Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tevepata

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na kérem szépen. Akkor jó napjaitok lesznek, ma új Nerd, holnap új videó tőlem. Azért remélem ez a rockosított intró nem marad mostantól, régebbi jobban illett szerintem. De a videó nagyon állat, old-school Nerd action. Főleg a pisztolyos rész a nyerő :D ..
    Na, ezt csak így, sutyiban, kutyafuttában, a munkahelyről. :) Szóval Glória nem ismer.    Van ez a klassz dolog, az iwiw. Én szeretem, megtaláltam ezer éve nem látott áltisis osztálytársaimat, elcsodálkoztam, hogy azóta hány barátnőmnek (értsd:…..
Nem túl aktuális a kérdésfeltevés, de azért idebiggyesztjük: Tudvalevőleg kétszer járt kies hazánkban a Rolling Stones. Na, vajon melyik magyar potentát volt az, aki mindkétszer bevitette magát Jaggerékhez a backstage-be? Na vajon? Na vajon, melyik.....
Sajnos én a Milgram indulása óta nem nagyon jártam a szájton, így inkább álljon itt vágatalanul (jó, nevek és linkek kihagyva) az olvasó levele: Unatkoztam és rágoogléztem a gyakran használt nickemre és az egyik találati oldalon a Milgram.hu linkje fogadott, ahova nagyon rég…..
Feledik születésnapjához közeleg a webszemét.blog.hu, ebből az alkalomból (is) lenne egy remek pályázati lehetőség. Valaki felvetette a napokban, hogy 10 éves szoftverrel lehet-e csinálni ma is kurrens weboldalt, és ha igen, akkor milyet. Mivel ez egy rendkívül nyitott…..
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..
Webisztán Nem lopok. Megosztok. 2008.01.20 15:40:00
Hányszor láttad már a mozikban vagy dvd-ken a kalózellenes szervezetek propagandafilmjét? Az Európai Parlamentben több mint 40 parlamenti hellyel rendelkező európai zöldek/EFA csoport és a svéd RåFILM (svéd filmkészítők nonprofit szervezete, akik a fair megosztást támogatják)…..
Egész idáig tanácstalanul tekingettünk körbe, és sóhajtottunk nagyokat: hová lettél, mi lett veled, Rózsagyuri? És mivel igen ritkán nézünk televíziót, így nem futottunk bele a Duna tévé egy hónapja indított népmesei vetélkedőjébe, aminek főcíméből kiragadott digitális…..
Tevepata 2008.01.21 10:35:48
Földhöz ragadva Arczok I. 2008.01.20 19:05:00
Ülünk faterral, vagy tíz éve, pihenünk a gangon. Nyárfát ültettünk a határban, 44 db ezüstnyárt, elment vele az idő. Fröccsözök, fater nem iszik, szidja Horn Gyulát, meg a nyugdíjrendszert. Csendes a falu, valamikor majdnem ezer ember lakott itt, most jó, ha százötven. Abból…..
Házinyúlra mindenki lőtt már, pedig nem szabad. A történet drámai, mert ha még mindig együtt dolgoznak, akkor ez a levél egy nyílt levél a szerelemről.Hiába vannak helyes, kedves és szerethető lányok a cégnél, igenis ellen kell állnunk. Mert az élet minden területét…..
Hát én ezt az elméletet ilyen formában ismerem: ha az első randin nincs csók, akkor nincs értelme reménykedni. Kész vége, barát-zóna, bohóc utca, értékellekmintembert, stb. Levélírónk szerint meg éppen fordítva, ha nincs csók, éppen az jelenti a folyatást. Bokréta…..
Megint összegyűlt egy rakás weboldal, ami mellett nem mehetek el szó nélkül, ám ahhoz kevesek, hogy egész, önálló postot kapjanak. Jó nézelődést:) Egyúttal kérek mindenkit, küldjön anyagot. Még mindig. Na íme:Nincs is jobb dolog onlájnba le, majd feltekerni egy guriga…..
Nem volt szándékos az időzítés, de épp aktualitást ad ennek a posztnak az indexen még olvasható cikk, amely arról tudósít hogy Budapesten a levegő minőségét tegnap az "egészségtelen" kategóriába sorolták. Mint általában, a különféle ártalmas gázok mellett…..
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, szeptember elején afrikai elefánt született a Nyíregyházi Állatkertben. Az állatkert illetékese egy szenzációs videóval örvendeztetett meg minket, ami a kölyök első óráit mutatja be. Íme: ..
Tevepata 2008.01.20 12:50:10
Most kamu-e a sztori vagy sem? A szakítóblogon nem lehet elég nagyot álmodni, a legképtelenebb dolgok is megtörténnek emberrekkel. Meg hát: "Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot." És minden apához egyszerre tartozik egy Harmonia…..
Nakéremszépen! Azt hiszem már mindenki tapasztalta, hogy milyen irdatlan mennyiségű rövidital létezik! Elkerülendő, hogy ez összezavarjon minket, egy huszáros vágással térjünk rá az alapvető alkoholtartalmú hozzávalókra. Mindegyikről csak egy rövid tájékoztatót írok, akit…..
Hát addig viccelődtünk azzal, hogy az európai értelemben vett szakítások fóruma akarunk lenni, éppen ezért vállaljuk szakítások lebonyolítását sms-ben, msn-n, irc-n, skype-on, gtalkon, gmailen, e-mailen, vagy igény szerint akár személyesen is, hogy utolért minket a…..
Na, jöjjön egy triptichon, a szöveg Uj Péter műve, a firkálás az enyém. Hajtás után folytatódik.  ..
Tevepata 2008.01.17 13:15:11
Subba Jozin z bazin 2008.01.16 11:55:00
Minek tagadnánk? Széles mosolyt csalt arcunkra ez a 78-ban született lengyel cseh felvétel! És akkor énekeljük együtt: Jožin z bažin močálem se plíží, Jožin z bažin k vesnici se blíží, Jožin z bažin už si zuby brousí, Jožin z bažin kouše, saje, rdousí. Na Jožina z…..
Corey Delany 15(egyesek szerint 16) éves Ausztrál tini, csöpp házibulit tartott múlt szombaton. A srác nem szarozott, hogy egyesével felhívjon mindenkit, bulira invitálásképp, fogta magát és elküldött egy meghívót az összes myspaces ismerősének.. A haverok örömmel fogadták a…..
Tevepata 2008.01.16 15:48:18
Peti lelakatolta kis biciklijét, míg az állatkertbe ment csavarogni. Nem is Magyarországon élnénk, ha ez nemtörténik meg. Ez már olyan szomorú, hogy csak röhögni tudok rajta. De egyébként ki a francnak kell egy szaros Tacskóbringa elsőkereke, amit már 15-éve nem is gyártanak. Ja,…..
Tevepata 2008.01.16 00:20:01
Subba Kiflifétis villámposzt 2008.01.14 14:58:13
"A kifli a barátom. Ha akarom seggbe rakom, ha akarom seggbe rak. Ő a barátom." - Kiflibaszó...
Tevepata 2008.01.14 22:46:53