Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martongulyas

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különös, keserédes kapcsolatban állok az As I Lay Dying-al. Egyrészt szép emlékek fűznek a zenéjükhöz, hiszen ők és a Killswitch Engage voltak, akik gimis koromban rávezettek arra, hogy a metalcore jó dolog, másrészt viszont sosem felejtem el, hogy mikor 2012-ben felléptek a…..
A The Southern Oracle a fiatal, de mégis annál rutinosabb formációk közé tartozik. A csapat pár nappal ezelőtt jelentette meg második nagylemezét [HTH/LTH] (Higher than heaven, lower than hell) címmel, melynek sajtóbemutatójára mi is meghívást kaptunk, és ha már ott voltunk a…..
Az 1987-ben alapított kaliforniai death metal zenekar 2009-es újjáalakulása óta egyáltalán nem ül a babérjain, hiszen a tavalyi The Headless Ritual után április 21-én meg is jelentették új nagylemezüket a Tourniquets, Hacksaws & Graves-t. A zenekar, mely a régi vágású death…..
Úgy látszik, hogy a 2009-es újraindulás jót tett az amerikai zenekarnak, hiszen a tavalyi The Headless Ritual után idén ismét újdonsággal rukkol elő a méltán legendás Autopsy. A Tourniquets, Hacksaws & Graves névre keresztelt lemezről, amely hétfőn jelenik meg, már meg is…..
A kaliforniai Carnifex bizony régóta járja a (talán joggal) gyűlölettel és ambivalens felhangokkal kövezett utat, amit deathcore-nak nevezünk. Az előző négy albumokon folyamatos fejlődést vélhetünk felfedezni, ami talán törekvés is volt arra, hogy letépjék a deathcore címkét…..
  A budapesti hardcore élet megkerülhetetlen alakja, a Cold Reality a nagy munkálatok közben sem feledkeztek meg a rajongókról, így egy új dalt előlegeztek meg nekünk a nemsokára megjelenő No Escape-ről. A tavaly már egy demót megjelentetett zenekar új dalában a belga Redemption…..