Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smirr

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Martin Gore április 27-én adja ki az MG című albumot, amin 16 szám lesz, mind ének nélkül. Gore a legutóbbi Depeche Mode-turné után állt neki az anyagnak Santa Barbara-i otthonában. Azt mondja, hogy az instrumentális lemez ötlete már majdhogynem a Depeche Mode kezdete óta a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot! Szia MT!   Szeretném megosztani Veletek a mai napot. Kissé talán már…..
Smirr 2015.02.22 09:47:23
@Silkent: az adott állásra ez az 5 év volt a mervado, ha jól értem. @Girhes macska: ezt irta volna? Hogy nem tanul? Hogy nem érdeklődik a világ iránt? Hogy nem olvas? hogy azt várta, hogy az "ösztönös " szakembert ismerjek el? Mert szerintem nagyon nem ezt várta.
Smirr 2015.02.22 09:58:03
@Girhes macska: tudod, kicsivel arrébb innen egy ennyi idős munkavallallalonal már a tapasztalat számít. Ezt nézte / értette félre. A cég honlapját ugyan nem néztem meg, de nekem se fér a fejembe, hogy miért nem a szakmai tudás szamit. Egy multinal raadasul, ahol referenciát kérni pont 2 perc meg egy email megirasa.
Smirr 2015.02.22 11:23:09
@énis: ajánlotta....
Nem nagyon tudom, hogyan vezessem fel K. pulzáló levelét. Talán  elég annyi, hogy esetleg vehetett volna egy jegyet hazafelé. Kedves mindenki, Igyekszem egy kb normálisan megfogalmazott levelet írni az utolsó 12 óra történéseiről. Történt ma reggel, hogy a Bogdáni úti…..
Smirr 2014.12.20 10:53:48
@igazságos: Miért lopás az, ha van valamid, amiért fizettél? Miért kellene ugyanazért, ugyanarra az időre MÉGEGYSZER fizetni?

@Manyecska /kűdtem levélt!/: És, ha nő volt az illető? :)
Köszönjük, nem kérünk Aldit a Kossuth Lajos utcába. Nem kell, mert mi itt a Belvárosban csak CBA-ban akarunk vásárolni és szívesen fizetünk az alapvető élelmiszerekért húsz százalékkal többet. Itt rezsicsökkentés volt, úgyhogy csak ne jótékonykodjon velünk valami idegen…..
Smirr 2014.11.26 07:45:53
@midnight coder: Hannoverben Lidl van a főpályaudvaron csak érdekességképp :) (tudom, az ugye német, de állítólag a csóróknak van kitalálva)
Folytatva az előző posztomat, ami az idegennyelvű állásinterjúkra felkészülésről szólt, most az ilyen interjú menetének néhány specialitásáról írok. Alapvetően kétféle idegennyelvű interjút lehet megkülönböztetni: - Az interjúztató nem tud magyarul, idegennyelven kell…..
Smirr 2014.08.13 21:00:50
@jobangel: Az a baj, szerintem (itthon tanultam angolul, majd Corkban rájöttem, hogy ez nem az), szóval, hogy nyelvtanra mennek itthon meg elméletre. Na most a való világban meg beszélni kell(ene). És arra az itthoni rendszer senkit nem készít fel. Most jöttem haza, a fönököm csak angolul tud, és hallok 1-2 kollégát beszélni Hunglisul.... Nekem fáj. 10 év után :(
Smirr 2014.08.13 21:10:46
@jobangel: Ebben igazad van (lenne), ha itthon nem a nyelvvizsga számítana és nem a valódi tudás.... Voltam olyan interjún, 10 év Cork, ügyfélszolis meló, kérte a nyelvvizsgát :D mondom, a mit? :D de ahhoz hogy kinnt tudj dolgozni az kell. Mondom nem, ahhoz angolul kell tudni :D
Tegnap este tíz és éjfél között nem egyszerűen egy világbajnoki elődöntő zajlott Belo Horizontéban. Ez a kilencven perc futball, sőt nem csak futballtörténelem volt a javából. Mindenekelőtt azért, mert a német válogatottnak sikerült elérnie azt, amit az elmúlt húsz évben…..
Smirr 2014.07.10 15:26:45
@Szelid sunmalac: Tudod mit (értem persze, hogy erő tartalékolás, nem megalázás, stb) azért csak megnéztem volna, mennyi fér még be a brazil kapuba. És szerintem vagyunk még így ezzel páran.
Az egyik még nem kurva, a másiknak kicsi a farka a pörgetéshez, a harmadiknak megmagyarázhatatlan nehézséget okozott az érettségi. Persze ez a nagy merítés ugye, ezek közül egyet sem látunk majd viszont a képernyőn, az tuti. A két videó ettől még atomkemény. …..
      Megnéztem, még nem írtam ezzel a címmel posztot. Megdöbbentő.  A balliberális értelmiségi elit nem minden tagjáról fogok most írni, de ahogy szokták mondani, ha egyről nem, a többiről annál inkább.      Antiszemiták vagyunk. Én legalábbis egészen biztos, hogy az…..
Smirr 2014.04.17 02:16:29
@CSENDES: először is bocs, kicsit lusta vagyok végig nyalni minden kommentet, de 2 óra elmúlt, szóval dolgozom az ügyön. Előszöris, épp itt lenne az ideje, hogy Mesterházy és az MSZP végre megszűnjön létezni. (mondom baloldaliként) Mert lássuk be épkézláb ötlet - vonal - személy még nem hagyta el a szájukat az utolsó 4-8 évben. Közvetlen ezután bekellene fejezni a "náci" Jobbik - "fasiszta" Fidesz dumát, mert ez sem vezet sehova. illetve igen, vezet 20% Jobbikhoz. Ergo kellene végre valami új ember, új ötlettel, hogy merre is tovább... amíg ilyen nincs, addig 45%=2/3 meg 20% Jobbik.... és ezoptimista becslés volt :/
Tegnap Bálint gazda először beszélt nyilvánosan arról, hogy milyen érzései vannak a Holokauszttal kapcsolatban. Munkaszolgálatos volt, majd koncentrációs táborba került, mindössze 42 kiló volt kiszabadulásakor. Legerősebb érzése, ami meghatározta egész későbbi életét, ami…..
Smirr 2014.04.15 17:40:25
@carp3tm0nster: Miért most.... nem hinném, hogy mert "most kell" meglovagolni. Egyszerü pszihológia, bár lehet, hogy veled nem történt semmi olyan, amiröl soha nem akartál beszélni. De vannak olyanok, akik iszonyatosan sokáig öriznek bent valamit, amit nem mernek - akarnak kimondani.
Smirr 2014.04.15 17:55:51
@gumirocker: Abban teljesen egyetértek, hogy a németek tudják, hogy kezdödött. Ha viszont ezt elfogadjuk, akkor iszonyat felelössége van a felerösödésben mind a baloldali, mind a jobboldali rendszerváltás utáni kormányoknak. A gazdasági helyzet (állapot) miatt, hogy mind a saját zsebét tömi, és vigan közli, hogy lehet élni 47ezerböl például. Mert ugye a szélsöséges eszmékre elsökörben a rosszabb körülmények között élök fogékonyak. Az megint egy más kérdés, hogy a Jobbiknak az egyetemisták körében nagy a támogatottsága. Hogy azért, mert nekik nem tanitottak történelmet vagy mert kompletten elegük van az utolsó 24 évböl, na ez egy másik vita tárgya. A magyar társadalom nem fogja tudni kivetni magából, amig pl az ügynök listák sincsenek tisztázva, amig rengeteg KISZ, MSZMP tag ül a mai napig nagyon magasan. Egyszerüen nem beszélünk róla, nincs. Probléma megoldva. ( Pedig nincs) Annyit meg a kibeszelésröl, hogy ismerek olyan leszarmazottat, aki tudja, hogy történt valami, de pontosat nem tud. Aki ott volt már nem beszélhet, aki meg még itt van, nem akar.
Smirr 2014.04.15 17:57:13
@carp3tm0nster: Ez egy nagyon jó kérdés, nem tudok rá értelmes választ adni.
  I. Az előkészítés/ expozíció: Van egy vitatott emlékmű-tervezet, amely bírálói szerint Magyarországot a náci Németország áldozatának mutatná be - ezzel elhallgatva szerepét a magyar holokausztban II. A bonyodalom/ konfliktus: Ezt az emlékművet két nappal a…..
Smirr 2014.04.11 01:13:01
@Csak szubjektíven!: bocs, gépelési gépességeim cserben hagytak :o " volt az egyetlen baloldali program" "előrébb" és persze "oszd meg és uralkodj" bocs, késő van.... és mea culpa
Smirr 2014.04.11 01:36:40
@Csak szubjektíven!: az a baj, hogy amíg programkezdemény van olyan arcokkal, akikre 4 éve sem volt a kutya sem kíváncsi ( btw Fodor mit keres a parlamentben)hogy Mesterházy ( jól írom?) eszébe nem jut a lemondás..... addig nem tanulunk.....
Smirr 2014.04.11 12:23:16
@Dragan Rafajlovic: 99%ban egyetértek veled. Az 1% Ha igazán segíteni akarnak, akkor nem osztanak tanácsot a háttérből sem. És úgyáltalában az MSZP, mint olyan megszűnik létezni. Ha megnézed a VOKS14nek (gyakorlatilag baloldali app) még a a választás előtt volt egy grafikonja az MSZP 4,5%on állt a baloldaliak között.... Ezzel meg ne legyenek vezető ellenzéki erő.
Elég furcsának tűnik az a hozzáállás, miszerint ha valaki az én pártomra szavaz, akkor jó magyar, ha meg nem, akkor kár volt neki szavazati jogot adni. Ha a külhoni magyarok 95 százaléka Gyurcsány Ferenc listájára szavazna, akkor is teljes jogában állna ezt tenni. Minden…..
Smirr 2014.04.09 11:40:10
@MSZP Afrika Korps: Örülök, hogy megragadtad a lényeget :)
Smirr 2014.04.09 12:26:33
@vezér01: Újabb konstruktív vélemény, köszi :)
Smirr 2014.04.09 13:05:33
@vezér01: Ennyit én is :) De Te is tudod, mi a lényeg. Ez iszonyat összeg és csak a jéghegy csúcsa.
Most hogy indul a Második Négyéves Terv, a Vincentblog fontosnak tartja, hogy hasznos életvezetési tanácsokkal lássa el a tegnapi eredmények iránt azért nem annyira lelkes olvasóit. Lássuk be, nem lehettek olyan vérmes reményeid, de ha mégis elmulasztottál felkészülni, a Vincent…..
Smirr 2014.04.08 12:03:01
@jobbdemokrata: Nem tudom, hogy amit Te irtal jobb-e vagy maga a poszt :D De mindenesetre sirva röhögök :D (pedig nem is vicces az egész