Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mtmarci

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat WCG 2008 2008.08.31 14:19:00
Éppen most jöttem a "World Cyber Games 2008"-ról, amely jelenleg is zajlik a Millenárison. Este 8-ig van nyitva, szerintem érdemes kilátogatni. A rendezvény ingyenes, de ahhoz képest elég durván telepakolhatja magát az ember. És itt nem is az ingyenes Gamestar-okra gondolok,…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.24 08:41:04
Jól halad az új videó. Tegnap végigvittem másodszor a játékot, hogy felvegyem a jeleneteket. Higyjétek el, nem jó másodszor végigvinni egy szar játékot :( Ha jól haladok vele, lehet, hogy szerdáig már fenn is lesz.Emellett ma (ha minden igaz) készülni fog egy másik videós…..
Mivel a blog sokat foglalkozik a budget-játékokkal, gondoltam ez azért megér egy bejegyzést. Ugyebár az EVM vergődéséről már írtam/beszéltem épp eleget (pl itt),de elég csak ránézni, hogy mi lett belőle. Rengeteg a kiakasztóan béna játék a választékban, de alapjában még…..
Hát nem semmi halljátok... Összesen 96(!) videó készült el, ami legalább 40-el több, mint amit legextrémebb esetben vártam volna. Köszönöm mindenkinek a sok munkát, ezekkel a videókkal fogtam fel igazából először, hogy "emberi közönségem" van. Ez most elég hülyén…..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
Nos, múltkor beszámoltam 590 forintos beruházásomról, most jutottam el oda, hogy felrakjam a gépemre.Van egy elég érdekes intrója az egésznek, tart vagy 2 percig és nem szól igazán semmiről, de egész tűrhetőek voltak az animációk.Mivel az intro után sem lettem okosabb (a dobozon…..