Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hentestokmány

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Haladás 2017.01.08 10:19:45
hentestokmány 2017.01.08 15:46:51
@-JzK-: Csak óvatosan, még elvisz a toleranciarendészet!
Az Orbán-kormány szokása szerint megint olyanokkal keménykedik, akik védtelenek, kiszolgáltatottak, következésképp nem tudnak visszaütni senkinek. A párizsi terrortámadástól a vasfüggöny déli felhúzásának ötletéig alig telt el néhány hónap, és ma már olybá tűnik, mintha…..
hentestokmány 2015.06.25 23:46:10
@♔bаtyu♔: Operálni akart.
bircahang A gyáva Fidesz 2015.04.28 12:12:00
Orbán bátorsága véget ért látványos módon. A II. vh. európai befejezésének 70. évfordulójára nem mer elmenni Moszkvába, s Ádert sem volt bátorsága elküldeni az ünnepségre. Magyarország "nagyköveti szinten" lesz képviselve, ami a gyakorlatban az ünnepség amerikai…..
Vendégszerzőnk, Stefano Bottoni történész írása.Első gondolat: iszony és felháborodás.Második: mérhetetlen és egyben beletörődő harag. Éveken át kinevették, megfenyegették vagy hallgatásra kényszerítették azokat a lényeglátó elméket, akik megjósolták a mai és az ehhez…..
hentestokmány 2015.01.07 18:35:54
@Szindbad: És nem volt igaza? A weimari elmebaj annak rendje s módja szerint megbukott. Sőt, Angi néni is megmondta pár éve, hogy a liberális multikulti megbukott.
Nem dolgozna együtt szívesen sem romákkal, sem melegekkel, sem testi fogyatékkal élőkkel a magyar munkavállalók jelentős része - olvasom a Gemius és a Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezés által nemrégiben végzett felmérés eredményét. Igen, a magyar munkavállalók zömét…..
Ha csak lehet, meneküljünk! Amennyiben mégis elkerülhetetlen, hogy megküzdjünk vele, íme itt az útmutató, hogyan szelídíthetjük meg és kezelhetjük ölebünkként még a legelszántabb fajtájukat is. A négyszögletű kerek erdőben a belterjes tenyészetnek köszönhetően…..
hentestokmány 2014.04.17 12:53:40
Sorakozó a kaszárnyában: a szocialista-liberális, Európa-párti szavazók balra, unortodox "konzervatív"-bolsevik, keleti nyitásban bízó szavazók jobbra. Túl a kelet-közép-európai sajátosságokon alapuló unortodox megosztottságon, egyetlen kérdés maradt: a zöldek hova…..
Egyre több hír szól arról, hogy lazítanak a kínai egykepolitikán. Egyre több tartományban oldják fel a korlátozást, hogy egy házaspárnak csak egy gyereke lehet. Eddig mindkét szülőnek szintén egykének kellett lenni, most már elég, ha csak egyikük az. Azonban nem biztos, hogy ez…..
hentestokmány 2014.04.01 22:04:11
@na4: Csak valahogy mégsem azok fogynak, akik a túlnépesedésért felelősek, hanem mi, fehérek.
Működik a svéd modell? Tud még egyenlőbb lenni Norvégia? Tényleg olyan jó a finn oktatás? És miben jók a dánok? Sokat hallunk a skandináv modellről: egyesek a civilizációs fejlődés csúcsának, a létező világok legjobbikának, mások a megvalósult szocializmus és a…..
Bátrak A nőjogok első harcosa 2014.03.31 08:27:00
A történelem jelentős része olyan emberekről szól, akik elsőként tettek meg valamit, amit mások nem mertek, vagy egyszerűen nem jutott eszükbe. Koruk előfutárai voltak ők, akik jó esetben a világ fejlődését szolgálták. Ilyen ember volt Mary Wollstonecraft, a feminizmus egyik…..
hentestokmány 2014.03.31 17:53:59
Néhány nappal ez előtt kapott szűk nyilvánosságot, hogy Kóka János az SZDSZ nevű alakulat levitézlett elnöke rendszeresen együtt utazik Orbán Viktorral annak külföldi útjaira, ráadásul magyar diplomata útlevéllel. Hab a tortán, hogy Kóka úr ezeken az utakon olyan…..
hentestokmány 2014.03.31 08:21:21
Ahová a jó idő ellenére sem érdemes nyaralni menni -kb- Európa közepén hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy veszélyben vagyunk, ha allergia-szezon van, ha túl nagy a hideg vagy a meleg, és ha nincs elég pénzünk. A világ más részein a veszélyt az éhenhalás, a természeti…..