Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tápolt Ápolt

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyerekek tudatalattijába beépülő "melegpropaganda" szándékos terjesztésével vádolta meg a kormány szócsöve a kormány kinevezettjét az Opera élén. Ókovács Orbánnal és Schmidt Máriával igazolta: a homoszexualitás összefér a konzervativizmussal...
Tápolt Ápolt 2018.06.04 13:53:55
@MACISAJT: hogy neked milyen szép, látens meleg nicked van... kéjesen kenhető, nyalható macisajt... hmmm...

adódik a kérdés, tulajdonképpen mitől vagy te ilyen militáns homofób?
:D :D
Orbán – Brüsszel: 1 : 0. Nem fogunk csontig benyalni Orbánnak, mint a közpénzből kitömött GFG-s lakájmédia, nyugalom. De meg kell állapítanunk: az Európai Unió nevű mamut nem fogja megnevelni a mi kis zsebdiktátorunkat. Az Magyarország dolga...
Tápolt Ápolt 2017.04.27 18:14:27
@6.Lenin: hát persze, hogy ráérsz, sz*rarcú, mert tükörbe nem szoktál nézni, viszont a bértrollkodásért felveszed a pénzt és egész nap nyomhatod magadból a váladékot. szerencsétlen propagandasz*r vagy, ha tízezer kommentet nyomsz be ide, akkor is. szánalmas vagy, a téged kitaláló narancsbandával együtt... szerinted ezt ki nem tudja?
balf*sz.
Végéhez közeledik a felsőoktatás átalakításáról szóló kormányzati tervezet kidolgozása. A kormány honlapján megjelent tanulmány arról szól, hogy pontosan hol tart most a magyar felsőoktatás, mely problémákat, milyen lépésekkel kell orvosolni, és milyen célokat kell…..
Tápolt Ápolt 2015.04.18 00:15:46
@Pipas:

@dr kotász: "Mivel sejtésem szerint a kommentedet nem egy szokol rádión keresztül küldted, némileg képben vagy hogyan néz ki egy op rendszer, egy web oldal, ezek alapja minden esetben a kommunikáció"

Nehogy már az oprendszer alapja a kommunikáció legyen! :D"

az OP-rendszernek valóban nincs köze a kommunikációs képzésekhez. a webdesignnak már bőven lehet (szakja válogatja, hol milyen mértékben oktatják). dr kotász valószínűleg erre gondolt.
Tápolt Ápolt 2015.04.18 00:29:11
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"A média és komunikáció nevű kamuszakok igen fontosak, vannak rá milliárdok, de a fizikusképzés nemzetközi színvonalon tartására nincs szaros 300 ezer forint."

nagy az isten állatkertje és az ott lakók között is jó eséllyel a kiemelkedők között induéhatnál, drága barátom.

hogy hol vannak azok az állítólagos milliárdok, igazán megmutathatnád. van bármilyen adatod, táblázatod, cikkhez linked, netén HALVÁNY segédfogalmad arról, hogy miket hordasz itt össze? szerintem színtiszta butaságokat.

legfőképpen azért, mert NEM azért nincs akármelyik a fizika szakra 300e forint, mert az a "gonosz" kommunikációs képzés elviszi előle a pénzt.

a jelenlegi kormány a TTK-s szakokra és a mérnöki bekerülést támogatja például azzal, hogy túlnyomó részben államilag támogatott módon képzik a hallgatókat, míg a kommunikáció és média szakon alig van államilag támogatott hely, költségtérítés van. vagyis ha a kiadásokat nézzük, a fizika szak többe kerül az államnak, mint a kommunikáció és média szak. egészen nyugodt lehetsz, hogy nem az utóbbi miatt nincs 300e Ft az előbbire. hanem a jelenlegi balf.sz oktatáspolitika miatt.
Tápolt Ápolt 2015.04.18 00:41:05
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Igen, sajnos van igazság ebben is. Mondjuk egy szociológust nem mernék egy nap említeni egy kommszakossal, nem egy fajsúly a kettő, de itt is jól el lehet lavírozni és lediplomázni értékelhető tudás nélkül. "

tényleg kíváncsi lennék, honnan szippantod ezt a súlyos nagy bölcsességet, amivel aztán a világot megörvendezteted. milyen karon, szak(ok)on végeztél és milyen szak(ok)on oktattál (esetleg), amitől ilyen jól értesz a társadalomtudományokhoz?

a fizika szak hiányzó 300e forintja feletti zagyva lamentálásodat látva azt hittem, természettudományos képzettséged van. ha igen, akkor honnan tudod ennyire, hogy a mi a helyzet a társadalomtudományokban? mondta apukád, a szomszédod, ezt bégette a birkád? vagy...? szép nagy és előítéletes ostobaságokat adsz itt elő a társadalomtudományi képzésekről. de írd meg, ha van honnan tudnod mindezt... ;)
1968 a hippimozgalom robbanásának az éve. A hippik a flower power jegyében agresszíven tiltakoztak a fennálló rend, a vietnami háború és általában a háború ellen...
Tápolt Ápolt 2015.02.13 22:08:30
@OttlikGéza:

nos igen, 35 felett az aprópénzt hozó mezőgazdasági munkával, kézzel meg talicskával gürcölni a napi krumplilevesért nem hogy nem poén, hanem egyenesen abszurd és mazochista vállalkozás. aztán a gyerekek jövője is foglalkoztathatta őket, ha másokat nem, az anyákat. ezen kívül a nagy körtáncolásból s a "kézműves" almatermesztésből rendes orvosi ellátásra sem futhatta - egy-két súlyosabb baleset és betegség elgondolkodtathatta legalább a nem totál idiótákat, hogy idősebb korukban nagy ráfaragás lesz ebből a flower-powerből.

kibucok: ott a fanatikus nacionalizmus is komoly összetartó erő. s egyébként onnan is rendszeresen esnek/estek ki olyanok, akik az odaköltözés után rájöttek, hogy a telepes és közösségi életforma nem nekik való. úgy tudom, a közösségiség foka is eltérő a különböző kibucokban. ráadásul a kibucok alapításakor sokan vadfanatikus kommunista szemlélettel indultak, aztán kisült, hogy mindenen nem lehet osztozni "az eszme" jegyében, szóval az ideológiai agymenés is szelídült az évtizedek során.
Kiből lehetett örömlány a tábori bordélyokban? Milyen ruhát kellett viselniük? Mennyibe került egy-egy „látogatás” a tiszteknek és a bakáknak? Hány nemi beteget regisztráltak az osztrák-magyar hadseregben az első világégés idején? A Habsburg Történeti Intézet…..
A tegnapi támadás a Charlie Hebdo szerkesztősége és munkatársai ellen egyben az európai civilizáció elleni támadás is volt. Támadás a szabadság ellen, támadás minden ellen, amiért a világ szabadságszerető emberei szerint érdemes élni. Teljesen értelmetlen most…..
Tápolt Ápolt 2015.01.08 21:46:41
@Mannlicher:

" normális ember nem kezd gyilkolászni egy rossz viccen, ha egy karikatúra sértő számára, akkor visszavág egy másik karikatúrával. "

biza, így van ez. karikatúrára karikatúrával kell válaszolni, azaz elmeélre elmeéllel, nem pengeéllel (vö. lefejezések) és védtelenek gyíkházi lemészárlásával.

de ahol ÓRIÁSI a sötétség -- s valljuk be, a muszlim fundamentalisták nem a korlátlan és szorgalmas észhasználatról híresek --, ott nincs ötlet vagy kreativitás karikatúrákat gyártani. a végtelen sötétség és korlátoltság ez, mint minden vallási fundamentalizmusban. és valami döbbenetesen buta, frusztrált agresszivitás.
Tápolt Ápolt 2015.01.08 21:54:58
@annamanna:

Annamanna Drága, aludd ki azt a szert, amitől ezt a sok butaságot idehánytad. Vagy józanul vagy ilyen korlátolt?
De látom, más posztok mellett is gyorsan megírtad kb. ugyanazt a sz.rt.

.

Itt arról beszélünk, hogy néhány elvakult vallásos fajankó sértve érezte magát s ezért halomra ölt egy csomó embert. Ez embertelen és elképesztően ostoba reakció. S minden (e poszt mellett is meg-megjelenő) duma arról, hogy "megérdemelték ezek a gaz karikaturisták" durva érzéketlenségről és/vagy korlátoltságról árulkodik. (Persze idiótának lenni mindenkinek szíve joga, a kommentelőknek is.)
A nemzet pocakos focihuszára egy kicsit hadilábon áll a szobrokkal, valahogy nincs velük szerencséje. Van olyan amelyiket csak gyáva módon, éjjel mer felállíttatni a Szabadság téren, aztán nem is meri felavatni a sasos, gábrieles förmedvényt, csak őrizteti a rendőrökkel. Van…..
Nagy kedvelői vagyunk Tommy Hilfiger munkásságának, úgyhogy elég furcsa érzések keringenek bennünk a mai poszt témája kapcsán. A divattervező ugyanis 80 millió dollárért árulja New York-i lakását, és a képeket elnézve finoman szólva sem vagyunk oda az ingatlanért, bár az…..
Orbán Viktor minden évben elmegy az erdélyi Tusványosfürdőre, ahol mindig tart is egy előadást. Amit azonban ma mondott a szokásos előadásnál, az eddigieknél is szörnyűségesebb akarnok-hatalmat vetít előre. A liberális demokráciának Magyarországon egy ideje vége, de csak ma…..
Tápolt Ápolt 2014.07.27 13:09:50
Orbán hatalommániás és nem szeret tisztességesen nyerni. Ő és a siserehada 2010 óta gyalázatos módszerekkel nyomják a demagógiát, a legabszurdabb jogi csűrés-csavarást és az öntelt, ostoba, akaratos és minden más véleményre érzéketlen országátalakítást a hatalom sok-sok évre való megtartása érdekében.

a Felcsúti Zsebcsászár tényleg nem akar nyugati típusú demokráciát... Nyugat-Európában viszonylag tisztességesen kell elnyerni a választók szavazatát, itt meg a meghirdetett Keleti nyitáshoz minden szempontból illő kádárista népbutítás és zsarnokoskodás folyik. mindent központosítani, mindent ellenőrzés alá vonni, mindenféle autonóm társadalmi alrendszert és szervezetet elnémítani, kicsinálni, megfélemlíteni. ez a cél és egész jól haladnak! no meg büszkék. igaz, Sztálin is roppant büszke volt magára.

Orbán és talpnyalói nem mások, mint büdös, zsarnokoskodó férgek, semmivel sem jobbak Kádárnál és a komcsi férgeinél. az agyhalott híveik meg még tapsikolnak is mindehhez.

na meg jönnek ide kommentelni és lökni a süket libsizést. holott csak rá kéne nézni Orbánra meg a tevékenységére, és egyszerű kritikát megfogalmazni pártállástól függetlenül, a józan ész alapján és a nyugati demokrácia működését figyelembe véve. Orbán puha diktatúrát akar, ahol csak az ő és férgei, bábjai véleménye számít, csak az vehető figyelembe, csak az kaphat állami elosztásban valamire való támogatást (ami pedig nem pártpénz...), csak az ő haverjaik nyerhetnek a homályossá tett közbeszerzési pályázatokon stb. stb. Orbán egy igazi putyinista kiskádár. szánalmas, de jelenleg nagy hatalmú pszichopata, akiről legalább annyi rosszat fognak majd írni a történelemkönyvek, mint amennyi jót (pláne, ha leszámítjuk a s*ggnyalók és narancszselé agyú slepp utólagos dicsőítéseit). de ahogy ez Putyinnak se számít, Orbánnak se. igazi sz*rlelkű országrontók.

(és nem, ettől még Gyurcsány vagy az MSZP nem jobb. Csak részben ugyanígy, részben másként rossz.)
Mikor valaki Amerikába érkezik rácsodálkozik, hogy minden olyan nagy. Nagy házak, kertek, autók, tévék, mosógépek, sőt emberek.  Az amerikaiakra jellemző a grandománia, mindenből nagyobbat akarna. Nem elég, hogy nagyobb, legyen újabb, jobb és gyorsabb. A mai felgyorsult világban…..
Tápolt Ápolt 2014.07.19 21:11:28
@valamimégmásabb:

"@Tápolt Ápolt
Ezt úgy írod mintha Magyarországon az embereket érdekelné a környezet. Minden szemetes, az autópark régi ezért kevésbé gazdaságos, ugyanez igaz az épületekre is. "

nem védem a magyar anti-környezettudatosokat... rohadtul érdektelen vagy egyenesen sötét az emberek egy igen jelentős része a környezet szempontjából itt is. mondjuk a helyzet javul, a városi gyerekek szerintem már megszokják a reciklálást, a különféle szemetek külön gyűjtögetését Magyarországon is.

és azt is látni kell, hogy Magyarországon jóval kevesebb pénz van napenergiára, jobb autókra, geotermikus fűtésre stb., mint a nálunk sokkal gazdagabb Nyugat-Európában vagy USA-ban. persze ott se az átlagos vagy szegény család tombol környezettudatosan...
Tápolt Ápolt 2014.07.19 21:14:09
@valamimégmásabb:

"Ezért nem csak kényelmesebb hanem olcsóbb is autóval járni. Olcsóbb társadalmi szempontból, ugyanis az adóból nem a BKV-t építik hanem valami értelmesebbet."

izé... mondd ezt meg a szegény feketéknek meg latinóknak, akikkel együtt utazhatsz az amerikai tömegközlekedésben mondjuk Kaliforniában... érdekes módon alig látni a buszokon fehéreket! a szegényebbek az USA-ban is elviselnék a sűrűbb és jobb tömegközlekedést. a közép- és felső rétegnek persze mindegy...
Tápolt Ápolt 2014.07.19 21:19:10
@nyisziati:

"Az a fillérekért az havonta 1.300-1.500 dollár, itthon sokan kezet csókolnának a feléért is."

de OTT ez kevés pénz. tök értelmetlen összemérni az USA és a magyar fizetést *abszolút* mértékben. vásárlóerő-paritáson... na úgy van értelme.

ha családod van, gyerekeid, akkor havi 1300 dollár röhejesen kevés. kurrens takarítói fizetésekkel nem vagyok tisztában (pláne nem államok szerint), de el nem hiszem, hogy egy lakás takarításáért havi 1300 dolcsit hazavisz a gazdag amcsik lakását puceváló mexikói (stb. ...) nép fia.
Még csak pár hete járják Manhattan utcáit, máris ők a legismertebb lángossütők a magyar sajtóban. Furgonjuktól letérdelt a kinti ÁNTSZ, de a rendőrökkel nekik sem könnyű. A Lángos Truck ötletgazdájával beszélgettünk. Zsolt született vendéglátós. Egyik kezével…..
Tápolt Ápolt 2014.05.17 19:45:23
@Pensive:

te konkrétan beteg vagy és szánalmas...
a lángos eredetétől teljesen függetlenül.

kicsit frusztrált, kicsit balfasz, kicsit savval teli. rövid és boldogtalan életet kívánok! szerintem meglesz... :))
Budapesten a választások előtt több közteret átadtak a nagyközönségnek, bizonyítva, hogy mennyire emberbarát a rendszer és milyen jó nekünk, hogy a kormány és az önkormányzatok foglalkoznak azzal, hogy a mi közérzetünk jobb legyen. Egy mondat viszont mindig megütötte a…..
Régen elég volt egyetlen változat is egy filmből, ám lassan szinte mindnek legalább két verziója létezik. Vágatlan, speciális, bővített, besorolatlan, rendezői, és így tovább. Annyiféleképp hívják őket, hogy eligazodni se egyszerű köztük. A DVD-kiadványokkal megjelenő interaktív funkciók hatalmas…..
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
Tápolt Ápolt 2014.03.24 21:47:20
@vazzup:

abszolút igazad van, tahóként viselkedett a srác. ezen ez a levél nem sokat szépít. egyébként is mintha csak azért írta volna, hogy garázdaságért kisebb büntetést kapjon, ha beperelik.