Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Casey Ryback

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egyrészt még mindig nem kattantak rá a külföldiek a mangalicára, másfelől megéri Orbán Viktor szájában turkálni. Ennyi biztosan következik abból, a Közbeszerzési…..
A magyar politikai életben a maga nemében egyedülálló egyetértés figyelhető meg pálinkaügyben: a politikai pártok egymást túllicitálva szapulták az Európai Bíróság múlt heti ítéletét, amelyben a testület elmeszelte az otthoni pálinkafőzés adómentességére vonatkozó…..
Alacsony vagy magas részvételi arány a kedvező? Nekünk vagy az országnak? Okosabbak vagyunk-e, ha sokan vagyunk? Áltudományos okoskodás, melyben a szerző igyekszik senkit sem megsérteni! A vasárnapi eredményhirdetést követően megindult a bűnbakkeresés, a vádaskodás és a…..
Kedves Munkahelyi Terror blog!   Képzeljétek, hogy jártam a napokban a nagy álláskeresésem közepette. Mivel rengeteg helyre elküldtem az önéletrajzomat, így nagyon sokszor, amikor felhívnak valahonnan és elfelejtenek bemutatkozni, melyik cégről is van szó, sokszor fogalmam…..
A választási kampány hajrájához érve illő lenne egy összegzés, mi várhat ránk április 6-a után. Nyer a Fidesz, ráadásul kétharmaddalFolytatódni fog az ország kisajátítása. A Fidesznek alapvetően az a trükkje, hogy nem ellopja a közjavakat, hanem kvázi magáénak tekinti…..