Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunray

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés férfi rendező van, aki ugyanolyan jól ért a nők nyelvén, mint a férfiakén. Jean-Marc Vallée ezen szűk kategóriába esik, neki köszönhetjük, hogy a filmvászonra álmodta Cheryl Strayed történetét és megszületett a Vadon (Wild, 2014). Strayed önéletrajzi könyvében (Wild:…..
Ki ne imádná a sorozatokat? Fáradtan meló után sokkal jobban csúszik az étel, ha épp kedvenc sorozatainkat nézzük közben. Általában megbízhatunk bennük, minden héten türelmesen várnak minket a tévében, és amikor a sokadik évad után szomorú búcsút veszünk tőlük, akkor is…..
sunray 2015.02.06 13:31:57
@doggfather: valóban azokat igyekeztünk kiemelni, amelyek akár "örök klasszikusok" is lehetnek számunkra, mert imádjuk őket úgy, ahogy vannak, de ez nem jelenti azt, hogy nem nézünk más sorozatokat. Én pl. imádom a sitcom-okat és a HIMYM-t is szeretem annyira, mint a Jóbarátokat, de az előbbit eredetibbnek gondolom, ezért az emelkedett a piedesztál csúcsára. Mivel csak 3-at emelhettünk ki, mérlegelni kellett. Emellett mindannyiunknál temérdek sorozat van még terítéken, csak kevés ez a 24 óra...
A Holtodiglan (Gone Girl, 2014) megjelenését hatalmas várakozás előzte meg Amerikában, nemhiába: az amerikai thriller alapjául szolgáló könyv (Gillian Flynn: Holtodiglan, 2012) olyannyira sikeres lett, hogy nyolc héten keresztül vezette a The New York Times keménykötésű fikciós…..
A Hős6os (Big Hero 6, 2014) az első olyan Disney produkció, mely Marvel képregényhősöket adaptált a filmvászonra, méghozzá éppen csak a karakterek esszenciáját megragadva és felhasználva a filmhez. Az azonos című képregény cselekménye ugyanis nem egyezik a filmével, a…..
A héten szokatlanul sok film került a mozikba, így a lelkes moziba járók rengeteg újdonság közül válogathatnak. Szerencsére VAN köztük néhány egészen kiemelkedő alkotás, és persze mindig akadnak kevésbé szórakoztató, átlagos darabok is. Nos, a St. Vincent (2014) nem az első…..
Idén immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál. A budaörsi rendezvény egyedülálló a maga nemében, ugyanis olyan, az animáció iránt érdeklődő tehetségeknek ad lehetőséget a bemutatkozásra, akik még nem rendelkeznek…..