Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sobo

0 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prémiumautó fogalma első körben. Olyan kocsi, aminek a minősége azt az érzést kelti bennünk, hogy megéri a pénzét. Egy mondatban így lehetne talán leírni. Hogy ez kinek mit jelent szintén megér pár gondolatot,..
Sobo 2020.04.04 21:11:28
@csorsza: ...csak a kis régi Suzuki éri meg a pénzét. 100-150-ért már lehet kapni, baj sincs vele. De nem is járok vele!
Sobo 2020.04.04 21:13:46
@ZON: ...az pórul jár!
  1997. augusztus 31-én hajnali két óra körül Sir Robin Janvrin helyettes személyi titkár kopogtatott a királynő ajtaján a balmorali birtokon. Felébresztették Károly herceget és a miniszterelnököt is a hírrel, hogy Diana wales-i hercegnő súlyos autóbalesetet szenvedett Párizsban. Ekkor azt már…..
Sobo 2019.09.01 23:43:21
@nofret: ...bizony ám h vannak ott jó képek! Na de akit csak az 1,618 hoz lázba, azt békén kell hagyni h mantrázzon és kritizáljon :)
Politikai kultúra, emberek közötti együttműködés, a nők és férfiak közti egyenlőség – ez csak három dolog azon 12 közül, amit az Amszterdamban élő Niki szerint érdemes lenne meghonosítani Magyarországon. Folytatódik a beszélgetés, vita annak a felvetésnek kapcsán, hogy mi történne, ha hazaköltözne…..
Sobo 2019.08.21 16:00:24
@gabors: ...azt a munkat hogy veszi már el amit te amúgy sem csinalnál meg? Mesélj már! Ez egy jó piszkálódási alap, tartalom nélkül.
"Ezt a váci KFC-nem sikerült összehoznia" - kezdte üzenetét Marcell, aki szeretett volna egy jót enni, ám végül a 4 égtáj íze helyett valami keserűt érzett az ebéd végén. Mert hiába nem hagyta annyiban és reklamált az adag miatt, kiderült hogy nem az adag lett véletlenül éppen túl kicsi, hanem ez…..
Sobo 2019.06.18 21:15:35
@Leooo: hát veled mi a baj kreténnek kiszart lombik ültetvény? Mi a pöcsnek szólogatsz be? Neked volt címezve taplós segg? Húzd ki a beled a seglyukodon és dobd el messzire!
Lombik fatyyú! Egyél sültkrumplit lapáttal!
A házaspár a természetes meztelenség híve, ami nem mindenkinek jön be. Például érettségi előtt álló gyermekük legutolsó tanítójának sem, aki nem bírta már elviselni az állandó pucérkodást, így távozott. Most az utódját keresik...
Sobo 2019.04.12 00:36:27
A gazdagok nem fukarkodnak, ha az ingatlanokról vagy a kocsikról van szó, de nem feltétlenül nyúlnak mélyen a zsebükbe, ha étkezni kell. (Fotó: Facebook)..
Már két hét sincs és megjelenik Devin Townsend legújabb nagylemeze, a rengeteg vendégzenészt és várhatóan szerteágazó muzikális felhozatalt produkáló Empath. A november 30-án nálunk is bemutatásra kerülő anyagról a zseniális Genesis után most az Evermore című tételt…..
A chili con carne is egy közkedvelt egytálétel, nem macerás elkészíteni, tápláló, laktató, egészséges és finom. Az igazán csúcsszuper benne pedig, hogy az unikornisok is ehetik, ugyanis nem igényel különösebb szuper erőt az állati eredetű összetevők likvidálása, már csak azért sem, mert az eredeti…..
A magyar jogosítvány az EU összes országában csereszabatosan érvényes, és valószínűleg mindenki biztonságosan el is tud igazodni az európai utakon - még Angliában is, pedig azok az út rossz oldalán közlekednek :) De azért mindenhol megvannak a helyi sajátosságok is. Mi természetesen Svédországból…..
Sobo 2019.03.13 21:59:51
  Találkoztam már ilyen fanatikusokkal. Ők semmilyen téren nem ismernek lehetetlent. Aztán ott van a másik véglet. Az örök pesszimisták, akik szerint kár is belekezdeni bármibe. Az igazság - mint oly sokszor - ezúttal is a két végpont közt keresendő. Csupán intelligencia kérdése, hogy felismerjük,…..
Na egy újabb rákfenéjéhez érkeztünk a magyar autósoknak, majd a kommentekben ti elmondjátok, hogy külföldön is ennyire hülyék az autóvezetők? A követési távolság számomra olyan dolog, amit pont a legkönnyebb betartani. Oké, néha elbambulsz, és közelebb mész egy autóshoz, de amúgy miért nehéz…..
Sobo 2019.01.30 15:14:18
@bigacsiga N1: a mai menő pubikra a szóvátesszük, az azért sem, a jogom van hozzá a jellemző. Állítólag ez értelmes cselekedet. Volt anno a Discovery-n egy ilyen sorozat, a Mythbusters, ott volt helye ilyesminek. Állítólag!
Nemrég jöttem haza Ausztriából, s még az odafelé úton rögtön a határ után mögém érkezett egy P-s rendszámú BMW szabadidő-autó. Egy huszonéves srác vezette, mellette a szőke barátnője, az autón tetőcsomagtartó. Minden együtt volt tehát egy klasszikus tahó BMW-s sztereotípiára, s a sofőr nem is…..
Sobo 2019.01.29 17:50:33
@Ugyan Nemár: ...aki siet, hadd siessen. Miért baj ez? Én sem értem? Kinnt élünk Palermo-ban, de itt nem akar mindenki mindenkit megtanítani vezetni. Itt élnek az emberek. Ki 90/h, mások 150/h-val. De hát vannak akiket ezért fizetnek h ezeket figyelje, nem? Nameg a mindenkori kgfb-t miért is kell fizetni? És a Casco-t? Na és a TB-t? Ne legyünk már gyerekek!
Sobo 2019.01.30 10:54:16
@Macropus Rufus: ...annyi igaz belőle h "Szted".
Én nem azzal dobom fel a napjaimat h másokat kiokítsak, így téged sem foglak. A mentő is siet és karambolozgat, ugyanúgy ahogy minden egyéb, mozgásban levő test. Minden csak fizika!
Orbán Viktor és tettestársai szerda este nyilván pezsgőt bontottak. Nagy nap nekik ez. Sikerült addig hergelniük a menekülőket, amíg azok össze nem csaptak a rendőrökkel. Ronda képeket sugároznak a tévék – lehet ujjal mutogatni, hogy hát tessék! Ezt akartátok? Ezeket, értitek,…..
A processzorok háborúját egyértelműen az Intel nyerte, de vajon mi a helyzet a grafikus kártyák világában? Aki a piaci részesedésre kíváncsi, tekintse meg az alábbi grafikont, amelyen a dedikált videokártyák térhódítását lehet nyomon követni egészen 2003-tól, aki pedig egy…..
2015 nyarán Temesvár közelebb került Magyarországhoz. No nem a térképet rajzolták át, csupán arról van szó, hogy végre elkészült az autópálya határon átvezető szakasza is, így aztán mód nyílt, hogy majdnem végig (Lajosmizsétől Temesgyarmatig) sztrádán közelítsük meg a…..
Heves és elszomorító reakciókat váltott ki a kommentelő trollokból a Telekom bejelentése, miszerint ingyenes wifihálózatot építenek ki a menekültek befogadására kialakított tranzitzónák körül. A jelenlegi beteges közhangulatban egy bátor és emberséges lépés ez egy…..
Sobo 2015.09.11 06:21:08
Ez egy elég kemény írás lesz. De meg kell írni a szemforgató magyar migránsgyűlölők miatt, akik maguk is gazdasági bevándorlók Németországban, vagy "életerős magyar fiatalok", akik kalandvágyból mennek Nyugatra, esetleg magukkal mit kezdeni nem tudó hülyék, akik úgy…..
Egy a közelmúltban készített felmérés alapján a legtöbben úgy próbálnak spórolni, hogy figyelik az akciós ajánlatokat. De sokan azt tartják a legjobb megoldásnak, ha olyan boltba mennek, ahol olcsóbbak a termékek. Van, aki nyilvántartást vezet, van, aki kuponokat gyűjt: itt…..
Sobo 2015.08.05 08:02:23
Egyre többen vásárolnak Romániában a határhoz közeli településekről, sőt, már távolabbról is: a magyar bevásárlóturisták akár 50 százalékkal alacsonyabb árakkal is találkoznak. Júniustól lépett életbe Romániában az élelmiszerek áfacsökkentésére vonatkozó törvény.…..
Barna hajú lányok Lucy Li 2015.07.24 06:43:59
..
Sobo 2015.07.24 15:59:23
A szombathelyi kötélugró csapatnak állítólag légkondicionálatlan helyiségben kellett 12 órát várakoznia az RTL Klub legújabb műsorának, a Hungary's Got Talentnek a hétvégi forgatásán, ezért még a fellépésük előtt hazautaztak, írja a Nyugat.hu. A csapat májusban volt egy…..
Sobo 2015.07.07 07:58:50
@savrola: ...kötözködsz?
Ha vmit kiraknak, akkor fogyasztható. Ebben az esetben az volt a pláne, h szóvátették és nehezményezték.
De ha mindenáron az ellenkezőjét akarod erősíteni, hajrá!
Sobo 2015.07.07 10:29:59
@savrola: Természetesen mindenkinek igaza van!
Ezeknek ezért, azoknak azért.

Hogy neked is van vmi közöd hozzájuk az is tutti, na meg az is, h akinek van szeme az olvassa ill. érti a képletet.

Csak kuliztassatok szépen továbbra is mindenkit aki még nem sztár.
Csak jusson eszedbe, h te mit írtál nekem és most mindegy h orvosnál leszel v. Bkv-n, vagy Tunéziában terrortámadáskor.
Majd fogadd el szó nélkül a helyzetet, sőt azt is ha vki rádrivall jogtalanul.
Mert abban a helyzetben majd te leszel a senki.

Ezt kívánom! Puszi.
Sobo 2015.07.07 14:24:12
@savrola: ...rosszul értetted a példát.

Arra értettem, ha majd te is "senki" státuszba kerülsz, mint utas vagy beteg v. elrabolt, na majd akkor jusson eszedbe amit mondtál: "Úgyhogy, inkább örülj, hogy egyáltalán odafértél a ropihoz meg a chipshez..."