Regisztráció Blogot indítok
Adatok
victory00

29 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három a magyar igazság, péntek este a vízilabdás hölgyek harmadik alkalommal kerültek Európa tetejére. Reméljük itt nem lesz megállás. A Válogatott Blog szívből gratulál az új uralkodó dinasztiának, melynek neve,meglehetősen hosszú, ám kitűnően  csengő: 2016- ban Európa bajnok a magyar női vízilabda…..
....mondta Bercsényi Miklós a Habsburg ház második trónfosztása kapcsán. Az alábbiakban bemutatott magyar vízilabdás fiúk is eképp cselekedhetnek a január 10. és 23. között zajló Európa-bajnokságon a címvédő-, és házigazda Szerbiával szemben. Bercsényi korában a "fakó" vagy "fackó" szót a komondor…..
A magyar- norvég  labdarúgó  EB pótselejtezőinek párharcai között, nézzük északi ellenfelünk számunkra is kedvelhető novégicumait: 1. Vannak ugyan  olyan élethelyzetek, amikor a norvég kézilabdás hölgyek nem a szívünk csücskei, de technikai tudásuk és szépségük…..
victory00 2015.11.16 06:07:34
@Püspök utcai gombaszedő: Így van, tegnap megírták a 11. pontot.
Szeptemberben rajtol a 2015/16-os kézilabda bajnokság. A hölgyeknél szembetűnő -a komoly szakmaiságon túl- az új igazolások esztétikailag sem elhanyagolható volta. A tabella erősebbik felének erősítéseiből szemezgettünk, kellemes szórakozást kívánva a Blog Kedves…..
Szeptember 4- én kerül megrendezésre a Magyarország- Románia válogatott találkozó. Gondolom, ez a Kedves Olvasóknak olyan evidencia, mint hogy hétről- hétre Bettázunk. Alábbi…..
Július 24. és augusztus 9. között rendezik a "Vizes vb"-t  Kazany- ban. Szokásos látnivalókban és humorban bővelkedő összeállításunk megtekintését azon Kedves Olvasóinknak is ajánljuk, akik a vizet fogyasztásra nem találják alkalmasnak. 1. Jakabos Zsuzsanna: kívánjuk, hogy…..
A hétvégén a már-már szokásosnak mondható helyszínen Kölnben rendezik a férfi kézilabdázók nemzetközi csúcseseményét, a Bajnokok Ligája négyes döntőjét. Az összes találkozó megtekinthető szombaton és vasárnap a Digisport 1-en. Friss információk szerint a Kielce…..
A női kosárlabda bajnokságban a napokban dől el a végső sorrend. A négy legerősebb magyar klubból válogattunk nem csak a kiemelkedő játéktudásukkal kitűnő sportolókat. A kézilabdázók és röplabdás lányok mögött napjainkban kevesebb szó esik a tehetséges és csinos…..
A női kézilabda Bajnokok Ligájában a középdöntők zajlanak. A Válogatott Blog összeállította a kedves Olvasóknak a még versenyben lévő résztvevőkből a Bájosak Ligájának all star csapatát: Sandra Toft: A norvég Larvik dán hálóőre hasonló arckifejezéssel konstatálhatta a…..
A Válogatott Blog Szerkesztősége szeretettel köszönti 60. születésnapján a Ferencváros és az Austria Wien egykori kiváló futballistáját. A magyar válogatott színeiben 70 alkalommal szerepelt és 32 találatot ért el. Nagyságát ezek a számok és betűk nem adják vissza…..
Válogatott okosságok Téli fák 2015.01.05 17:20:07
"Nem fáztok, ti téli fák,mikor meztelen az ág?Eldobtátok a nyári zölds az őszi aranyruhát.Ejnye, ejnye, téli fák,ez aztán a furcsaság:Hideg télben levetkőztök,nyáron viseltek ruhát." Játékos, kis színes összeállításunkban stílszerűen a téli sportok művelői…..
...ezt annak idején nem Rubik Ernő, hanem Julius Caesar mondta állítólag, amikor seregével átlépte a Rubicon folyót Kr.e 49- ben. A Rubik- kockát  viszont pont 40 éve találta fel az említett úr. Szerte a világban ismert és népszerű, kedves Olvasóink is bizonyára kitűnően…..
Összeállításunkban ezúttal híres sportolókat és nem kevésbé híres színésznő szerelmeiket mutatunk be, könnyed filmes sorozatunk folytatásaként.   Marilyn Monroe - Joe DiMaggio: Először nézzünk egy halhatatlan színésznőt és egy az örökkévalóságnak szintén megmaradó…..
Ahogy egyre hidegebbre fordul az idő gyakrabban nézünk filmeket a kellemes meleg szobában. Az alábbiakban olyan sportolókat mutatunk be, akik szerepeltek filmvásznon is. Elsősorban tehát sportolókról lesz szó, nem olyan színészekről, akik kiváló sporteredményeket is…..
Napjainkban is zajlik Törökországban a női kosárlabda világbajnokság. Kérem fogadják szeretettel szokásos szigorú szakmai szemezgetésünket ezúttal eme rangos világverseny résztvevőiről: Penny Taylor, Ausztrália, 33 éves Nem Albert Flórián   Erin Phillips,…..
Az Üzbegisztánban rendezett birkózó világbajnokság mai játéknapján Bácsi Péter magyar- és európa bajnoki aranyait még rangosabbal gyarapította: az orosz Szalijevet 2-1 re legyőzve a 80 kilogrammosok mezőnyében világbajnok lett. A Válogatott Blog szerkesztői szívből…..
Javában zajlik az mb1-es szezon, és a címben említett évszak is közeleg. Kedves Olvasóink, ajánljuk szíves figyelmükbe képzőművészeti párhuzamokkal megspékelt humoros összeállításunkat. A festőket az évszak hangulata, minket a mennyei mb1 csapatai késztettek némi…..
A Válogatott Blog szerkesztősége szívből gratulál a budapesti Európa bajnokságon - immár szokásossá vált - bronzérmét bezsebelő, nem csak játéktudásban kitűnő női vízilabda válogatottnak!   ..
A Blog kedves olvasóinak a világbajnokságok kabaláit mutatjuk be, de nem akárkikkel: az adott kor, adott országának szépségkirálynőinek tolmácsolásában. Reméljük Betta nem veszi zokon, hogy más szépségkirálynők is helyet kapnak oldalunkon. 1966 Anglia: Willie az oroszlán, Jane…..
 ...nem a vörösesbarna vas- oxid méltatása, hanem könnyed VB kedvcsinálónk újabb epizódja következik. Fogadják szeretettel a Kedves Blog olvasók:  Rust egy városka Ausztriában, Burgenland tartományban. A történelmi Magyarország legkisebb szabad királyi városa, amelyben, a…..
 A Válogatott Blog szívből gratulál a női röplabda-válogatottnak, akik magabiztosan vívták ki a hétvégén Izraelben zajló EB- selejtezőn a jövő évi holland-belga közös megrendezésű kontinensviadalon való részvételt. Nézzük az utolsó mérkőzés jegyzőkönyvét, mely…..
Akár az örökifjú Dombi Tibi szűkebb pátriájából származó népszerű rock együttes, a Tankcsapda soraival is csalogathatnák az alábbi urak a Blog kedves Hölgy- olvasóit. Brazil-  kedvcsinálónk harmadik állomásán a világbajnokságon részt vevő jóképűnek mondott…..
...ahogy Lemmy bácsiék is megénekelték:   Kedves Olvasóink, fogadják szeretettel VB előtti kedvcsinálónk folytatását. Ezen cikkünk is azt hivatott alátámasztani, hogy nem csak a pályán lesznek figyelemreméltó látnivalók a soron következő rangos világversenyen. Önöknél…..
Ilyés Ferenc gólerős játékával, igazi CSAPATKÉNT küzdve, 29-28 arányban diadalmaskodtak a Montpellier ellen, megszerezve a klub történetének első nemzetközi kupagyőzelmét. A Blog szerkesztői szívből gratulálnak a magyar kézilabdasport hírnevének öregbítését szolgáló…..
Szűk egy hónappal a brazíliai labdarúgó vb előtt rendhagyó kedvcsinálónkban elsősorban a vizuális ingerekre, helybeli "specialitásokra" helyezzük a hangsúlyt. Ezalatt természetesen nem Januáriát értem  az egykoron érthetetlen módon népszerű szappanoperából:-)   A…..