Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akira Csd

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom megállni, hogy ne ejtsek szót ezen a fórumon arról, ami a melegfelvonuláson történt, és ami azóta folyamatosan zajlik. Véleményem szerint ezek az események gyönyörűen példázzák a magyar demokrácia hibáit. Először is a demokrácia és a demokratikus jogok…..
  Lassan elérkezve az első egyetemi tanévem végéhez sokat gondolkodtam azon, hogy vajon tanultam-e valamit ebben az évben. Jobban értem és máshogy látom-e a világot, mint amirok még nem jártam egyetemre, és ha igen, akkor ez mennyiben köszönhető a magyar felsőoktatásnak és…..
  Miért van az, hogy amikor tele vagyok idővel és fölös energiával, akkor nem jut eszembe semmi, amiről írhatnék a blogra, ha viszont ki sem látszom a közgáz tankönyvekből, gyakorlatilag fél óránként jutnak eszembe a jobbnál jobb témák? Ezeket persze ilyenkor félre kell…..
             Svédországban a 2006-os választásokkal megszakadt a Szociáldemokrata Munkáspárt (SAP) 15 éves, de kisebb megszakításokkal gyakorlatilag a II. világháború óta tartó kormányzása. A vereség oka azonban nem az…..
Teljesen méltánytalannak tartom, hogy a magyar sajtó, lévén teljesen az „ingyensörös” népszavazásunkkal  elfoglalva, vagy csak úgy egyébként, de egy árva szót sem említett arról, hogy egy nappal azelőtt, hogy hazánk népe az urnákhoz járult, az Unió egyik másik…..
   Miközben kis hazánkban mindenki arra pazarolja a drága idejét, hogy a közelgő népszavazással foglalkozik, a két oldal egyre irreálisabb kampányszlogeneken és egy  beszédből jól kiragadható és idézgethető mondatokon töri a fejét, a Napkeltében minden reggel…..
A következőkben a szerző a népszavazásokkal kapcsolatos gondolatmenetét szeretné a nagyközönséggel megosztani.Már mind tudjuk, hogy ebben az éven a politikai napirend leghangsúlyosabb pontja a valamikor esedékes "szociális népszavazás" lesz. A Fidesz emígyen elkeresztelt…..
    Milyen újságot lapozol föl, ha kedvenc tanárodról szeretnél olvasni? Heti Válasz? Népszabadság? Politikatudományi Szemle? Nem! A válasz: ELLE!!!!!!!! http://www.elle.hu/article.php?id=1657. Élvezzétek!Pace!!!..
    Kollégiális helló minden kedves olvasónak, legyen az politológus, vagy egyszerű földi halandó!     Micsoda csodákat találhat az ember mikor tanulás helyett bamba fejjel szörföl a tv csatornák között, meg-meg állva, majd 30 másodpec mérlegelés…..