Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktor Hartmann

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biden kampánystábja legalább két rivális csapatot környékezett meg, egy lehetséges háttéralku reményében a február 3-ai kaukusz előtt. A kisebb támogatottságú jelöltek visszaléptetésének hagyománya van az Egyesült Államokban. Ilyenkor a kieső aspiráns újságírók hada előtt jelenti be kampánya…..
A vermonti szenátor támogatottsága meredek emelkedésbe kezdett és ez nagy fegyvertény  Az elmúlt héten Bernie Sanders az összes vita és pengeváltás középpontjába került. A minden irányból érkező támadások azonban kimondottan jót tettek vele. Az országos felmérések egyöntetűen mutatják…..
  Bár hagyományosan 1972 óta Iowa nyitja meg a sort az előválasztási kampányokban, az állam mottója valószínűleg nem erre utal. Egy ilyen fontos eseménysorozat nyitánya értelemszerűen túlmisztifikált és gyakran elhamarkodott következtetések levonására ösztönzi a politikai kommentátorokat.…..
Bár az idei kampány rekordszámú jelölt, számszerűleg 29 (!) indulásával kezdődött, fél hónappal Iowa előtt 12 aspiráns van még versenyben. Közülük heten még az 5%-ot sem érik el az országos felmérésekben (egyes tagállami kutatásokban ez változhat, például ha az illető az adott állam szenátora,…..
Csillagos-Sávos Blog Kezdődik... 2020.01.13 20:37:00
Panem et circenses. A római szállóige 2000 év elteltével is hordozza eredeti mondanivalóját, egy olyan birodalomban mely világhódító ambíciójával, sas madaras jelképeivel az új Rómaként szeret tetszelegni. Most, 2020-ban a birodalom vezetői ismét a kenyér és cirkusz eszközeivel támadnak saját…..
Egy olvasó embernek ismernie kell azt az érzést, ami egy antikvárium küszöbének átlépésekor tör rá elemi erővel. Amikor egy régen keresett kötet keresésére indulunk és a vadász izgalmával toppanunk be a könyvek dzsungelébe. Én sokszor éreztem ezt. Talán leginkább a Kaland-Játék-Kockázat sorozat…..