Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nembal

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nembal 2016.10.20 08:53:22
@Bogyó 2: A pénzkivonás folyamatos, a kormánytisztviselők bérén emeltek valamit most, de az önkormányzatoknál semmit, őket mot terelik be a vágóhídra.

Egy kis pontosítás. A kormányhivataloknál dolgozók bérét emelték, a többi kormánytisztviselőét nem.
Játszd újra, Sam! Woody Allen klasszikusa, nagyszerű kamarakomédia, benne van szinte minden az igazi Woody-ból: a neurotikus értelmiségi, a kétbalkezes slemil, a nők iránti csillapíthatatlan vonzalma, és természetesen nagy bánata, hogy nem valaki más. No és a moziőrület, egy mítikus film, nem…..
Úgy döntöttem, hogy egy új "sorozatba" vágom fejszém. Ez a sorozat arról fog szólni, hogy miként változtathatod meg az életed pozitív irányba egyszerű lépesekkel. Az első részben a sport témakörről szeretnék írni, hiszen attól függetlenül, hogy mindenki azt mondja, mennyire hasznos meg egészséges,…..
Eperbombázó A mi Laci bácsink 2016.04.08 09:00:00
A Spotlight című filmben van egy nagyszerű jelenet, amelyben a papok által elkövetett szexuális erőszak áldozatait képviselő ügyvéd azt mondja, hogy nemcsak ahhoz kell egy falu, hogy felneveljenek egy gyereket, hanem ahhoz is, hogy bántalmazzanak. Rengeteg ember közönyössége, félrenézése,…..
  Bombaként robbant a hír pár napja, miszerint Spielberg és Harrison Ford is visszatér az Indiana Jones 5. részére. A Kristálykoponya királysága címet viselő negyedik epizód bevételeit tekintve sikeres volt, ám megosztotta a rajongókat  - az eredeti trilógiához persze nem ért fel, de baromságai…..
Ritkán kerül ennyire sok pénzbe egy társadalmi felelősségvállalási üzenet széleskörű elterjesztése, mint amennyibe most a Telekomnak fáj a női és férfi karrierút egyenlőségének hirdetése. De legalább tényleg mindenhova eljut az üzenet, kerül, amibe kerül. Nekünk…..
Pár nap múlva beveszi a mozikat a Csillagok háborúja sorozat új fejezete, amelyet előre láthatólag egészen 2019-ig minden évben egy újabb és újabb követ majd. A jegy eladások már most rekordot döntöttek, és valóságos lázban ég a világ. Mondhatnánk a siker garantált. Pedig…..
A Rising Star fináléja akkor sem alakulhatott volna izgalmasabban, ha a szerkesztők egy előre megírt forgatókönyvből dolgoznak: Peter Sramek az első körben egy százalékkal verte Alfrédot, majd a másodikban, Czibi Norbert előadásának utolsó másodpercében egyszerre járta meg a…..
nembal 2015.02.16 09:56:54
Reggel jött le az MTI-ben ez a csodálatos mondat, hogy azt mondja: A szövetség MTI-hez kedden eljuttatott közleményében az áll: Hegedüs Lajos, a szervezet elnöke levélben kérte Orbán Viktor miniszterelnököt, Lázár János Miniszterelnökséget vezető, valamint Varga Mihály…..
nembal 2015.01.13 15:48:34
Fotó: BKK Facebook Az évtized legfontosabb közlekedési fejlesztésének nevezete a BKK a Futárt (forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer), ám a nyár óta nem nagyon hallani róla semmit.* Megkerestük hát a rendszer szállítóját-fejlesztőjét, hogy megkérdezzük, hogy…..
Szerinted milyen Budapesten bringázni? Itt az első I bike Budapest kordokumentum a bringás forradalom biciklistáiról. Ki vagy, merre szeretsz bringázni, milyen biciklivel járni, mit javítanál a budapesti kerékpározás helyzetén? Mostani videónk egy lenyomata annak, milyen Budapesten…..
Az eredeti felvétel alapján bizony nem. De ha nem Darth Vader, akkor ki volt Luke Skywalker igazi apja? Azoknak a szerencséseknek, akik még a IV. epizódnál kapcsolódhattak be a Skywalker család sci-fi köntösbe bújtatott sagajába, valóságos sokkot okozott az akkori második (mai…..
nembal 2013.08.08 08:40:43
@kpetya: A IV. epizód mindig is az volt, nézd meg a film elején a szöveg kezdetét.
Szépen lassan átalakul a hazai média. A parlamenti tudósítást már Kövér László házelnök ötletei alapján vezénylik, most pedig szemünk előtt születik meg a hírmonopólium, ami az előrágott, nyelésre kész hírterméket szeretné a szánkba lapátolni. Mert fő a…..
Az index mai interjújában sok dologról kérdezte a frappáns nevű Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnökét. Többek között az internetes szabályozással kapcsolatban is, aminek kapcsán Szalai elmondta, hogy egyelőre nem tervezik a facebook megregulázását.…..
"Laci, ismerős még a dallam?" - feszítette ki transzparensét a veszprémi kézilabda B-közép a mai Barcelona elleni negyeddöntő visszavágón. Azt leszámítva, hogy a magyar sportkultúra ismét bebizonyította, mennyire nem méltó a profi címre, azt sem gondolhatjuk komolyan,…..
„Kell egy pofon?” Kidobó fiúk pakolták ki a Taraliget Lakóparkban a kopogtatócédula  gyűjtő aktivistákat. Az ügy pikantériája, hogy a lakóparkot építtető cég tulajdonosa valamikor önkormányzati képviselő volt. A lakók engedték be a 432 lakásos lakópark…..
Ami nem megy, nem kell erőltetni, gondolta az egyszeri hazai kereskedelmi csatorna és úgy döntött, hogy tovább keresi, hogy vajon melyik időpontban lehet a legnagyobb nézettséget elérni legújabb celebes műsorával. Igen, a Sztárral szembenről van szó, mely kivételesen nem reality,…..
Ahogy arra számítani lehetett, House-nak egy hét közel sem volt rá elég, hogy feldolgozza a megrázkódtatást, miszerint Cuddy örökbe fogad egy kisbabát. Azzal, hogy egynél több gyerekről fog mostantól gondolkodni, Cuddy szépen begyalogolt House lelkivilágába az életveszélyes…..
"A szinkron monnyon le!", "Az anyád az! Ha már ezért fizetnek, nyisd ki a szótárat...", ezek még a legfinomabb megfogalmazású (néha ugye konkrét) anyázások, amikbe a hazai filmes fórumokon fordításokkal, szinkronnal kapcsolatos kommentek között kutatva bukkan az…..
hogyvolt Smallville 6x01 - ZOD 2008.02.24 17:30:00
Gondolom, senkinek nem kell bemutatnom Superman világát, ahol csak akkor lehetsz igazán fontos személy, ha alliterál a kereszt- és vezetékneved. Ott tartottunk ugyebár, hogy Jor-El rábízta a fiára a világ megmentését, mindössze le kell döfnie Lexet egy szép, kristálynyelű…..
Január 1-jén egyesült az Inter-Európa és a CIB Bank, amiből sejteni lehetett, hogy minden idők egyik legnagyobb kavarodása lesz. Tavaly mondjuk az Elműnek sikerült hasonló elfekvést produkálnia pusztán saját számlázási rendszere lecserélésével, most azonban két rendszerből…..