
@kakamátyás: az első kettőben semmi újdonság nem volt, mind lerágott csont az előző század kilenvenes éveinek elején sem igazán számítottak menőnek, kivéve a sZigethez szokott embereknek.A zSiget szépen adagolja ezt. Nézzél már szét csak 300km-el arrébb a határ másik oldalán mi van ugyanennyiért...
Spacedevil 2009.03.10 19:36:03
@BON: a Bartos a Wam-ban borzasztó szar volt.. huhh muhaha volt inkább nem szar
Bigyóblog Drágulnak a pendrive-ok 2009.03.02 10:26:00
Ezentúl a pendrive-oknál is kell fizetni szerzői jogi díjat, az Artisjus pedig minden csomagolásra rátesz egy hologramos matricát. Hogy mikortól lehet csak hologramos pendrive-ot árulni a nagykereskedőknek az attól függ, hogy mikor jelennek meg a Magyar Közlönyben az idei jogdíjak. A…..
Néhány napja váratlanul egy hatalmas kerékpáros vasszobra jelent meg a Dunában, a Margit híd déli oldalánál. A filmen is megörökített alkotásban nem a nagyjából 15 méteres magassága a legmeglepőbb, sőt, még csak nem is az, hogy senki nem tudta, hogyan került a mozgó…..
Mivel az eredeti bejegyzést senki nem erősítette meg, mindkét felet megkeresem addig a bejegyzést eltávolítom és csak az eredménylistát hagyom meg!Megjelent a fórumon a verseny Salam Hotelben kifüggesztett hivatalos(?) teljes(?) vég(?)eredménye, sakal tollából: A…..
Spacedevil 2009.02.02 17:24:21
@Gerolsteiner: igazad van de valószínűleg a szálloda hibázott, mint az előző 2 futamon is.

Én voltam egyszer a 2007,2008 Bamakón kívül is egy kört, akkor is kiadták a lefoglalt szobámat a Hotel Salaam-ben pedig nem is volt ott 600 fő Bamakós.
"Mátraszentistván - ellenségemnek se" - ezzel a topikkal landolt Blasta levele a Hütténél. Megdöbbentem, mert egész kellemes büntetésnek tartanám, ha most valaki a Mátrába teleportálna a számítógépem mellől. Viszont az a kommunista időket idéző tortura, ami a…..
A Társaság a Szabadságjogokért után a Szabadság Kör is megkérdezte az igazságügyminisztert, milyen kapcsolatban áll az In-Kal Security a minisztériummal, a rendőrséggel, vagy a közjogi méltóságok és a magasrangú külföldi vendégek védelmét ellátó köztársasági…..
Kevés jobb hír van annál, mint amikor valakit érdemeiért kitüntetnek. Jelen esetben az a pécsi város és polgármestere, Tasnádi Péter kapta meg a Fesztiváltámogató Önkormányzatnak járó díjat a Márta István vezette Magyar Fesztivál Szövetségtől, amelyik az utóbbi másfél…..
Laki és Gábor Obertauernben jártak, én is mentem volna velük, de letepert a mellhártyám. Voltak sejtéseim, hogy miből maradok ki, de erre nem számíthattam. Íme a két Hütte-közeli lejtőbajnok megráző beszámolója a hegyi emberek humoráról. Obertauern az egyik leghíresebb,…..
Hütte Jó esést-kelést! 2008.11.26 10:08:43
Ezennel beindult az Index sí- és snowboardblogjának béta-verziója. Mostantól áprilisig szeretnénk praktikus ivási- szex- és sporttippeket adni a hóval borított térségek kedvelőinek. Mit is takar a "havas sportok gőzgombóc-perspektívából" szlogen? Annyit, hogy mi azokra…..
Majd elpusztít valami fura mellfájás, úgyhogy extra röviden: kaptam pár fura ugróhivatkozást ismerősöktől, kattogtatni kezdtem, a végére meg kiderült, hogy az ex pestiestes Melis András és a volt palya.hu-s és iwiw-es Cseh Gábor indítottak a vadiúj, kinézetre semlegesen kellemes…..
Most, hogy divat lett a kerületi önkormányzatok között a biciklitároló-létesítés, és néha már válogatni is lehet a parkolóhelyek között, jogos a kérdésfelvetés, lehet a régi módon, körültekintés nélkül, csakúgy össze-vissza lakatolgatni a kerékpárt. Egyik olvasónk…..
Update 1: A műsor vágatlan felvétele kábé egy óra múlva, vagyis fél hét táján felkerül ide a blogra. Update 2: Persze nem került föl, de este 8-9 táján, még polgári időpontban, remélhetőleg tényleg ki tudom tenni, műszaki csapataink, bocsánat, gárdáink harcban…..
Spacedevil 2008.10.09 15:02:24
Izgatottan fényesítjük a csizmánkat, médiatörténeti esemény készülődik ugyanis: ma délután három órakor kilőjük az éterbe az Index első, abszolúte kísérleti, élő-betelefonálós stúdióadását. A stúdióban Szily Lászlót, vagyis engem lehet kérdezgetni, Bolgár György…..
killtheradical Tibet lángja 2008.04.07 18:00:00
Hír: Eloltották az olimpiai lángot Alcím és fotógaléria: Tibeti tüntetők tették Hát izé. Nem a tibeti tüntetők tették, hanem hivatalos személyek, többször is a párizsi futás során. Nem mintha a cikk azt állítaná, hogy tibeti tüntetők oltották volna el, de azt se…..
Spacedevil 2008.04.08 01:08:57
Hehe..
Azzal hogy elfújták a lángot, még nyilvánvalóbbá vált : az olimpia a nagyfiúk játéka .
Mi az istennek kellett még körbehurcolászni azt a lángot világban milliárdokért, amikor már megérkezett egyszer Pekingbe hmm? Miért csak a politikai és gazdasági nagyhatalmak állampolgárainak adatott meg a porraloltózás??
Mongóliában, Albániában,Mauritániában nincs sport?
Ide miért nem jutott a lángból egy kis csóvácska sem ?
A MOB elfelejtette befizetni a részvételi díjat, vagy csak alsóbb kategóriás résztvevői vagyunk az olimpiának?
Nekünk még a porraloltózás lehetősége sem adatott meg! Kitudja mennyi millió olcsó dollárért ! Igazságtalanság!!

Az fog történni mint Wojtilla atyával.. golyóálló vitrinbe zárja a világpolitika.. Az elhunyttal ellentétben viszont az érmek jobban mutatnak a vitrinben. Sokkal könnyebb mutogatható, mint a tőlünk nagyon távol élő emberek porcelánkutyafejűre préselt sorsa ,kis ezüststanyeclibe csomagolva.

Szóval az lesz hogy a mai naptól kezdve kordon,rácsok, meg golyóálló üvegvitrin fogja közelebb hozni az olimpiát a szorgos mindennapokhoz, amikor is zöld,sárga és fehér, kicsi és nagy együtt építi a világbékét, természetesen a bolygónk megmentése érdekében..
Pont úgy néz ez majd ki kb. 4 hónap múlva, mint ma,csak majd mókusszőr ecsettel festett virágmintás paravánokkal fogja kitakargatni a CCTV az elégedetlenkedőket.
Annyira közel lesz majd az emberekhez az olimpia mint G8, ahol már szinte testközelből lehet érezni Tony Blair, vagy Sárközy, vagy az Egybesült Államok uralkodójának lehelletét.
Végül is az olimpiából is az lett amit csinálnak belőle a porcelánkutyafej, az üvegvitrin és az ezüststanyecli készítő iparosok és nagykereskedők. Biznisz .
Csak most véresebb mint egyébként.
Kimondhatjuk így egyben is: Véres Biznisz

Mivel tőlünk elvették a porraloltózásnak még a lehetőségét is, nem túl sokat tehetünk..
De szerencsére a demokráciánk fejlett, érvényesíthetjük alkotmányos jogainkat: 4 hónap múlva ki-ki eldöntheti magában megnyomja a távirányítón a gombot vagy sem.

Eddig inkább az volt a tendencia, hogy a különböző üdítőital-gyártók próbálták meg betenni a lábukat a Red Bull területére (lásd Burn), és igyekeztek kihasítani egy szeletet a taurinos energiaitalok piacából. Most azonban változni látszik a helyzet, ugyanis az osztrák cég…..
Dél-Amerika rettenetesen izgalmas hely. Drogosként pedig maga a pokoli paradicsom, mert a kábítószerek nagyon olcsók - értsd: elképzelhetetlenül olcsó, viszont a drogtörvények nagyon szigorúak. Dél-Amerikában a paraguayi fűre (maconha) mondják azt, amit nálunk Európában holland…..
Spacedevil 2008.03.17 15:47:20
A jobb sorsra érdemes Kendermag Egyesület összes tüntetésén ott voltam (kivéve a legutóbbit), ha kellett, síppal a szájukban született ellentüntetőkkel orditoztam, ha kellett, náluk is aljasabb és ostobább parlameti képviselőkkel vitáztam, sőt, amikor az egyesület tagjai három…..
Állt Mózes a Sinai-hegyen, szédült, fülei pukkadoztak, a napfény, ami az arcát sütötte, a szemét bántotta. Kívülről úgy látszott, mintha Mózes könnyezne és a szempilláit rebegtetné. A parti, amelyet Mózes még pirkadatkor hagyott maga mögött, arra gondolván, milyen jó lesz…..
TüntetésNem beszéltem a levegőbe, a kultisok nem hagyják azt annyiban, hogy ki akarják őket dobni. Csütörtökön, a Markusovszky téren, a parkban kultiszimpatizánsok, és úgy általában, a hazai undergroundot féltők demonstrációt tartanak a jelenlegi kultúrpolitika ellen.…..