Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Pink2

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott tartottam, hogy sulit csinálni klassz dolog. Sőt, mi több: erre buzdítottam azokat is, akik korábbi soraimat olvasták: "CSINÁLD!" Miután az első féléven túl vagyok abban az iskolában, amit ÉN alapítottam, amiről ÉN álmodoztam az elmúlt 2.5 évben, amiben elsősorban NEKEM kell hinni…..
Mr. Pink2 2017.02.03 12:37:40
Adott egy elég szomorú helyzet, aminek diagnózisát nagyjából úgy lehetne felállítani, hogy elkezd a gyermek ismerkedni az Office 2003 programcsomaggal általános iskolában, majd gimnáziumban, szakközépiskolában a végzős évre megtanulja kezelni a word, powerpoint, excel hármast, talán belepillant az…..
Mr. Pink2 2016.03.26 15:50:14
@Nagyorrú Barbi: Fideszes logika, hogy a kormányt kizárólag politikai ösztönből lehet kritizálni. Ebből következik, hogy a kormány mindig mindent jól csinál, akinek pedig gondja van vele, az aljas felforgató.

Egyszerű világnézet, de nyugis, nem kell gondolkodni. :)
Legjobb női mellékszereplő (dráma): Uzo Aduba, Orange Is the New Black; Christine Baranski, The Good Wife (A férjem védelmében) ; Joanne Froggatt, Downton Abbey; Lena Headey, Game of Thrones; Christina Hendricks, Mad Men; Emilia Clarke, Game of Thrones Ez még az enyhébb reakciók közül…..
Magyar zenekarok közül talán az Omega volt a legközelebb az áhított világhírhez, ami végül sohasem jött össze nekik. Pedig többször is ott álltak a siker kapujában, de végül csak nem tudtak belépni rajta. Hiába turnézták körbe a világot és lettek népszerűek…..
Az amerikai írók céhe ma hajnalban tette közzé a szerintük legjobb forgatókönyvekkel bíró 101 tévésorozat listáját, amin nem túl nagy meglepetésre a Maffiózók végzett az élen. Az már sokkal érdekesebb, hogy a kritikusok által minden idők legjobb sorozatának tartott Drót…..
SPOILER - Manapság, amikor önkényuralmi rendszerre utalhat Kodály Zoltánról elnevezni egy utcát, szinte felüdülés, ha olyannak állítanak emléket, akinek a szobrát aztán senki nem akarja nyakon önteni egy vödör festékkel. Márpedig abban mindenki egyetért, hogy Bujtor István…..
Vannak legendás filmszerepek, amelyek olyannyira kötődnek az adott színészhez, hogy elképzelni sem tudjuk őket mással. Pedig... milyen lett volna Cary Grant James Bondként? Vagy Tom Selleck mint Indiana Jones? Kiválogattunk tíz olyan filmszerepet, amiket utólag visszanézve nagy hiba…..
A hónap híre is lehetne az, amit a Deadline és a Hollywood Reporter közölt le tegnap este: az AMC The Killing című sorozata (aminek eredeti, dán verzióját hamarosan az AXN kezdi el vetíteni itthon is) a második évad után rá lesújtó kasza ellenére csak kaphat egy harmadik évadot.…..
Mr. Pink2 2012.11.09 13:47:33
Kevesen tudják, hogy Kínában nincs kommunizmus. Sőt szocializmus sincs. Szoktam mondani, hogy Kínánál kapitalistább ország kevés van a Földön. A Kínai Kommunista Párt a 18. kongresszusára készül. Ebben nincs semmi különös. A különösség az, ami mögötte van. A jelenlegi…..
Mr. Pink2 2012.09.29 00:00:51
@kerek négyszög: Pontosan. Valahol volt erről cikk pár éve, hogy milyen következménye lenne, ha mondjuk még 2-300 millió kínai hűtőszekrényt meg autót akarna venni magának, mert polgárosodik a gazdaság szárnyalása miatt.

Kiszámolták, hogy ökológiai katasztrófát eredményezne.
A világ egyik legdrágább focistája nem csak a pályán népszerű. Reklám és szponzori szerződéseivel elég pénze van ahhoz, hogy hódolhasson hobbijának, a luxusautó-gyűjtésnek. Megmutatjuk, mit tudott eddig összegyűjteni Cristiano Ronaldo. A portugál válogatott…..
A 61 éves színész, aki nemrég nősült újra, piacra dobta a kaliforniai Napa közelében fekvő házát. Az olasz stílusú villához tartozó birtokon szőlő, természetes tó, és sok egyéb más is akad, így nem véletlen a meglehetősen borsos ár. A több mint kétezer…..
A német Kabel Deutschland (KD) állítása szerint ők érték el sikeresen elsőként a szélessávú 4.700Mbps letöltési sebességet.  Ez azonban nem teljesen igaz: 2007-ben egy 75 éves svéd nagyinál már mértek 40Gbps-t (nem elütés: negyven gigabit másodpercenként), viszont ő…..
A Berlinben díjazott mozit cigányok és nácik – és „magyarok” – egyaránt megnézhetik a hazai mozikban. Ha nem is sokban. Habár feltehetőleg, ahol éppen a film is forgott, túl sok pláza nincs. De kis, lepukkant művész mozi se, ahol műanyag pohárba adják a hígítós narancsot.…..
Mezőgazdasági Bizottság ellenőrző testülete, Ángyán József volt államtitkár: "Ki kapta a földet és miért? Meg kell mondani! (...) Ez védhetetlen. (...)" "Ez egy cégbirodalomnak, a Mezort cégbirodalomnak, a Lajta-Hanság Zrt-nek a leányvállalata. (...) A Mezort cégbirodalom egy…..
Mr. Pink2 2012.03.22 16:22:58
Bár a blog nagyrészt pozitív hangvételű, mégsem tudok elmenni legutóbbi filmélményem mellett. Aki ismer, az pontosan tudja, hogy eléggé nagy a tűrőképességem, filmek terén sok minden befogadására alkalmas vagyok. Talán a gagyi vígjáték az egyetlen műfaji kivétel, de most nem…..
Publius Miénk a választás 2012.01.08 12:32:00
Nap mint nap hallom az ismerőseimtől, vagy olvasom a blogokon kommentelőktől ugyanazokat a panaszokat, melyek két félmondattal foglalhatók össze: "miért mindig azt bántják, akinek egyébként sincs pénze" és "ekkora fizetésből nem lehet megélni". Ezek a…..
Tanulságos újraolvasni azt a sok különböző nyilatkozatot, ami mondjuk csak az elmúlt egy hónapban az IMF-tárgyalásokkal kapcsolatban a magyar kormánypárt politikusaitól elhangzott. Tárgyalástechnika – mondják erre baráti értelmezők. Totális káosz – vélik mások.…..
Mr. Pink2 2012.01.05 15:56:56
@inreallife: Az EU nem hiszem hogy bosszút állna, ha ez egy ilyen tudatos stratégia lenne. Nekik az a lényeg, hogy mennyire biztosított a törlesztés és átlátató a kormányzás.

Persze nem tudom, hogy a valóságban ez kivitelezhető lenne-e, mit tenne átmenetileg az árfolyammal, ha a piacra öntenék azt a rengeteg eurót, vagy más miatt van-e realitása.

Bárcsak tudatos stratégiáuk lenne...
Az Átrium Mozi pompás épülete már sokszor szóba került az Urbanistán. Legutóbb épp annak kapcsán, hogy végre újra funkciót kap az egykori filmszínház és odaköltözhet a Merlin. Az igazgató Magács László épp tegnap vázolta fel egy interjúban hosszú távú terveit, hogy…..
 Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik…..
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
Lassan olyan képzete lesz az embernek, hogy az eladósodottság valami kegyelmi állapot Magyarországon. Vagyis az jó, az kell, mert valami kifacsart logika szerint előnyökkel járhat. Úgyhogy felhagyok a családi kassza beosztásával, és honfitársaim tömegéhez hasonlóan én is…..
A Sons of Anarchy című sorozat szókimondó készítője nem először fakad ki a Twiteren, és hálistennek nem is utoljára, ő már csak ilyen szókimondó faszi, azért (is) szeretjük. A múltban a stúdiókat, a network tévék fejeseit és az Emmy-díjakat odaítélő tévéakadémai…..
Minden szakmának megvannak a maga sztárjai, így ki ne ismerné Charlie Sheent vagy Stephen Kinget? Különböző területeken dolgoznak, mégis ismertek. Vannak azonban olyanok, akik annak ellenére, hogy jó teljesítményt nyújtanak, mégsem emelkednek ki az átlagból. Egy-egy műsor közben…..
Ezúttal Bear Grillst nem dobják ki a helikopterből, nem kell túlélnie sem a forró sivatagban, sem az áthatolhatatlan dzsungelben, de még Los Angeles Külsőn sem, csak ücsörög a vágószobában, és megmutatja, hogy milyen felvételeket dobtak az elmúlt évadokból. Amolyan bestof ez, a…..