Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joosep (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A televízióból követtem figyelemmel a magyar foci abszurditásának legújabb fejezetét. Miközben a Kenesei fivérek a bíróságra járnak, Tóth Bálint és Véber György szidja a játékosait, addig Felcsúton éppen átadnak egy olyan stadiont, ami a magyar utánpótlás fellegvárává…..
Joosep (törölt) 2014.04.22 09:21:18
@♔bаtyu♔:
Egyetlen baj van, hogy én sem balos, sem liberális nem vagyok, ellenben jobboldali és antikommunista igen, úgyhogy rühellem a fajtádat, te kommunista féreg.
Többször kérték már, hogy írjak a munkahelyi folyamatos verbális és lelki agresszióról, az angolul mobbingnak nevezett jelenségről. Erről azért nem könnyű nekem írni, mert nincs előremutató megközelítése a munkavállaló -nekem álláskereső - számára, ha már kialakult a…..
Joosep (törölt) 2014.04.22 09:14:52
@Bachelor9:
Pl. simán előfordulhat, hogy az egyik agresszor megy oda a főnökhöz, hogy az áldozat nem hagyja őt békén, ez egy "zseniális" húzás a részéről, hiszen így számára legrosszabb esetben is azt fogja gondolni a főnök, hogy kettőre áll a vásár.

Sőt, én azt mondom, hogy a legritkább esetben fordul az áldozat a főnökhöz, mert egyrészt az önbecsülése a béka feneke alá kerül (hiába próbálja beadni magának, hogy ő okos, szép, és az agresszor irigykedik, tudja, valahol belül mégis magát érzi szarnak, az igazság meg egyébként egyik sem), másrészt tudja, hogy ha szól a főnöknek, akkor az további támadási felületet biztosít, mert ő lesz az ügyeletes stréber. Szóval én úgy gondolom, hogy 10-ből 9 esetben az agresszor lesz az, stratégiai okokból, vagy mert annyira elfajult a dolog, hogy már az áldozat sértette meg őt, aki a főnökhöz fordul "segítségért".

Ezzel együtt azt mondom, hogy egy jó főnöknek jó emberismerőnek kellene lennie, és átlátnia ezeket a dolgokat, lehetőleg előre megelőzni. Viszont eleve több esély van arra, hogy a fő mobberekből lesznek főnökök, hiszen ők azok, akik a leghatékonyabban tudják érvényesíteni az érdekeiket.
A futás a legjobb egészségmegőrző és zsírégető sportok egyike. Ha azonban tényleg fogyni szeretnél vele, akkor csalódni fogsz - hacsak nem tartasz be pár alapszabályt.  Ne eddz mindig ugyanúgy! Az edzésben _ nincs mese- kell a változatosság! Máskülönben a szervezet…..
Joosep (törölt) 2014.04.15 14:59:49
@Alick:
Ezek a képletek legfeljebb irányadónak mondhatóak, de valójában ahány ember, annyi szervezet. Viszont van lehetőség megmérni a megfelelő műszerrel, futópados terheléssel.