Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MiksaFut

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berzenkedtem a körözgetéstől, 100 km az 20, HÚSZ kör, de mindenki azt mondta: jó az, mert stabil helyen, stabil időközönként ott vár a kánaán, banán-só-angol WC képében. Banánkát eszegettem, sót nyalogattam, WC-re nem volt szükségem, a stabilitás meg háááát félig volt jó. Valahogy nem tudtam akkora…..
Nagy többséggel elfogadta az Országgyűlés a devizahiteleseket segítő javaslatot. Ennek értelmében visszajár a hiteleseknek az a pénz, amit az elmúlt 10 évben "tisztességtelenül vettek el" tőlük a bankok. Mini szterelnökünk szerint ez “történelmi nap”. “Magyarországon…..
MiksaFut 2014.07.09 13:05:50
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust:

Spermabank tegnap még Népbank volt, nem Első.
(A beszámoló befejező része.)A táv második fele: a merész tervek fokozatos elengedéseMivel az Öreg-kőnél barlangász tábor vetette magát az erdőbe, a feltételes ellenőrző pont ezúttal a péliföldszentkereszti Mária-forrásnál volt. Ide egy lejtős földúton futva érkeztem (15:52), és mintha kezdett volna…..
Laza kocogás a Pilisben, jegeskávés szieszta Dorogon, tesztelő hőség a Gete tetején, küszködés a burjánzó flórával, fülledt félhomály a Gerecse erdőiben, megkönnyebbült hazatérés az aszfaltra..
Futóblog Mumus a Terep Százason 2014.05.13 09:36:34
Vannak az embernek mumusai. Nem olyanok, amiket legyőzhetünk egy varázsigével, mint Harry Potter, és nem is a szekrényben bújnak el. Nekem most a Vadállóköveken bújt el a mumus, és beleharapott a jobb sípcsontomba. De kezdem előről a Terep Százas kalandjaimat. Jól felkészültem,…..
A most már rendszeresen teljesített éjszakai Sárga 30-as túrát megtoldottam először 20 kilométerrel, így lett S50. Majd miután az összesen 52 kilométert követően még mindig volt kedvem futni, a Hűvösvölgyi célból hazakocogtam...
Nem titok, hogy a 2. és 3. napi megzuhanások után úgy döntöttem, a vasárnapi távon nem indulok el. Azt hiszem, az "igazi' futók megértik ezt, hiszen előbb-utóbb mindenki kerül hasonló helyzetbe. Bár már sok sajnálkozó és becsmérlő megjegyzést kaptam (besztof: "hallom feladtad",…..