Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andiano

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schuster Lóránt P. Mobil-vezetőnek kijött egy könyve, a Kaptafa. Nem vállalta senki a kiadást, szóval szerzőiben jelent meg vécépapíron, ahogy Schuster mondja. Azért nem kockáztatott senki, mert alaposan alázza a zenésztársait benne, Schuster számít is a perekre. A Blikk idézett…..
andiano 2016.07.06 13:39:28
@Merlot: Egyetértünk!
andiano 2017.05.30 10:42:28
@Zollerbá: köszönöm hogy ezt megírtad!
Erre a két képre a Tumblr-n akadtam rá. Bayer Ilona-Németh Andrea: Művészek-Otthonok. című könyvéből valók. (Minerva, 1988). Utánakérdeztem Vikidál Gyulánál a képek helyszínét illetően. Azt a választ kaptam tőle, hogy a képek 1987-ben készülhettek (ez stimmel a könyv…..
andiano 2017.04.19 15:11:48
@toportyánféreg: nagyon jó a komment neved. Gondolom. illik hozzád.
Legalábbis ez van abban a nyilvánosságra került jelentésben, amit az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára tett közzé a Facebook-oldalán, és amit a 444 vett észre. Vikidál annak idején Dalos fedőnéven jelentett zenésztársairól, ezért 2004-ben bocsánatot kért.…..
Újabb Oscar-gyanús film készült : hogyan készíts vegyszermentes dezodor stiftet? Teljesen kezdők se rettenjenek el, nagyon egyszerű elkészíteni. Felszerelés: egy lábos (tűzhely gondolom van), egy kis befőttes üveg, kanál és egy konyhai mérleg. A filmben egy konyhai mérleg és egy…..
 Internettel rendelkező emberek számára kifejezetten hasznos programot készítettek erdélyi református testvéreink. Ingyenes program, bárki letöltheti, és naponta olvashatja az aznapi szakaszt, hozzá magyarázatot, aranymondást, KT kérdést! A program  tetszetős, logikus,…..
Bár én legtöbbször befürödtem vele, de nem kívánok lemondani mégsem róla, hogy bibliaolvasó vezérfonalat használjak a naponkénti bibliaolvasáshoz.A youversion.com összegyűjtött 20 ilyent, mindenki válogathat ízlése szerint.Itt a…..
andiano 2010.05.12 11:25:05
Itt van rögtön a speciális otthoni munkát kínáló hírdetések.Néhány hírdetési forma:Legális vállalkozásunk otthoni munkaajánlatai fő,mellékállásban kismamák,nagymamák,diákok,munkanélküliek részére folyamatosan.Szerelések,papírmunkák,pc-s feladatok stb.Napi bér 5 ezer…..