Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pál Tóth

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összesen hat leforgatott és mozikban bemutatott rész után - melyek közül a legújabb epizód jelenleg is a mozikban látható - érdemes elgondolkodni a Terminátor-filmek sajátos jövőképéről. Ez az 1984 óta tartó vízió, melyet eddig 5 rendező jelenített meg a filmvásznon - mégpedig sorrendben: James…..
Charles Lorre munkáiból A múlt héten tartott őszi képregénybörzén csaptam le a Linea Comics Kft. amúgy márciusban megjelent kiadványára, melynek előbb címére, majd írójára figyeltem fel. Mivel azonban úgy sejtem, a többség számára a Charles Lorre, esetleg a Charley Long név…..
Továbbra is a 70. évvel ezelőtti események felidézéseképpen kitérnék egy ritkán emlegetett – vagy inkább agyonhallgatott – ütközetre, melyre immár német földön került sor, egy hatalmas rengetegben, a hürtgeni erdőben, és amely állítólag az amerikai hadsereg leghosszabb – és jó eséllyel egyik…..
Kezdhettük volna ilyen címmel is: 21 tény, amit soha nem tudtál az AC/DC-ről. Legalábbis ha még jobban akarunk hajazni az eredeti Buzzfeed-es cikkre. De ennyire nem vagyunk szenzációhajhász emberek (de azért egy kicsit). Mindenesetre érdekes összeállításra bukkantunk az AC/DC-ről.…..
A körülzárt SEAL-ek története Ezt a kötetet évekkel ezelőtt azzal a felkiáltással vezettem be, hogy valószínűleg sosem fogjuk magyarul olvasni. Közben azonban elkészült a beszámoló filmváltozata és a Gabo Kiadó nemrég ki is adta. Azok kedvéért, akik esetleg még nem hallottak a filmről, A túlélő az…..