Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JungForever

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új sorozatunkban hétről hétre újragondoljuk az emberiség jövőjét. Mi mással is kezdenénk, mint a teremtéssel...
Egyszerre kemény, rugalmas, elnyűhetetlen, mégis 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készül, a természetben gyorsan, maradéktalanul lebomlik, és ha játszani kezdesz vele, egyszerűen nem tudsz lekattanni róla...
JungForever 2018.09.10 17:24:46
A valóság sokszor izgalmasabb történeteket szül, mint a legnagyobb írók fantáziája. Nem véletlenül "koppintotta" Alexandre Dumas sem rendőrségi aktákból leghíresebb regényének történetét...
Nem képesek bekötni a cipőfűzőjüket, a szomszédba se találnak el GPS nélkül és már a nevüket se tudják leírni! A most felnövő gyerekekre a teljes elbutulás réme leselkedik, hacsak nem tiltjuk le őket az okoskütyükről és a kockulásról. Vagy mégse?..
Rejtélyes jelenség ütötte fel a fejét. A varázsceruza egy csapásra eltüntette a demokratákat. Meg a liberálisokat. Meg a szólásszabadság minden feltétlen hívét. Pedig néhány napja még több milliónyian vonultak Párizsban. Világszerte „Je Suis Charlie” feliratokkal…..
JungForever 2015.01.23 20:40:25
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Az imperialista hatalmak újabb és újabb kísérletet tesznek (népi) illiberális demokráciánk megdöntése érdekében. Most éppen vaddisznókkal támadnak ránk! Míg a magukat a szabad világ részeinek hazudó, vallásgyalázó, multibuzikulti…..
Marilyn Monroe-é állítólag nagyobb volt, mint Einsteiné. Mégsem előbbi dolgozta ki a modern kori fizika legnagyobb jelentőségű felfedezését, hanem utóbbi. Most meg kiderül, hogy a tanulmányi előmenetel sikeressége mégsem (csak) az intelligencián múlik. Akkor min? A…..
JungForever 2015.01.11 21:46:35
@PeterSpam: Te már jobban érzed magad?
Mindenütt ott vannak. A csigaháztól, a fülkagylónkon át a galaxisokig szinte minden spirális képződményben. De vajon honnan ismeri a mikro és makrokozmosz a Fibonacci sorozatot? Netán a világmindenséget ez alapján teremtette a Mindenható? Galilelo Galileo mondta volt, hogy a…..
Letörött a kávés csésze füle vagy darabokra tört a gyerek kedvenc játéka. Semmi baj, ha van nálunk pár csepp cián-akrilát, vagy közismertebb nevén pillanat-ragasztó (sic!).   Ha azt mondom cián, bizonyára mindenki a halálos méregre gondol. Filmjelenetek rémlenek fel…..
Ha csak lehet, meneküljünk! Amennyiben mégis elkerülhetetlen, hogy megküzdjünk vele, íme itt az útmutató, hogyan szelídíthetjük meg és kezelhetjük ölebünkként még a legelszántabb fajtájukat is. A négyszögletű kerek erdőben a belterjes tenyészetnek köszönhetően…..
Lélegzetállító újdonságokat nem csak egy új okostelefon, vagy játékkonzol tud produkálni. Néha teljesen hétköznapi dolgok, mint amilyen a homok is, új értelmet nyerhetnek leleményes feltalálóknak köszönhetően.   Itt a jó idő, vége a négy fal közötti senyvedésnek,…..
A saját piszkában fetrengő, elhízott, moslékot evő, igénytelen állattal? Még mit nem! Ne olvasd tovább, ha ezek után is jóízűen szeretnéd elfogyasztani a húsvéti sonkát, meg a bacon szalonnát!   Ha nem a „Babe”, vagy a „Malac a pácban” című filmeket nézzük…..
JungForever 2014.03.31 18:19:57
@toroloco: Ott van mindjárt a "A vágóhíddal nincsen malacuk" bekezdés. Persze ne szó szerint keresd benne, csak szólok:)
Én mindenesetre nem akarok 20 éves disznóból pörköltöt enni.