Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Knipfer_Tibor

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015 első negyedévében elérhetővé vált a hazai kis és közép vállalatok számára a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer legújabb lokalizált verziója.Az új verzió több hasznos újdonságot hozott magával. Főbb újdonságok: A korábbi verzióban már…..
A Microsoft 2015-ös adatai alapján a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer továbbra is a legdinamikusabban fejlődő Microsoft Dynamics megoldás. Mára már világszerte, számos iparágban 110.000 vállalatnál segíti az eredményesebb és hatékonyabb…..
MobileNAV megoldásunkat folyamatosan fejlesztjük az ügyfél- és partnerhálózatunk visszajelzései alapján. A következő 4.4-es verzió egyik legnagyobb újdonsága, hogy JavaScript segítségével állítható be az egyéni offline üzleti logika, amellyel az offline képességek…..
Microsoft Dynamics NAV 2015 a sikeres vállalkozásokért Az elmúlt év végén világszerte elérhetővé vált Microsoft Dynamics NAV 2015 jelentős újításokat hozott, amelyekkel a kis- és középvállalkozások fokozhatják üzleti sikerüket egy olyan világban, ahol a mobil- és felhő…..
EKÁER rendszerKomplex informatikai megoldás cégeknek   A MultiSoft Kft. komplex megoldást kínál mindazon cégek számára, amelyeket érint az új EKÁER szabályozás. A MultiSoft által kiegészített Microsoft Dynamics NAV rendszerrel a cég alaptevékenységén túl a nemzetgazdasági…..
Innovatív cég lévén a MultiSoft Kft. is képviseltette magát a november 12-én tartott HWSW által szervezett App!mobile konferencián a MOM Parkban. Az idén negyedszer megrendezésre kerülő App!mobile mobiltermék-fejlesztői konferencián Brecsok Sándor, MobileNAV Partner Manager tartott…..
A CU8 frissítéssel lehetőségünk lett ismét adatbázis mentésére és visszatöltésére közvetlenül a Windows ügyfélprogramból. ..
Az általános diagramok mellett szakterületekre kialakított diagramokat is használhatunk a Dynamics NAV 2013 R2 rendszerben. Ilyen többek között a Pénzügyi teljesítmény, amely a gazdasági vezetőnek nyújt betekintést az üzletmenetbe szabadon kialakítható pénzügyi mutatószámok…..
A korábbiaknál is egyszerűbben rendezhetjük a képernyős listákat. Csak egy kattintás a kívánt oszlopon. ..
Ön tudta, hogy 2014-re 8,5%-kal nőtt a Microsoft Dynamics NAV rendszert használó vállalatok száma az előző évhez képest? Ma már világszinten 102.000 vállalatnál a Dynamics NAV járul hozzá az eredményes vállalatirányításhoz. És tudja ezzel hányadik helyen áll a Dynamics ERP…..
A beszerzési jóváírásban szereplő cikk költsége a cikk kartonon beállított készletértékelési módtól függ. FIFO készletértékelési mód esetén a készletcsökkenés (beszerzési jóváírás) a legelső nyitott készletnövekedés költségét kapja meg alapesetben. Tegyük…..
Amióta csak a Navision rendszerrel dolgozom (10+ év) az egyik állandóan visszatérő igény a 30 karakteres megnevezés mezők szélesítése cikkeknél és főkönyvi számláknál. Talán egyszerű kérésnek tűnik, de mégse az. Több tucat objektum módosítását teszi szükségessé. Az…..
Hozzuk létre az alábbi Excel táblázatot. Készítsünk egy új eladási rendelést NAV 2013-ban és a Sorok beillesztése funkcióval (Ctrl + Shift + V) másoljuk be a tábla tartalmát.    Egyszerű, nemde? Az oszlopoknak persze megfelelő sorrendben kell lenniük, mivel a rendszer az…..
Tudja meg most, hogy a NAV rendszer verziójának frissítésével, milyen plusz funkciókkal növelheti vállalata hatékonyságát! http://www.microsoft.com/dynamics/upgrade-compare/nav/default.html..
  Ön tudta, hogy 94 000 vállalat használja a Microsoft Dynamics NAV rendszert világszerte?  És azt tudja, hogy ezzel hányadik helyen áll a Microsoft Dynamics ERP rendszerek rangsorában? Olvasson tovább.....
A NAV 5.0 verziójában megjelent küldés Excel-be funkciót gyakran használjuk, amikor a képernyő tartalmát Excel táblázatba szeretnénk másolni. Most már a képernyőket adatforrásként is felhasználhatjuk Excel alapú kimutatások pl. Pivot táblák készítéséhez. A Frissítés…..