Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janos432

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy héttel azután, hogy Simicska Lajos olyan stílusban küldte el a Fidesz prominenseit a nagy büdös francba, mint egy betépett rapper, most sokan azt találgatják, sikerült-e lehiggadnia a sértett főoligarchának az ausztriai szánkózás alatt. A legfontosabb viszont nem ez, hanem, hogy…..
Olyan már volt, hogy valaki házhoz menjen a (khm) pofonért, de hogy házhoz hívja - hát, az ritka. Pedig a Merkel-látogatás Orbán nemzetközi presztízsét volt hivatva emelni, illetve inkább elszigeteltségét enyhíteni. Szeptember óta könyörögtek a német kancellárért, noha…..
. Nem elemezni szeretném, csak egy rendkívül egyszerű módon eredményoldalról vetnék rá egy pillantást. Egy elemzőműsorban mondta pár hete a kormány védelmében az egyik vendég, hogy ez az egész, hogy szövetségeinkben (EU, NATO) mi vagyunk a rosszfiúk, csak a felfújt látszat,…..
Janos432 2015.01.18 20:18:49
@Pop40: arra gondolsz amikor a jobbik nyert? ezek szerint nem volt elég a két zsák krumpli, vagy valaki többet ajánlott. :) de akkor abban egyet értünk, hogy eléggé torz kép él jelenleg a világban hazánkról.
És a többi szavazó nevében nem nyilatkozhatom, de én nem cigány származású vagyok, ergo egy szavazatot biztosan kapott volna a fidesz. És akik leveleket írnak a világba, pont akkora baromságokat írnak és hitetnek el hazánkról, mint amit az ismerősöm feltételezett rólunk, szóval ők semmiképpen sem az igazság harcosai, csak saját nyomorukat szeretnék valahogy enyhíteni. De nem vagyunk egyformák és ettől szép ez a világ. :)
Áder Janónak,elnökSándor palotaelső emelet 2. Helló Janó! Először is boldog újévet, Janó! Képzeld, milyen jót tettél velem. Együtt volt a család szilveszterkor Felcsúton, a Flóra először maradhatott fenn éjfélig. Mi a Lőrinccel meg a Tiborcz vejjel egy kicsit "elhajoltunk",…..
ENTERTAINMENT WEAKLY - Tegnap elég nagyot ment az Orbán adóztatási szokásait boncolgató cikkünk, ezért úgy döntöttünk, mostantól minden létező téma kapcsán inkább róla fogunk beszélni. Nem is értjük, hogy a vezető hírportálok miért nem Orbánról írják az összes cikket!…..
A kormánypártok bukott EU-biztosjelöltjével történtek elterelték a figyelmet egy jó nagy disznóságról. A fenti képen olvasható hír nagyjából így történhetett: - Halló, Anita?- Igen.- Itt az MTI. Ne haragudjon, hogy vasárnap zavarom, de szeretném megkérdezni, nem írta alá…..
Janos432 2014.10.08 13:03:02
@bandinyúl:
Kár lenne hosszú okfejtésbe belemenni, abban igazad van, hogy a Forint árfolyama romlik, de az romlik sajnos 30 éve folyamatosan. Ha hiszed, ha nem, valamikor a DEM (nyugatnémet márka, 1 Euro ca. 2 DEM) 43 Ft is volt. Csak halkan jegyzem meg, hogy a Horn Gyula idejében pl.: 1 év alatt több mint 30%-ot romlott a Forint. De ahhoz nem kell matematikusnak lenni, hogy ha az árfolyam pl.: 50%-ot romlik, miközben a svájci alapkamat felére csökken, akkor nem emelkedhet a törlesztőrészlet a duplájára. Ezt hívják lopásnak, még ha ebben az esetben nem is számított törvénytelennek, mert a hitelszerződések X-edik oldalán ott szerepelt, hogy a bank bármikor emelhet egyoldalúan kamatot. Szerintem ezt te is érted.
Janos432 2014.10.08 15:28:45
@fehérfarkas:
amit írtál csak megerősíti azt amit én is mondtam és ennek külön örülök. Ha így nézzük a kommunisták idejében még erősebb volt a Forint, de gondolom azt még te sem sírod vissza. Persze a tényszerűséghez hozzátartozott volna a svájci jegybanki alapkamat alakulása és a releváns bankok kamatpolitikájának alakulás is, mert hogy a három tényező együttes hatása az ami pontosan tudná megmutatni a bankok Magyarországhoz és a magyar állampolgárokhoz való hozzáállását (talán még te is emlékszel mondjuk a provident 400% feletti THM mutatójára). Mert afelől ne legyenek kétségeid, hogy azt amit itt megtettek Magyarországon, azt sem Németországban, sem Ausztriában nem merték volna és nem is tudták volna megtenni. Ezenkívül mi voltunk a régió egyetlen olyan szerencsétlen országa ahol a kormány hagyta, hogy az ország állampolgárai CH-ban adósodjanak el, annak ellenére, hogy a Svájci Jegybank elnöke már 2005-ben figyelmeztetett ennek veszélyére és a szomszédos országok szintén felléptek ez ellen. De sajnos ez az akkori kormánynak érdeke volt, mert a növekedés többek között ezeknek a hiteleknek volt köszönhető, bár később már ez sem volt elég a növekedéshez. Bizonyára emlékszel te is a 2007-es vagy talán a 2008-as évre amikor is mondjuk Szlovákiában 10% GDP növekedés volt miközben nálunk nulla. Na ezek itt a problémák és ezért kell nekünk magyaroknak a felelőtlenség miatt nagy árat fizetnünk. És szerintem örüljünk, hogy most nem Bokros Lajos a pénzügyminiszter, mert akkor még azt is az állampolgároknak kellene megfizetni amit, most a multikkal és a bankokkal fizettet a kormány.
Újabb kérdéseket kap Brüsszelben, miközben tudjuk, hogy színjáték az egész, kicsit megszorongatják, de a végén átengedik. A végeredményt előre tudjuk, csak előtte még kiosztanak nekünk egy-két kokit és sallert, csuklóztatnak, homlokráncolás és szemöldökfelhúzás, de…..
Janos432 2014.10.08 07:36:13
@fehérfarkas:
Szóval azt mondod, hogy a pénzért cserébe el kell viselnünk mindenféle megaláztatást és úgy kell táncolnunk, ahogy az EU fügyül, még ha ezzel prostituálódunk is? A gondolkodásodon látszik, hogy a kommunizmusban szocializálódtál. Egyébként hidd el az EU nem a két szép szemünkért ad támogatást. A tőkének nem ez a jellemzője és az EU sem a ma született bárányok gyülekezete. Gondold el, ahol egy Szanyi Tibor szavazati joggal bír.
A Nagy Médiaháború hetedik napján az RTL Klub Híradója újabb frontot nyitott, és kicsit megpiszkálta Orbán Viktor lányának esküvőjét is, illetve az ott történt Sajnálatos Események utóéletét, egy olyan csodálatos riportban, hogy azóta is csettintgetünk. Van itt minden, de…..
Vettem Mariatól egy szappant, arcradírt és éjszakai hidrataló krémet 20 Euróért. Utána összepakoltam és elmentem a környékre sétálni, mielőtt átköltöznék az új hosztomhoz. A környék tele van girbe-gurba kacskaringós utcácskákkal és remek kávézókkal,…..
Miután nem vettem a bátorságot, és tulajdonképpen étvágyam sem volt hozzá, hogy a Fidesz Brüsszeltől tiszteletet követelő (?!) EP-választási kampányának részét képező remekbe szabott plakátot értelmezni próbáljam (megtették mások helyettem, köszönöm szépen) ma már nem…..
Janos432 2014.05.04 20:08:25
@Sexual Harassment Panda: de a pártatlanságáról messze földön híres Heller Ágnes sok más remek emberrel egyetemben mégis ezt terjeszti rólunk szerte a világban és még csak azt sem lehet mondani, hogy ejnye-bejnye, mert azonnal jön a magyar sajtó és már védi is. Egy székely barátom erre mondaná: úgy hazudik, hogy még csak nem is pislog.