Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyo05

0 bejegyzést írt és 191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első YouTube-videó, mely túllépte az 1 milliárdos megtekintést, PSY Gangnam Style című videoklipje volt, 2012. december 21-én. A dél-koreai sztár slágere 2012. július 15-én került fel az oldalra, hamar megszerették, az előadó jellegzetes tánca pedig mémmé vált. Mivel a YouTube történelmének…..
anyo05 2021.01.29 06:47:09
Nincs logikus magyarázat az akadámiai struktúra szétverésére - csak hatalmi, politikai indokok. Senki ne gondolja egyetlen pillanatig sem, hogy ettől jobb lesz az országnak - csak Orbán csicskáinak jut több konc...
anyo05 2019.07.04 06:30:17
Megmentette Manfred Webert, mert közölte, hogy nem támogatja...
A Népszava tegnapi számában érdekes interjú jelent meg. Nagy B. György készítette Tóth Bertalannal, az MSZP elnöke az uniós kampányról számolt be háromhasábnyi terjedelemben. Talán nem is volna hiányérzetem, csakhogy a szerkesztők a negyedik hasábba tördelték a huszonnégy órával korábban…..
A világtörténelemben mindig is ritkaságnak számítottak a hosszabb békés időszakok, amikor épp nem zajlottak véres háborúk, felkelések, polgárháborúk vagy más harcok. Már a százéves háború feldúlta a középkori Európát 1337 és 1453 között, amikor Anglia és Franciaország vívta élet-halál küzdelmét…..
Ass blaster Brexit 2019.04.21 10:24:59
Nem volt szándékomban írni erről. Az utóbbi időben viszont annyi orbitális baromság kering a britekről hogy miért léptek ki az Unióból hogy  muszáj egy kicsit más megvilágításba helyeznem a dolgokat. Olyanokat hallani hogy még midig nem tudták túltenni magukat a gyarmatbirodalmuk elvesztésén, sőt…..
anyo05 2019.04.23 06:36:08
Azért igen messze vagyunk attól, hogy családbarátnak lehessen nevezni egy kormányt, vagy országot, mert a gazdagabb sokgyerekesekhez hozzávág egy rakat pénzt...
• Ilyen nincs és mégis van: az unió azokat pénzeli, akik fel akarják számolni • A magyar kormány szinte teljes egészében megszállta a médiát, viszont Orbán hiába állítja, hogy gazdasági aranykort élünk át, módszeresen az ország alatt fűrészeli a fát  • A hatalom elvonja a levegőt az ellenzéktől a…..
Kunhalmi Ágnes szerint többen, mint rá. Tegnap este ezt találta mondani az ATV stúdiójában: „A magyar választók 52,3 százaléka a Fidesz ellen szavazott.” Az MSZP választmányi elnöke nem először pendítette meg a társadalmi többséget. Ezt is fejtegette: „2018. április 8-án a szavazók 52,3 százaléka…..
Magyarország újabb kori történelmében példa nélküli az a hatalomkoncentráció, amelyet Orbán Viktor és a csapata megvalósított. Horthy Miklós különféle kormányfőket nevezett ki és leginkább az ő intézkedéseiket hagyta jóvá, Kádár Jánosnak még kevesebb mozgástere volt, akkoriban bármilyen fontosabb…..
Végre érdemi problémát vetett fel Orbán Viktor idei évértékelőjén, ám a kormánya által nyújtott segítség aligha állítja meg népességfogyást. A hét pontban összefoglalt akcióterv azonban arra mindenképpen jó lesz a Fidesznek, hogy közpénzből kampányolhasson vele a közelgő uniós választás előtt. Orbán…..
Éjjel többször ki kell mennie a vécére, képtelen egyetlen éjszakát is végigaludni zavartalanul? A gyakori éjszakai vizelés több egészségügyi probléma jele lehet, ezért ne hagyja annyiban, tudja meg az okát! Fotó: rawpixel.com / Freepik  ..
Kiépült a Nemzeti Együttműködés Rendszere, vagy ahogy a költő mondta: Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen. Év-milliókig eljár tengelyén, Míg egy kerékfogát ujítni kell. Kialakult – most nem beszélünk arról hogyan – az új burzsoázia. A magyar tőkésosztály. És mindenki…..
2014 után újra látható az RTL Klubon a kormányzat által fizetett állami társadalmi célú reklám (tcr). Elvileg a piaci szempontok alapján magától értetődő lenne a piacvezető kereskedelmi csatornán hirdetni, de az elmúlt években láttuk, hogy az állami hirdetéseket jó indulattal sem csak a piaci…..
Munkásmozgalom munkások nélkül? Korábbi írásunkban már kerestük az okait, hogy Miért nem érdekli a dolgozókat a 400 órás "rabszolgatörvény"? Amit a Fordulat, szociáldemokrata magazin is szemlézett. Ha már a túlóratörvény a politika legfontosabb témája, érdemes átnéznünk, hogy mit közöl még a témában…..
Kilenc hónap és két nap telt el a legutóbbi szavazás óta, és még mindig akadnak politikusok, akik furcsa számokkal lepnek meg bennünket. Tegnap például interjú jelent meg a Válaszonline.hu-n Ujhelyi István szocialista politikussal. Ezt találta mondani: „Áprilisban 2 millió 870 ezer szavazat érkezett…..
Kedves Viktor!  Konzultáljunk! Tegyük meg, mert ahogy látod kényszeredett mosolyod mögül, azért a helyzet nem rózsás!... Te is tudod, csak nem érted. Valószínüleg fogalmad sincs, hogy mi történhetett, miért durvult el némileg a népharag veled szemben, és miért vált a Te területed, az utca, másoké.…..
Az elmúlt napokban, hónapban országosan több százezer ember vonult utcára. Itt Vas megyében is több, mint ezren mentek el a szombathelyi tüntetésre. Mégis, sokan nem tudják, miért is tiltakoznak annyian a hidegben: mi most a Momentum által írt, és a demonstráció alapját jelentő 5 pontot igyekszünk…..
Manipulált közvéleménykutatások? A felmérések alapján két dolgot biztos nem szeretnek  a magyar emberek: ha átverik őket a túlórákkal, és ha randalírozó tüntetők törnek-zúznak, kukákat borogatnak, (túlórázó) rendőröket inzultálnak. De sok minden más nem derült ki sajnos. Pl. a közhangulat a…..
A bajor kormányfő nem olyan mint elődje, Seehofer, az összefogást ajánlja Európának a populista nacionalizmus helyett Temeti a magyar sajtószabadságot a nemzetköz sajtó  Egy igazi férfibarátság kezdete - Orbán és Chuck Norris románcán röhög a világ...
anyo05 2018.12.02 06:25:20
A vaj az egyik legrégebbi tejterméke az emberiségnek. Markáns ízt ad a szendvicseinknek, vajban párolva még finomabbak lesznek a zöldségek, míg a szakácsok a barnított vagy épp a tisztított vajjal teszik teltebbé az ételek ízét. Egyik leggyakoribb élelmiszerünk, ezért is teszteltünk most 24…..
Ma van a gyermekek jogainak világnapja, így nekik is joguk van ahhoz, hogy nyugodt körülmények között tudjanak nyaralni a családdal és békésen tudjanak játszani egy külföldi országban is...
Ugyan a tanárok életpályája anyagi téren az elmúlt néhány évben talán egy kicsit vonzóbb, mint előtte, de ez sem jelent többet annál, minthogy kb 20 évvel le vagyunk maradva egy nyugati országtól. A tanári kezdő fizetés itthon, feltételezve, hogy egyetemi/mesterképzéssel…..
Van egy ország, valahol Európában, annak is a közepe táján, ahol cirka 31 évvel ezelőtt, hallgatva az idők szavára, úgy döntöttek páran, hogy ne legyen többé szocializmus, meg ne legyünk népköztársaság, felejtsük el a népet, legyünk csak köztársaság. A nép, meg úgy hallgatólagosan rá is bólintott,…..