Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valaki

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
Ilyenről még a Zugügyvéd sem hallott, hogy a közös képviseletet ellátó cég adatokat térítés fejében adjon ki. Az is szokatlan, ha a nemfizető ügyfelet az ügyintéző kilökdösi . Egy beérkező levél tanúsága szerint mégis mindez megtörtént. Tisztelt Tanult Kolléga! Egy…..
piroska Focitanfolyam nőknek 2006.12.24 00:00:00
A német szervezők semmit sem bíztak a véletlenre a világbajnoksággal kapcsolatban, a főpróbának számító 2005-ös Konföderációs-kupa után a legapróbb részleteken is igyekeztek javítani annak érdekében, hogy a torna zökkenőmentesen bonyolódjék le, írja az [origo].Ez nemcsak a…..
Az olvasónapló előző részében igyekeztünk megvilágítani a faszimádó Bakos Zoltán könyvének tágabb kontextusait, majd elkezdtük a szoros olvasást. Most folytatjuk. Állagromlás A szüzesség és tisztaság témája után szinte már-már logikusan következik a házasság kérdése…..
w Bélát itt ne keressék 2006.11.24 16:13:00
A Magyar Hírlap meghitt olvasótáborának azon még meghittebb szegmensét, amely a szombati számokban elolvasta, netán kereste szerénységem hevenyészett közéleti sziporkáit, ezúton tájékoztatom, hogy ne keresse tovább. A közepet jobbról közelítő lap nekilátott a jobb középről…..