Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ádám Fazekas

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis hazánkban a YouTube-ra való tartalomgyártás, de főként az abból való pénzszerzés témáját még mindig a végletek uralják. Vannak, akik számára misztikus dolog ez a videófeltöltősdi, furcsa szemmel nézik a kamerába beszélő fiatalok egyre szaporodó csoportját, és nem is gondolják, hogy ebből akár…..
Ádám Fazekas 2017.09.09 17:43:34
Történt már olyan valaha, hogy szerettél volna, mondjuk gaming videókat nézni a YouTube-on, de nem tudtad milyen csatornák vannak? Hogy keresni akartál egy aranyos beauty vlogger lányt, de a YouTube csupa marhaságot dobált ki a keresőben? Hogy egy prezentációt akartál készíteni a YouTube zene…..
A videó megvágva, kirenderelve, a feltöltés befejeződött, minden készen áll, hogy nézők tömegei nézzék meg legújabb tartalmadat. De honnan jönnek a nézők?  A Star Network összes partnerének statisztikáit egybegyúrva azt látjuk, hogy a nézők 28%-a a javasolt videókon keresztül érkezik a videóikra. A…..
Végre hozzánk is eljutott az SIII, amit a férfinépek a foci EB és az olimpia mellett a legjobban vártak idén. Mivel már ezer tesztet olvashattatok az SIII-ról, ezért nem mennénk bele a technikai részleteibe, inkább azt nézzük meg, hogy érdemes-e lecserélni a hőn szeretett…..
A Lumia 620, egy közepes kategóriába tartózó készülék a Nokiától. Meglepő módon mégis gyorsabban böngészhetünk rajta, mint a Samsung Galaxy S III-on. A GSMArena összehasonlított pár készüléket a JavaScript feldolgozás sebességét értékelő a SunSpider-rel és a BrowserMark…..