Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TizenötmiIIió Magyarok

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképzelhető, hogy soha nem fogjuk megtudni, milyen paktumot kötött még 2010-es újbóli hatalomra kerülése előtt Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin, ám az biztos, hogy hosszútávon kényszerpályára állította a magyar diplomáciát. Mivel az oroszokhoz egyre erősebben kötődünk gazdaságilag és politikailag,…..
Mint egy falat kenyér, úgy kell Orbánéknak minden külföldi terrormerénylet. Ilyenkor lehet fontoskodni, eljátszani a nemzet megmentőjét. Aprópénzre váltani ártatlan emberek halálát a politikai tőzsdén.  Minden nap főnyeremény nekik, amikor nem Matocsy, Tiborcz, vagy a félanalfabéta Mészáros Lőrinc…..
Ma sok embert aggaszt a korrupció és a korrupciós ügyek Magyarországon. Nem biztos azonban, hogy mindenki tisztában van vele, mit is jelent pontosan ez a latin eredetű szó,corruptio. Hogy a politikusok lopnak? Vagy lefizetik őket? Mutyizgatnak? A korrupció ma nem feltétlenül azt jelenti, hogy valaki…..
TizenötmiIIió Magyarok 2016.12.03 13:10:51
@nick papagiorgo: Úgy tud még mindig növekedni, ahogy az Orbán is minden héten megbukott az elmult 6 évben, és a demokrácia, meg sajtószabadság minimum havonta egyszer ujra és ujra megszünik.
Hanyatt vágódott a saját banánhéján a miniszterelnök: az általa benyújtott alaptörvény-módosítást leszavazta a Parlament. Több mint 6 éve nem történt ilyen: Orbán nem tudta átvinni az akaratát a törvényhozáson. A Jobbiknak sikerült ellenzékként viselkednie, és az MSZP-ben sem akadt két áruló a…..
Mondanánk, hogy szorul a hurok Rogán Antal nyaka körül, ám sokszor olyan érzésünk támad, mintha a propagandaminiszternek nem is lenne nyaka, annyira felülírják a fizika, a biológia, valamint a politika törvényeit a történtek. Rogán nyugodtan élheti életét a luxuslakásában, helikopterezhet,…..
Amikor Schiffer András otthagyta az LMP-t, sokan remélték ebben az országban, hogy a méregzöld párt életében egy békésebb, együttműködőbb időszak következik. Hogy csitul az az ingerült gyűlöletkeltés, ami a schifferi „politizálás” lényegét jelentette. Minden józan ember látta, hogy ezzel a…..
TizenötmiIIió Magyarok 2016.10.17 22:47:19
@Gábor2000: Meg nincs 10 eve, hogy a Gyurcsany belelovetett az ellene tunto tomegbe, meg agyba fobe veretett barkit, aki kimereszkedett az utcara.
Es ezek a gyilkosok mereszelnek demokraciarol szonokolni.
Es az amerikaiak akik mostansag rendszeressen kitalalt vadakkal illetik az orszagot, akkoriban semmilyen kifogast nem emeltek a "demokratikus " kormany ellen.
TizenötmiIIió Magyarok 2016.10.17 23:59:49
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: "Nem szívesen védem a fasz gyurcsányit, de ez városi legenda"

Szazaval vannak font a video megosztokon felvetelek errol legendarol. Ahol utik, vagjak, gyilkoljak az embereket a gyurcsanyistak.
Olvastam a Reflektor blogon egy írást arról, hogy Gyurcsányt mennyire kellene karanténba zárni ahhoz, hogy az ellenzéknek esélye legyen. A karantén ideiglenes, pusztán taktikai jellegű megoldásként biztos nem lenne eredménye. Bezzeg, ha "holnaptól nem lenne Gyurcsány". Nem kívánom senki halálát, az…..
N ANIM MASC okt. 2-3 ??? 2016.10.02 10:49:24
Azt hiszem, mindenki erre a napra várt. A napra, mellyel – feltehetően- véget ér ez a morálisan mélyen elítélendő kampány, ami előhozta az emberekből a legrosszabbat: azt, hogy gyakorlatilag önmagán kívül mindenkit gyűlöl, mindenkire úgy tekint, mint potenciális terrorista, és mindenkit elítél, aki…..
Szagértői vélemény Szavazók 2016.10.02 12:57:15
Jött szembe egy sötét tekintetű, hülyegyereksapkás izomagyú, kifelé a szavazókörből. Látszott, hogy tiszta ideg, hangosan mondogatta, hogy "dögöljenek meg az arabok". Aztán még kettő. A három észbajnok IQ-ja összesen nem érte el a negyvenet. Látszik, beérett a kampány. Ha kockás terítő lett…..
TizenötmiIIió Magyarok 2016.09.07 14:18:29
@morph on deer: "A "kvóta" renszer nincs érvényben, merthogy döntés nics a kvótáról!"

Az hogy meg nincs kvotarendszer, es esetleg mar nem is lesz, az pont a magyarok szervezett tiltakozasanak koszonheto. Annak hogy Orban Viktornak sikerult szamos orszagot eszreteriteni.
Tehat, nem azert nem lesz, ha nem lesz, mert nem is akartak, hanem azert nem lesz mert SIKERULT megakadalyoznunk.
TizenötmiIIió Magyarok 2016.09.07 16:54:07
@morph on deer: A folyamat kozepen vagyunk, azert irtam feltetelessen, mert ez meg nem lefutott ugy. Egyebbkent meg nem kicsit furcsa, hogy a liberalisok ennyire rettegnek a nepszavazastol, hogy ennyire tiltakoznak az ellen, hogy a emberek szabadon velemenyt nyilvanitsanak.
Nyolc aranyat szereztek sportolóink a riói olimpián. Ebből Hosszú Katinka egymaga hármat abszolvált, és úgy alakult, hogy a nyolcból hetet nőknek sikerült begyűjteniük. Ez utóbbi információ egy normális országban nem bírna hírértékkel. Hogy férfi vagy nő szerzett-e egy díjat, annyira kellene…..
Az Isten pénzét is propagandára költené a fideszes bagázs. Most 3 milliárd forintból indítanak  gyűlöletkampányt a menekültek ellen. Hogy újabb hónapokra eltereljék a szájtáti nép figyelmét az égbekiáltó belföldi problémákról, a saját bődületes korrupciójukról és kudarcos kormányzásukról. És most…..
Karaktergyilkos támadást indított Stumpf András a Budapesti Fesztiválzenekar igazgatója, Fischer Iván ellen – akinek a cipője talpáig nem ér fel. A Mandiner nevű troll-etető szerzője egyúttal megvédi Tarlós Istvánt, aki az elmúlt napokban egy kocsmai tahó stílusában ugatott a világhírű együttes…..
Nívó Vasárnap is nyitva 2016.04.11 13:09:51
Blogunk kiemelten foglalkozott a vasárnapi zárva tartás témakörével, és utolsó, erről szóló posztunkban megpendítettük, hogy hamarosan puhulás várható a témában (mondjuk én picit hamarabbra vártam). És íme, ma robbant a hír: vége a vasárnapi kötelező zárva tartásnak! Hogy miért döntött így a…..
TizenötmiIIió Magyarok 2016.04.11 14:08:26
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása „Kit teremt magának A boldogtalan,S mint védangyalának, bókol úntalan.” (Csokonai) Fekete Nővér – istenem! Szegény Sándor Mária! Vele is elhitették, hogy nagypolitikát csinál, és most keserűen adja föl – a mit is? A korrupció legyőzéséért meghirdetett harcot? Az…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..
TizenötmiIIió Magyarok 2016.03.04 22:52:51
@pamut: Rohejes demagog faszsag amit irsz. Persze tudjuk, hogy ezt te is tudod, es ennek ellenere irod a hazug faszsagokat.
Eloszor is, a stadion epites koltsegei elenyeszoen jelentektelen, emlitesre sem melto semmisegek, az evi 1700 milliardos egeszsegugyhoz kepest.
Masodszor pedig, a stadionok epitese, vagyis A SPORT nepszerusitese, NAGYSAGRENDILEG HATEKONYABBAN SZOLGALJA AZ EMBEREK EGESZSEGET, MINT A VILAG OSSZES KORHAZA.
Es persze tisztaban vagyunk azzal, hogy a libbantakat PONT ez zavarja. A libbantak novekvo korhazi koltsegeket, novekvo halalozast, kevesebb gyereket, fogyatkozo nemzetet szeretnenek latni.
De Orban Viktor nemzetmento strategiaja, ebbe alapossan belezavar, es ezert visitanak a libbantak napi 24 oraban.
TizenötmiIIió Magyarok 2016.03.04 23:27:11
@pamut: Amit irsz, az mar a P R I M I T I V D E M A G O G I A abszolut felsofoka.
Mert azt akarod mondani, mintha a mszp-s orszagrombolasok ideje alatt, soha senki nem halt volna meg korhazban.

Ahhoz pedig, hogy a nemzeti bank mire kolti a NYERESEGET, a bank vezetesen kivul senkinek nincs semmi koze. A szokatlan csak a NYERESEG, mert ez idaig, ilyen fogalom, NEM LETEZETT a nemzeti bankkal kapcsolatban. A nemzeti evtizedek ota, stabilan minden evben, TOBB SZAZ MILLIARDOS VESZTESEGET TERMELT, amit az adofizetok fizettek evrol evre. Kizarolag az elmult 5 evben tortent olyan, hogy a nemzetibank, mar nem TEHER az orszag szamara, hanem NYERESEGES, tehat nem terheli a koltsegvetest, PLUSZ ezt a NYERESEGET az orszag javara hasznalja fel, tehat DUPLAN hasznot termel.
TizenötmiIIió Magyarok 2016.03.04 23:59:38
@Könnyen elkaptuk, uram!: "ráadásul a te imádott vezéred ellehetetlenítette a szavazásukat legutóbb....mert fél tőlük. De a pénzük az kell. "

Eloszor is, NEM tortent ilyen, mindenki latta a felvetelen, hogy a Nyakonak NEM ALL SZANDEKABAN nepszavazasi kerelmet beadni, es csak a botranyozas miatt volt ott.
DIREKT ELBUJT AZ UJSAGIROK MIATT FELTORLODOTT EMBEREK KOZOTT.
Es kitalalta ezt a rohejes hazugsagot.

Masodszor pedig, egy ilyen Nyako fele hazarulonak, ELETFOGYTIGLANI BORTONBUNTETESET KENE TOLTENIE, nem pedig nepszavazgatni a demokraciaban.
A FIDESZ legfrissebb hirdetése (amit minden bizonnyal az utcákon is látni fogunk nemsokára, a lassan három éve tartó permanens óriásplakát-kampány keretében) csúcsra járatja a hangulatkeltést: gyakorlatilag terrorizmus-pártolással vádolja meg az ellenzéket csak azért, mert nem szavaz(ott) meg olyan…..
A Facebook, a Twitter és a Google is bejelentette, hogy olyan intézkedéseket fognak bevezetni Németországban, melyek segítségével 24 órán belül törölni tudják majd a gyűlöletkeltő bejegyzéseket és kommenteket. Németországban a menekültválság okozta konfliktusok során újra…..
TizenötmiIIió Magyarok 2015.12.26 19:19:05
@Gringo: Mar hogyne ertenenk. A gyuloletbeszed az, mikor nem a liberalisok mondjak meg mi tortenjen egy orszagban.
Nem volt könnyű, de összehoztunk tíz magyar figurát, akikre vitán felül büszkék lehetünk az idén. Nincs köztük politikus, mert egyrészt kizártuk. másrészt nem is találtunk volna normálisat. Nincs köztük cégvezér, cégtulaj sem, az idén itt nem dombortott senki akkorát. Ez…..
         A magyar kormány minden szerződését felmondja a Magyar Telekommal, mivel az, idézem: a véleménye miatt diszkriminált valakit. Konkrétan a rezsim hivatalos Coelhoját.        1. Képzeljük el, ígérem, nem lesz nehéz, hogy Kovács Ákos szerint, a zsidóság a bosszú…..
Talán azt már csak nagyon kevés embernek kell elmondani, hogy az On The Spot azon kevés magyar tévéműsorok egyike, amit tényleg érdemes nézni, mert nem csak saját, egyedi tartalmat ad, hanem egyben hiteles is. A már a hetedik évadát taposó dokusorozat új szezonja ma este startol a…..
TizenötmiIIió Magyarok 2015.09.15 00:48:33
@Bilateral Agreement: Köszi a segítséget, javítottam. Még az októbert is rövid ó-val írtam, de azt nem vetted észre, de már az is javítva.
Amúgy néhány pont, vagy vessző mit se számít, a lényeg, hogy megvédtük az országot, és erre a napra 1000 év mulva is emlékezni fognak. A nevem meg, szándékosan ilyen gúnyoros, modoros.

Tehát akkor remélem már hiba nékül :

Szeptember 15-én egy ÚJ NEMZETI ÜNNEP született.
Augusztus 20. március 15. október 23. után, mostantól,
szeptember 15-ét is, hasonló rangos körülmények
között kell megünnepelnünk !
SZEPTEMBER 15. A LIBERALIZMUS LEGYőZÉSÉNEK HAZAI,
VAGY NEMZETKÖZI ÜNNEPE LESZ EZENTÚL.
SZEPTEMBER 15-ÉN, A NEMZET KIFEJEZTE, HOGY NEM TŰNÜNK EL A SEMMIBE.
Megmenekültünk, a liberális métejnek, NEM sikerült
elpusztítani NEMZETÜNKET, HAZÁNKAT !

De még nem pihenhetünk, gyökerestül kell kiírtanunk
a maradványaikat !
TŰZZEL, VASSAL KELL ÍRTANUNK ŐKET !
TizenötmiIIió Magyarok 2015.09.15 01:22:09
@kilgore.trout: EZ EGYÁLTALÁN NEM VICC !
Itt vagyunk ugrásra készen. Ha bemondják, hogy ÁTTÖRTÉK A KERÍTÉST, AKKOR MEGYÜNK A HATÁRRA, SZÁZAN, EZREN, MILLIÓAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EZ NEM VICC !!!!!!!!!!
Nem szoktunk jóslásokba bocsátkozni, de az nagyon valószínű, hogy szombaton a Bálványosi Szabadegyetemen (alias Tusványos) az utóbbi évek egyik legfontosabb politikai beszéde fog elhangozni. A magyar miniszterelnök előszeretettel használja ezt a szimbolikus (sőt számára talán…..