Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pampalini13

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy várandós édesanya hónapokig hurcolt táskájában egy díjat és várta a megfelelő pillanatot.....
Pampalini13 2017.03.12 17:01:20
@woar: Egy ismerősöm (elég nagydarab bula) utazott a távolsági bszon, mire egy pacák hellyel kínálta, erre ő annyit mondott, hogy "nem terhes vagyok, csak dagadt" :D
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt szerkesztőség! Én egy Postán dolgoztam Hál isten nem sokáig. De ez a pár év is elég volt, hogy eljöjjek. 3 év után betelt a pohár! Aki a főnökhöz bejárt jelenteni minden jó kijárt neki! A fél óránkénti szünet,…..
Pampalini13 2017.03.10 15:55:20
@Szumátriai Patkánymajom: sok pöfikéző, röhörészó műkarmos szuka ribancot ki kéne baszni a hatos út mellé rodázni egyébre úgy se jók
A minisorozat címe Eszméletlen, tíz részes, és mind a tízet a vezető íróként is tevékenykedő Deák Kristóf rendezte, aki vasárnap este a legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriájában számít nagy esélyesnek Mindenki című filmjével. A sorozat, amit itthon a Paramount Channel vetít majd, és az egyik…..
Meglehetősen izgalmas egy hónapon van túl az ország, amiből rendkívül sok tanulságot le lehet vonni. Gondoltam inkább írok hosszabban erről egy rövid tweet helyett és remélhetően sok más ember is majd hozzászól. Kezdeném rögtön azzal, hogy életemben először aláírtam ilyen jellegű kezdeményezést.…..
Pampalini13 2017.02.20 19:49:14
Nagyon jó a témafelvetés Freddy, az amit írtál sok tekintetben tükrözi az én véleményemet is.

Elöljáróban elmondanám, hogy az 1996-os atlantai olimpia óta figyelem az olimpiákat. Imádom látni a magyar sikereket, olyan sportokat nézek, amiket egyébként nem szoktam. A vívás, vagy a birkózás nagy kedvencem volt, de a kézisekért vagy a vizipólósokért is sokat szurkoltam.

A politikai térfeleket nézve magam jobboldalinak vallom. Fontosak számomra a nemzeti értékek, nagyon tudnék örülni, ha a magyar nemzettudat a helyére kerülne, mert akiket ebben az országban vagy akár a határokon túl egybekovácsol a közös kultúra és nyelv sorsközösséget kell, hogy vállaljanak. Csak akkor jutunk előrébb ha egymással is megbékélünk.

Nem volt szimpatikus a Momentum. Be kell látnom ugyanakkor, hogy ezt most jól csinálták. Ugyanakkor ott van megbaszva az egész, hogy párttá alakulnak és lesz megint egy újabb Gitt-egylet ami fújhatja, hogy márpedig Orbán Viktor annyit ártott ennek az országnak mint Haynau, Szálasi és a Lenin fiúk együtt véve. Jól mutatja a mostani "kampány", hogy az emberek bizonyos ügyek mellé igen is oda tudnak állni. Orbán olyan amilyen, szerintem koránt sem akkora Sátán mint amilyennek próbálják lefesteni, és be kéne látni a mindenkori ellenzéknek, hogy már nem 2000-et írunk amikor a Heti Hetesben meg a komplett médiából dőlő Fidesz gyalázással választást lehet nyerni. Viktort nem gyűlöli annyira a társadalom mint Fletót, ezt be kell látni.Pont a bal/liberális ellenzék balfaszsága miatt látom úgy, hogy egyszer ha Viktornak mennie kell, akkor jobbról fog jönni a váltás.

Fel kell tenni ugyanakkor a kérdést, hogy egy esetleges Jobbik kormány hasznára lenne-e az országnak, vagy inkább megtöbbszörőződne az a hatalmi arrogancia ami a Fideszre jellemző és az a begyöpösödött idiotizmus ami a KDNP sajátja.

Ami a gyűjtés alatt történt atrocitásokat illeti, szerintem minősíthetetlen "szocinyugger" tempók voltak. Ezt az "aki az olimpia ellen van az hazaáruló" frázist meg kikérem magamnak. A hazaáruló az aki a pillanatnyi hatalmi fölényért romlásba dönti az országot,aki a hatalma megőrzése miatt veszélyezteti ennek az országnak a létét. Ezzel az idióta gyűlöletkeltéssel csak annyit értek el, hogy a társadalmi ellentétek csak még jobban kiéleződtek. Kiéleződtek a pesti és a vidéki közt, a jobb és baloldali közt a sportrajongó melós és hipszter közt. Be kéne már látni, hogy együtt sokkal többre vagyunk képesek. Ehhez képest a királyi tv propagandáján tájékozódó faterom meg lő egy olyat, hogy ez legalább olyan fontos kérdés mint a kettős állampolgárság volt. Nem vitatkoztam vele, de nektek itt kimondom, hogy ez csak sport bassza meg nem ez tesz minket naggyá.
Pampalini13 2017.02.21 19:18:39
@freddyD: Szerintem nem a jobbik a legnagyobb kerékkötője ennek az összefogásnak. konkrétan a baloldali pártok egymással is képtelenek összefogni. Igazándiból az lenne a megoldás ha lenne érdemi vita, aminek konszenzus van a végén, de ehelyett szekértáborok vannak meg az emberek egymást hazaárulózzák.
Miközben Magyarországon – egyelőre – alkotmányos jog az abortusz, a kormány megüzente a nőknek: nem nézi jó szemmel ezt a “túltolt” liberalizmust. Hivatalosan ugyan nem büntetik a terhességmegszakítást vállaló intézményeket, ám igen csinos összeggel jutalmazzák az abortuszt megtagadó kórházakat.…..
Pampalini13 2017.02.16 06:17:10
@n3spr3ss0: hülye kurva
A szegénység nem csak arról szól, hogy kevés a pénzed. Mindent másképp csinálsz, még ételt is alapvetően mást eszel,és másképp, mint egy jobb módban lévő ember.  Kezdjük azzal, hogy hányszor? Ezen a téren nincs különösebb eltérés, nagyrészt szokástól függ, hisz vacsorára egy szelet kenyér zsírral -…..
Pampalini13 2017.02.12 13:03:28
@agarik: Hát ezrszer korrektebb amit te írsz, mint amit a poszter.
Eleinte csak utat akart törni a szürrealizmusnak, aztán az éjféli moziláz legfelkapottabb gurujává vált, majd ars poeticájában megfogalmazott célját - miszerint a filmtől a pszichedelikus drogok hatását várja - sikeresen elérte, de mennybe meneteléhez írott próféciája nem talált hallgató fülekre, ő…..
Ha hiszitek ha nem, volt idő mikor az állatvédelem számomra olyan napi rutin volt, mint a reggeli kávé-cigi-unicum kombó. Ebben az időben, egész konkrétan a Tetovált Állatmentők Egyesület színeiben igyekeztem segíteni a bajba jutott vagy felelőtlenül tartott állatokon. Aki picit is képben van a…..
Van egy rokonom, akit a családfám komplexitása miatt nem tudok bepozicionálni. A lényeg, hogy Ibolyának hívják, de maradjunk az Ibinél. Nemrég ünnepelte a 60. születésnapját, s életének nagy részét a pult mögött töltötte. Rengeteg érdekeltsége volt, bár mára mindentől megszabadult, tele van…..
Hát ugye ma az van, hogy bebaszunk, mint az állat, úgyhogy úgy döntöttem, hogy a blog legnagyobb sikert elérő bejegyzését felelevenítve, újabb csokrot fűzök össze a panaszkönyves bejegyzésekből. Kezdésnek hozzátenném, hogy ezek már nem annyira viccesek, mint az első kör, hiszen ugyanabból az…..
Pampalini13 2017.01.18 14:06:31
@Draquar: Szerintem is jól megragadtad a dolog lényegét. Mondjuk én azt is megértem, hogy a faszinger tök jó viszonyban volt a személyzettel, és most szarul esik neki, hogy nem mehet be (hozzátenném, a videóban szerintem szó sem volt kitiltásról, megkérték, hogy járjon oda társasággal, ne pedig egyedül kajálgasson) Másrészt azért az étterem is lehetett volna nagyvonalúbb, gondolom egy kákabélű hipszter azért nem rogyasztja össze a Trófea költségvetését.
A kép forrása: Menhely Alapítvány (A fotó illusztráció) Ma hajnalban rekord hideget mértek. Budapesten is. Kihaltak az utcák, már napok óta alig teszik ki a lábukat otthonaikból az emberek. Már persze azok, akiknek van hol laknia. Az aluljárókból is eltűnt rengeteg otthontalan, még azok közül is…..
Pampalini13 2017.01.09 16:37:32
@cardiobascuralis: Én teljesen megértem amit mondasz, egy oldalon vagyunk. Én csupán arra akartam rávilágítani, hogy a poszter is tehetett volna valamit, ahelyett, hogy itt nekiáll Orbánozni, meg egyebek.
Rengeteg olyan italt iszunk hányásig, amely az ital eredeti koncepciójától teljes mértékben távol áll. Triviális de a Jägermeister például köptetőnek indult, ám míg a jéger alig száz éves történelme alatt, világszerte közkedvelten fogyasztott alkohollá vált, addig az abszint elhagyta az eredeti…..
Az amerikai A&E csatorna (náluk megy a Bates Motel című sorozat is), úgy döntött, mégsem mutatja be a január 10-i premierrel beharagozott Escaping the KKK (Menekülés a KKK-ból) című dokurealityjét. Az ok prózai: a csatorna megtudta, hogy a sorozat résztvevői közül a producerek…..
Mivel a megfelelő lakcím hiánya nagyon sok esetben a lakásszegénység következménye, A Város Mindenkié és az Utcajogász évek óta kiemelten foglalkoznak a lakcímmel kapcsolatos problémákkal. Évente közel kétszáz ember keresi meg csoportunkat különböző lakcímmel kapcsolatos nehézségekkel. A…..
Pampalini13 2016.12.16 16:20:10
@Guest1654543: A magyar nagyon szereti keresni az igazságot, de meglelni már nem szereti. Ez a lakcím ügyintézés tipikusan olyan eset mikor valaki egy olyan dolog miatt vergődik amit a többi ember minden nehézség nélkül meg tud tenni.

Semmi nehézség nincs az egészben, alá kell íratni a tulajjal a lakcím bejelentőt és nincs az a faszkalap ügyintéző aki ez után szőrözhetne. Ja, hogy a tulaj nem igazán van tájékoztatva arról, hogy a bérlő bejelentkezik az megint egy más kérdés.
Egyeseknek a kis dolgok is okozhatnak nagy problémát, hát még a nagy dolgok! A Gyakori Kérdéseken kért tanácsot ez a húszéves lány, aki az első komoly, felnőtt munkahelyén nem szeretne megszégyenülni:..
a nem az nem Ő, a jó gyerek 2016.07.20 12:27:49
,,Azt mondtátok/ kértétek írjam le, hátha segítek vele valakinek… Ne bujkáljak, mert nincs miért. Nem vagyok/ nem leszek/ nem lehetek hibás…"  ..
Babynappy "Terror" Anyuk támadása 2016.07.06 05:01:44
Felszegett fejjel, határozottan haladnak, mindenre elszántak, érzékszerveik kifinomultak. A legapróbb mozdulatra is reagálnak. Divatosan, trendi sportcipőben grasszálnak, fegyverük a városi vagy terep babakocsi, ismernek minden baba és gyermek jelzést és ha kell azonnal harcba szállnak. Ismerd meg a…..
Pampalini13 2016.07.07 20:58:51
Na csak beindult ez a poszt is, tegnap alig egy két komment volt csak, pedig ez egy igazi trollmágnes téma. Most valami nagyon szexista trollkodást szerettem volna betolni, de inkább kicsit komolyabbra veszem a mondanivalóm.

Szóval az emberek nem csak a nőkkel, meg az anyákkal bunkók, hanem úgy en bloc egymással. Semmi empátia nincs, frusztrált balfaszok töltik ki egymáson a haragjukat, nyomorukat.

Na de, hogy a témára is visszatérjek, tényleg nem könnyű gyereket nevelni, de azért szerintem sokkal jobb lenne, ha anyuék is vennék a fáradságot és jobban megszerveznék az életük a gyerekkel. Nekem például az a halálom, ha vasútállomáson a sorban elémpofátlankodik valaki. Egy alkalommal egy egész nyomorult középiskolai osztály sietett a vonathoz, és úgy álltak be elém, hogy már húsz perce vártam. Nyilván nem irodalmi stílusban küldtem el őket az anyjukba. Hasonló kategória, mikor anyu a gyerekkel akar előremenni. Én egy baromi lusta ember vagyok, utálok rohanni, épp ezért időben elindulok. Ok, hogy egy gyerek okozhat meglepetéseket, de könyörgöm, nem igaz, hogy nem lehet úgy kiszámítani a gyerekkel utazást, hogy ne kelljen kapkodni, és ehhez nem tudok jó képet vágni.

Másik a hivatali ügyintézés. Azt a szegény gyereket akkor vigye csak magával a kedves anyu, ha a gyerek ügyét kell intézni, és muszáj szegénynek ott lenni. Személyes tapasztalat, hogy egy alkalommal vidéki nagyváros okmányirodájában várt anyu a gyerekkel, a recepciós jóhiszeműen előreengedte, mire kiderült, hogy anyu óhajtott jogsit újítani magának. Ez nyilván kibaszás mindenkivel, de legfőképp azokkal az anyákkal akik türelmesen, kussba kivárják a sorukat.

Szóval nézzétek el ha kicsit keresetlen voltam, de inkább itt jöjjön ki a frusztrációm, mint az utcán. Megígérem, hogy holnap munkába menet udvarias leszek legalább egy emberrel. ;)
Van olyan, hogy az állami egyik keze nem tudja, hogy mit csinál a másik. Ha több hivatal is érintett egy ügyben, akkor meg pláne sok a kéz. Szegény állampolgár meg bolyong a néha 22-es csapdájának öltöztetett rendszerben. A lényeg ilyenkor a kitartás. És a sok…..
Filmbarátok Podcast #100 (2016 Június) 176 percBeszélgetnek: Blacksheep, Zoly, Gergő, freddyDA 100. adás közönség előtt lett felvéve 2016 június 3-án a Lurdy mozibanTéma: -Rendes fickók (00:39:20)*-Képkockás játék a közönséggel (00:58:18)*-Warcraft (01:14:50)*-Ember a holdon (01:42:45)*-Kvíz a…..
Pampalini13 2016.06.13 12:15:48
@freddyD: Meghallgattam a 101. adást is sorry, hogy az ott elhangzottak hiányában formáltam véleményt.

Egyébként annyira nem vészes a hangminőség, hallottam már rosszabbat is, meg ti azért nem élethivatásszerűen foglalkoztak ezzel a podcasteléssel, szóval csak az a tény, hogy élőben összehoztatok egy színvonalas műsort szerintem már önmagában figyelemreméltó.

Egyébként nem akartok mondjuk néha néha valami hasonlót csinálni, mondjuk negyedévente, vagy félévente?
Pampalini13 2016.06.14 15:48:20
@freddyD: Nagy kár, mert jól csináltátok, de ha más nem valami közönségtalálkozó lehetne.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Cím !   Leírnám a problémámat, megpróbálom lényegretörően. Úgy érzem munkahelyi terror célpontja vagyok. 28 éve dolgozom a szakrendelőben.2008.óta főnővérként., a 4 . intézményvezető mellett. Jelen vezetőt…..
Pampalini13 2016.06.13 19:11:24
@élhetetlen: Megmondom őszintén, én leginkább itt a trollok tombolását szeretem olvasni, de ez a munkához való hozzáállás viccen kívül példaértékű
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MT!   Történetem nem is terror, inkább mentalitás és vezetői képességek hiányosságáról szól. Pályakezdőként kerültem ki a munkaerőpiacra. Állam- és jogtudományokat tanultam az egyetemen. S mivel…..
Pampalini13 2016.05.31 23:18:28
Hát a posztoló sorait olvasva én azért nem vagyok meggyőződve róla, hogy jogász végzettségű. Inkább én is valamilyen ig.szervező szakra tippelek, magam is ezt a "remek" diplomát tudhatom a magaménak.

Szintén a sokat (és nem feltétlenül alaptalanul) szidott közszférában mozgok. Egyik meglátásom, hogy a bekerülés már nem mindenhol csókos alapon megy, inkább az a jellemző, hogy a csókos főnök pofára válogat ki mindenkit. Pofára dönti el ki lesz az osztályvezető, csoportvezető, ki az akit fúrni kell és ki az a balfasz akire minden fos melót rá lehet nyomni. Ha ez egybeesik a munkatársak valós kvalitásaival akkor jól mennek a dolgok, ha pedig nem akkor nagyon kellemetlen a légkör. Volt szerencsém ilyenhez és olyanhoz is.

Egyetem alatt annyi inkompetens, és emiatt frusztrált ügyintézővel találkoztam, hogy megfogadtam, ha átkerülök az asztal másik oldalára akkor én nem fogok packázni senkivel, ehhez próbálom is tartani magam, bár a jogszabályi háttér ezt sokszor nagyon megnehezíti.

Igaz, hogy más a munkatempó, meg a feladatok is eltérnek a versenyszférában megszokottaktól, de ezt a melót is lehet jól meg szarul is csinálni. Félreértés ne essék nem a mundér becsületét védem, tekintve, hogy a mindennapjaim során sokszor a társhatóságok ügyintézőitől kapom ugyanazokat az ócska, és bicskanyitogató stílusú lekoptató dumákat, amiket szerintem sokan ismerünk már. (A legpofátlanabb ebből a szempontból a rendőrség adminisztratív kara, olyan fogalmatlanok és inkompetensek, hogy el se akarom hinni.)

Mellesleg, azok a közfoglalkoztatottak, akikkel eddig nekem dolgom volt, nem véletlenül nem tudtak elhelyezkedni a versenyszférában. (Vidéki nagyvárosban élek pesten lehet másként mennek a dolgok.)

Meggyőződésem, hogy egy jó ügyfélszolgálatos legalább arra veszi a fáradtságot, hogy megpróbál segíteni, annak a balféknek aki minden info nélkül beszédül hozzá elintézni az ügyét.
Van az iskolai fellázadás, amit sok szempontból helyeslek, per pillanat még kívülállóként is (gyerkőc iskolás korszaka még arrébb van). A kockás inges akció remek trollválasz a rendkívül primitív politikusi beszólásra, még ha élek is a gyanúval, hogy pár résztvevő mondhatni Ice Bucket Challenge-ként…..
Pampalini13 2016.02.27 00:39:00
Én is figyelemmel kísérem az eseményeket, és arra a meglátásra jutottam, hogy azért elég komoly bajok vannak.

Én is először a kockás inges akcióra térnék ki, mert tényleg jó a válsz, én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy egy politikus hogy lehet olyan ostoba, hogy lő egy ilyen olcsó elszólást. Na de kérem, azért ennél a válasznál lehetett volna kevésbé nagy faszságot is mondani.

Ami magát a tanarak tiltakozását illeti az szerintem is valahol jogos, legalább is részben. Én is állami alkalmazott vagyok és az tényleg bicskanyitogató, mikor minden szart ami kell a munkához egy fél éves közbeszerzés keretében szerezzük be, persze az igényelt cuccoknak nem is az egészét kapjuk meg hanem jó esetben a felét. Minden apróságot adminisztrálni kell, de még véletlenül sem úgy, hogy a bevezetett adminisztratív rendszer révén hosszútávon könnyebb lenne a munka.Az egész adminisztrációnak annyi a lényege, hogy azok a főnökeink lássanak bele a munkánkba akik annyira fölöttünk vannak, hogy fogalmuk sincs mit csinálunk, így az adminisztrált adatok semmit nem mondanak nekik.

Az is gáz, hogy míg stadionok épülnek addig falusi iskolák zárnak be, meg kisvárosi gimnáziumokat vonogatnak össze a helyi gazdasszonyképzővel. Szóval annak ellenére, hogy tapasztalatom szerint elég sok tanár hajlamos a katedráról lelépve is lekezelő, tudálékos stílusban oktatni (különösen igaz ez a tanárból lett politikusokra)azért azt nem merném kijelenteni, hogy ez csak egy műbalhé, amit az ellenzék szít a kormány ellen.

Ugyanakkor be kell látni, hogy az oktatás színvonalának visszaesése nem Viktorék alatt kezdődött. A sok lexikális ismeret megtanítása már az én időmben is nagyon ment. Humán beállítottságú emberként mindig a tököm ki volt a kovalens kötéstől, a fizika dolgozatokat pedig az osztály kollektíve puskákkal jól felfegyverkezve írta meg éveken át. Gondolom sokan pedig reál emberként voltak ki a "mire gondolt a költő" típusú eszmefuttatásoktól, hiszen a tanár a legkevésbé arra kíváncsi, hogy szerinted mit gondolt a költő, neked azt kell visszaböfögni amit anno egy bácsi beleírt a tankönyvbe.

Szóval nem hiszem el, hogy ma Magyarországon ne lehetne egy olyan oktatási rendszert bevezetni ami nem kis tudósokat nevel, de nem is ágyaz meg a felnőttkori konzumidiotizmusnak.

A kormány ígéreteit nézve, ha garanciát adnának arra, hogy amit ígértek az úgy is lesz akkor ha tanár lennék, elgondolkodnék egy esetleges kompromisszum lehetőségéről. Bár elég sokat engedne a kormány, de az szinte biztos, hogy a tanároknak el kéne fogadniuk, hogy a KLIK bizony nem fog megszűnni.

Ami pedig a tanárok értékelését illeti az nem lenne éppen rossz dolog, de tekintve, hogy ez a szakma is az utóbbi időkben meglehetősen belterjes, zömében nők által uralt terület lett, félő, hogy nem tudnák egymást a személyes konfliktusaikat, vagy személyes szimpátiájukat félretéve objektíven megítélni. Egy pár szóban kitérnék a talán szexistának gondolt megjegyzésem kapcsán, még mielőtt a kedves olvtársak valami balkáni magyar ugarról kivakarkodott suttyónak tartanának. Szóval az állami szektorban dolgozóként zömében hölgyek a munkatársaim, rengeteget tanultam tőlük, sokan lelkiismeretesen végzik a munkájukat,de sajnos tapasztalom, hogy a személyes konfliktusok amik a legapróbb dolgon kirobbannak, azok képesek teljesen megmérgezni a munkahelyi légkört. A furkálódás pedig néha tényleg olyan kegyetlenül és profin megy, hogy még maga Machiavelli mester is megsüvegelné. Ez az egész pedig úgy jön az oktatáshoz, hogy pl a középiskolai osztályfőnökömet is jobbról balról fúrták a kolléganői, holott majd tíz évvel az érettségi után egyértelmű, hogy a mi ofőnk valamit nagyon jól csinált. (Hátrányos helyzetű városban fekvő gimnáziumi osztályunkból egy embert kivéve mind legalább egy diplomát szereztünk ( van akinek már megvan van pedig akinél folyamatban van a másoddiploma)és a legkutyaütőbb osztálytársam sem kallódott el, hanem kitanult azóta egy szakmát és abból meg is él.

És ezzel el is jutok már már regény hosszúságú kommentem végére. Két dolog lenne szerintem igen hasznos. Az egyik az az, hogy vissza kéne adni a tanári szakma presztízsét. El kell felejteni a felsőoktatási felvételin azt az opciót,hogy "fingom sincs mit akarok, de kell az a kurva diploma elmegyek a tanár/tanító képzőre". A másik ami nagyon hasznos lenne, hogy olyan társadalmi környezetet kéne biztosítani, ami lehetővé teszi, hogy az embernek diploma nélkül is legyen legalább elvi esélye egy szerény, de stabil egzisztencia kiépítésére.

Nekem ezek a meglátásaim a kérdés kapcsán. Minden elhivatott tanárnak kívánom, hogy jobbra forduljon a sorsa. Minden levitézlett ellenzéki politikusnak javaslom, hogy tartsa távol magát a tanároktól, ne fordítsa politikai kérdéssé a szakmai kérdéseket, mert többet árt mint használ. Végül pedig nagyon remélem, hogy ha máshol nem is, de itt legalább kulturált és normális hangvételű eszmecsere fog folyni.
Pampalini13 2016.02.28 12:29:56
@csaky000: Szerintem nem is csak a pártkatonasággal van itt gond, itt minden állami vezető tisztség kiosztásánál minden szekértábor a saját emberét helyezi pozícióba.Ez tiszta sor, de azért lehetne kompromisszumos megoldást is találni, elvégre nekem is meg neked is megvan a saját politikai véleményed, de gondolom te sem ennek a politikai meggyőződésnek rendeled alá mondjuk a minden napi munkád.

Nekem meggyőződésem, hogy a Fideszben van egy csomó jó szándékú, ezért az országért, az oktatásért tenni akaró ember pont úgy mint minden pártban. A gond az, hogy ha valaki a szakmájában csiszolja magát, akkor nincs ideje a politikai karriert építeni. Például ha adott két tanár, mind a kettő tud tanítani, de a szakmailag kevésbé elhivatott dönt úgy, hogy igazgató szeretne lenni, akkor le fog feküdni a politikának, hogy igazgató lehessen.
Filmbarátok Podcast #93 (2016 Február) 188 percBeszélgetnek: Gergő, Zoly, freddyDTéma: -Spotlight (00:35:03)-Deadpool (01:04:18)-Short Term 12 [Átmeneti állomás] (01:33:20)-Oscar 2016 (01:45:40) A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (173 MB) 188 percHonlap ahol rákereshetsz a kibeszélt…..
Pampalini13 2016.02.25 21:41:50
@Mate11: A podcastet még nem hallgattam meg, de erre mindenképp reagálnom kell, a vaníliás kóla k*baszott jó. :) Egyébként az Old Jamaica Ginger Beer is zseniális. Off vége.