Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gravedancer

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A thrash vonal egyik nagy zászlóvivője, Eric Forrest és zenekara az E-Force májusban szinte egy komplett magyar turnét bonyolított le. A debreceni bulin sikerült elcsípnünk és adott interjút a zenekarral és egyéb dolgokkal kapcsolatban. Őszintén és nagyon kedvesen állt…..
Eric Forrest neve aligha idegen a thrash műfaj kedvelőinek, ugyanis a legendás Voivod vele készítette el a Negatron és Phobos lemezeket a Snake-et nélkülöző érában. A zenekar felállásának akkori mintájára hozta létre saját trióját 2001-ben, ami állítása szerint a két vele…..
Kanada már számos kiváló bandával látta el a világot, hogy csak a leghíresebbeket említsem: Annihilator, Anvil, Rush, vagy akár a Voivod. Az elmúlt évek terméseivel viszont a Skull Fist is azt igyekszik igazolni, hogy méltó helyük van a nagyok mellett, s mindezt joggal. A…..
A magyarországi zenei világnak ha tetszik, ha nem, de így vagy úgy mindig része volt és része is lesz az underground. Nemrég megjelent első nagylemezükről, a hazai színtérről, valamint a jelenlegi helyzetről és jövőbeli terveikről faggattam ki az egyik Fanatick Attacker-t, Kuczkó…..
Máig vita tárgyát képzi a helyszín és az idő, de egy biztos: valamikor a ’80-as években a heavy metal nyomdokain létrejött egy új zenei irányzat, ami minden addiginál sötétebb és agresszívebb vonalat képviselt. Megszületett a death metal. Annyit talán tényként kezelhetünk,…..
Hogy írásom kerek egész lehessen, már az elején muszáj bevallanom, hogy a Gamma Ray – vele sok más power metal zenekar – munkássága számomra ingoványos terület. Felületesen ismerem őket, de a zenei múltjuk és főleg Kai Hansen mester kreativitásának köszönhetően mindig is…..
Kinek ne jutna eszébe a Newcastle-i Satan neve, ha a NWOBHM mozgalomról van szó? Egy méltatlanul elfeledett zenekar, akik sokkal többre is vihették volna, ha egységük fel nem bomlik. Mindezek ellenére tény, hogy ’83-as debüt anyaguk, a Court In The Act azóta mérföldkővé érett,…..